Bursalı hamile kalamayan bayanlar görüşelim

Benim 3 negatif. İlkinde transfer edildi gebelik oluşmadı tek embriyom oluşmuştu. Diğer ikincisinde embriyo 2. Güne nile gelemedi.yani embriyo oluşmadı. Sonuncu da yumurtam kalitesiz çıktı. Rabbim yardımcımız olsun.Doktor bi sure normal deneyin dedi. Simdi 3. Aydayız hala bir şey yok..

Benim 3 negatif. İlkinde transfer edildi gebelik oluşmadı tek embriyom oluşmuştu. Diğer ikincisinde embriyo 2. Güne nile gelemedi.yani embriyo oluşmadı. Sonuncu da yumurtam kalitesiz çıktı. Rabbim yardımcımız olsun.Doktor bi sure normal deneyin dedi. Simdi 3. Aydayız hala bir şey yok..
Hayırlısı olsun canım vardir bir zamani ama bilemiyoruz iste bizim de ha bugun ha yarin diye diye bugunlere geldik . 4 yil oldu ben 2017 sonunda basladim tup bebek tedavisene oncesinde negatif asilamam var. Ilk tup bebek denemem kimyasal oldu. Dondurulmus embriyolarim var. 2. Deneme icin bekliyorum

Canım ben ilkini medikalpark daki Gerçek beyle yaptım art ta oldu işlemler.Osman hoca bir kontrolume bir de transferime katildi. O yüzden çok umutluydum ama olmadi. Diğer 2 tedavimi de jimer de suat hocada yaptım.jimer de tedavi öncesi histereskopimi oldum, polip vardı. Genetikte de bir şey çıkmadı. En sin tedavide yumurtaya bakalım öyle esin sperm versin dediler.yumurtam kalitesiz çıktı.Allah im yardim etsin.

Canım ben ilkini medikalpark daki Gerçek beyle yaptım art ta oldu işlemler.Osman hoca bir kontrolume bir de transferime katildi. O yüzden çok umutluydum ama olmadi. Diğer 2 tedavimi de jimer de suat hocada yaptım.jimer de tedavi öncesi histereskopimi oldum, polip vardı. Genetikte de bir şey çıkmadı. En sin tedavide yumurtaya bakalım öyle esin sperm versin dediler.yumurtam kalitesiz çıktı.Allah im yardim etsin.
Hayırlısı canım Allah herkese yardım etsin. Ben de jimerdeyim canım

Ben de tedaviye geçen yıl nisan ayında başladım.hsg çekildi ilk defa,sol tüpümün ucunda yapışıklık çıktı.gittiğim doktorlar ya laparoskopi dedi ya tüp önerdi.bunca yıl olmamış madem dediler. Ben de başka sorun var mutlaka yoksa tek tüple hamile kalan insanlar var diye yatırmadım laparoskopiyi. Korktuğum da oldu maalesef Sonra 3. Tedavim öncesi suat bey tekrar istedi hsg ,bu sefer tomakay da çekildim temiz çıktı çok şükür. İlk çekindiğim yere güvenmemiştim zaten.

Back
X