- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 44
Çıktım canım 1 saat oldu hastaneden çıkalı ağrım sızım hiçbir şeyim yok geziyoruz şu an :)Cnm histeroskopiden cikinca uygun olursan yazar misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıktım canım 1 saat oldu hastaneden çıkalı ağrım sızım hiçbir şeyim yok geziyoruz şu an :)Cnm histeroskopiden cikinca uygun olursan yazar misin
Ooo supermis cok sevindimÇıktım canım 1 saat oldu hastaneden çıkalı ağrım sızım hiçbir şeyim yok geziyoruz şu an :)
Ofis histeroskopi tanı için ama bişi çıkmadı sorun yokmuş çizik atıp uyardım dedi adetimin 2.günü tekrar çağırdıOoo supermis cok sevindim
Sana ne icin yapmisti islemi?
Bende polip var gosterdi bugunOfis histeroskopi tanı için ama bişi çıkmadı sorun yokmuş çizik atıp uyardım dedi adetimin 2.günü tekrar çağırdı
kızlar sonucum cıktı uludag üniversitesinde yaptırdım ama güzel cekememişler ist fulya bahceci mustafa bahceci tekrar isticem dedirahim filimi cektirdim henüz sonuç çıkmadı bugunde genetik test yaptıracağım
varrrr soranus tüp bebek merkezinde mikro enjeksion ile tese oldu cok sükür 3 vıal tup buluncu ama 3 deneme 3. gün emriosu tutmadı bende ist da yaptırmaya karar verdim oraya başlıyorum ilk görüşme yaptım nasıp nerde ise oraya insallah
Tedavin simdiden hayirli olsun cnm basladin demek. Bizde bugun basladik insallah guzel haberlerle geliriz hepimiz. buarada bahcecide tup bebek ucreti nedir? Bi arkadasim orayi arastiriyodukızlar sonucum cıktı uludag üniversitesinde yaptırdım ama güzel cekememişler ist fulya bahceci mustafa bahceci tekrar isticem dedi
evet başladım sayılır regli ile başlıcam ilk görüşmeye gittik reglim yeni bitmişti 1 ay sora renglinin 2 . günü ile başlayalım dediler teşekkür ederim hayırlı olsun canımTedavin simdiden hayirli olsun cnm basladin demek. Bizde bugun basladik insallah guzel haberlerle geliriz hepimiz. buarada bahcecide tup bebek ucreti nedir? Bi arkadasim orayi arastiriyodu
bahceci mustafa bahceci cnmistanbulda hangi merkez canım
Selam nasılsın ?Hoşgeldin canım hangi merkezdesin?
Selam nasılsın ?Ofis histeroskopi tanı için ama bişi çıkmadı sorun yokmuş çizik atıp uyardım dedi adetimin 2.günü tekrar çağırdı
Selamevet başladım sayılır regli ile başlıcam ilk görüşmeye gittik reglim yeni bitmişti 1 ay sora renglinin 2 . günü ile başlayalım dediler teşekkür ederim hayırlı olsun canım
bahceci mustafa bahceci cnm
merhaba iyiyim çok şükür sen nasılsın ne çabuk geçmiş zaman doğumun çok yaklaşmış maşallahSelam nasılsın ?
İyi sayılır ben demerhaba iyiyim çok şükür sen nasılsın ne çabuk geçmiş zaman doğumun çok yaklaşmış maşallah
hayırdır canım ne sıkıntısı var son 3 ay baya sıkıntılı geçiyor bir de tansiyonuna çok dikkat etİyi sayılır ben de
Zaman çabuk geçti evet bayadır konusamadık
Bende sıkıntılar var ya
İlk 6 ay iyiydim de su zamanlar zor geçiyor
Canım sıkkın baya
TANSIYON cıktihayırdır canım ne sıkıntısı var son 3 ay baya sıkıntılı geçiyor bir de tansiyonuna çok dikkat et