Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım hayırlı olsun bu topıcBursalı hamile kalamayan bayanlar görüşelim. Birbirimize destek olalım.bana mesaj atın. İletişime geçelim.
Gelirler canım elbet vardır Bursa'dan arkadaşlarTeşekkürler cnm, açtık ama gelen giden yok.
Tedavi oluyor musun canım ne durumdasın?Sizle iki olduk.bana mesaj atin buraya yazmak istemeyen arkadaşlar. Bir organizasyonla görüşelim.
Hoşgeldin canım hangi merkezdesin?Bende varım 2 negatif tup denemem var
Hayırlısı olsun canım vardir bir zamani ama bilemiyoruz iste bizim de ha bugun ha yarin diye diye bugunlere geldik . 4 yil oldu ben 2017 sonunda basladim tup bebek tedavisene oncesinde negatif asilamam var. Ilk tup bebek denemem kimyasal oldu. Dondurulmus embriyolarim var. 2. Deneme icin bekliyorumBenim 3 negatif. İlkinde transfer edildi gebelik oluşmadı tek embriyom oluşmuştu. Diğer ikincisinde embriyo 2. Güne nile gelemedi.yani embriyo oluşmadı. Sonuncu da yumurtam kalitesiz çıktı. Rabbim yardımcımız olsun.Doktor bi sure normal deneyin dedi. Simdi 3. Aydayız hala bir şey yok..
Hayırlısı canım Allah herkese yardım etsin. Ben de jimerdeyim canımCanım ben ilkini medikalpark daki Gerçek beyle yaptım art ta oldu işlemler.Osman hoca bir kontrolume bir de transferime katildi. O yüzden çok umutluydum ama olmadi. Diğer 2 tedavimi de jimer de suat hocada yaptım.jimer de tedavi öncesi histereskopimi oldum, polip vardı. Genetikte de bir şey çıkmadı. En sin tedavide yumurtaya bakalım öyle esin sperm versin dediler.yumurtam kalitesiz çıktı.Allah im yardim etsin.