Doğuma Hazırlık bursalı anneler önerebileceğiniz bebek odası mağazları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

butterflydsd

oğlum kayram herşeyimsin
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
1.113
1
116
37
Bursa
kızlar kısmetse nisanda oğluma kavuşucamda artık odasını hazırlayalım dedik.ama çarşıya çıktım bakındım hiç güzel bebek odası göremedim yada çok pahalılardı.yaptıradabilirim.bana nereleri tavsiye edersiniz özellikle çarşı civarında.yardımcı olursanız çok sevinirim.

meaba.bende inşallah ocak annesi olucam.biz mobilymızı moremo bebek mağazasından aldık.ama siz nekadarlık bişey almak istiyorsunuz? sitesi var ama çok ayrıntı yok.isterseniz netten bakabilirsiniz...

bizde geçen hafta moremo bebek mağazasından aldık. mudanya yolu üzerinde sol tarafta yanında ismo bebek var. karşısında da da babys diye bir tane daha küçük mağaza var ama hem hesaplı hemde güzel ürünler bence moremo hem pervin hanım çok tatlı çok yardımcı oluyor.. ayrıca mobilyalar 1 ay sonra geldiğinden şimdiden bakman iyi olur.

meraba.hangi modeli aldınız acaba sorabilir miyim.vede nekadar tuttu.merak ettim:)

çileği biliyorsunuzdur zaten cok hoş ve dönüşümlü bebek odaları var.biz yeğenime almıştık.ilerde beşiği yataga dönüşücek.çokta şık tabi ne kadarlık birşey düşündüğünü bilmediğim için başka yorumlar yapamıcam canm.ben bebeğime oyun parklı yatak alıcam.cocuk odası için erken bence.

Merhabalar,
Bebeğimizin odasını hazırlama zamanımız geldi. Dediğiniz yerlere baktım ama karar veremiyorum. Bursa'da başka bir seçenek var mı? Duvar kağıdı da yapmak istiyoruz. Tabi fiyat da önemli...

Sevgili anneler sizin bebişleriniz büyümüştür bile şimdi..Ben 2012'de anne olucam inşallah.Bursa'da yasıyorum, Moremo mobilyaya baktık, fonksiyonel ve uzun süre kullanılabilecek gibi görünüyor. Ama ismini duymadığım için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu mağazadan alan sevgili anneler acaba memnun kaldınız mı?bebek odası alırken nelere dikkat etmeliyim? Cevap verirseniz çok sevinirim :)

Merhaba ben şubat ayında doğum yapacağım. Bursa çarşıbaşı girişinde Ahsen Bebe var biz Belis marka hayal model bebek odası aldık kız bebekler için ideal çok şık. fiyatı da 1.800 TL. bi gidin görün derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…