Merhabalar,
Ben geçen yaz evlenmiştim. Emma Kuaförden paket almıştık. İçeriğinde: komple ağda, cilt bakımı, manikür-pedikür, kaş ve dudak üstü alımı, gelin başı provası(bir gün önce yapılıyor) saç ve makyaj vardı. Ekstra bir şey istemezseniz nakit ödeme yaparsanız 550 TL alırız demişlerdi. Ben çok mutlu bir gelin bir olarak çıktım ve inanılmaz memnun kaldım. Buna ekstra olarak çıkabilecektakma kirpik, saç kiralama, vb. çıkabilir ancak. Böyle söyleyince kulağa rakam çok gibi geliyor ama tüm aldığınız hizmetleri tek tek başka bir yere yaptırınca da aynı fiyatı buluyor ve gerçekten kaliteli malzeme kullanıyorlar. Şahsen tavsiye edebilirim.
Bahsettiğin yer ihsaniyedeki dimi geçen yaz 550 ise bu yaz 650 kesin olmuştur ama yinede fiyat almakta fayda var herşeyden önemlisi o gün kendini iyi hissetmek. ben geçen yaz nişanda saç makyaj(normal) kirpik,manikür pediküre 200 tl vermiştim ihsaniyede bir kuaföre düğün için aslında 550 çok değil ama dediğim gibi memnun kalmak önemli teşekkür ederim
Evet İhsaniyedeki yer. Fiyatlarında çok kayda değer bir artış olacağını zannetmiyorum. Çünkü diğer günlerde de oraya gidiyorum. Geçen yıldan beri pek bir şey değişmedi. Hatta benden aylar sonra kışın evlenen bir arkadaşıma sıkı pazarlıklarla 500 TL bile dediler. Ben çok memnun ayrıldım. Nereye gidersen git umarım memnun ayrılırsın. Gerçekten de en önemlisi bu. O gün zaten yeterince heyecanlı ve stresli bir gün, bir de kuaför hataları çekilemez. sana tavsiyem makyözün mutlaka Nurcan Hanım olsun. Zaten en iyi elemanlarını gelinlere ayırıyorlar.
Evet İhsaniyedeki yer. Fiyatlarında çok kayda değer bir artış olacağını zannetmiyorum. Çünkü diğer günlerde de oraya gidiyorum. Geçen yıldan beri pek bir şey değişmedi. Hatta benden aylar sonra kışın evlenen bir arkadaşıma sıkı pazarlıklarla 500 TL bile dediler. Ben çok memnun ayrıldım. Nereye gidersen git umarım memnun ayrılırsın. Gerçekten de en önemlisi bu. O gün zaten yeterince heyecanlı ve stresli bir gün, bir de kuaför hataları çekilemez. sana tavsiyem makyözün mutlaka Nurcan Hanım olsun. Zaten en iyi elemanlarını gelinlere ayırıyorlar.
ben de Emma kuaför ile anlaştım.sanırım 750den açıyorlar ama nakit öderseniz indirim yapıyorlar.umarım memnun kalırım.ben paket almadım ağda vs almadım sadece manikür pedikür saç provası ve saç makyaj aldım.
slm benim kuaförümde saç prova ,saç makyaj ağda manikür pedikür kaş bıyık 500 tl ilgilenirseniz eğer bir konuşun derim.
hangisi canım senin kuaförün ? yeri nerede ?
mine kuaför duymadım isim olarak canım ama sen araştır yinede :)
Çok sağol canım ben iyisi bir gidip görüşeyim peki makyajları bu porsenel makyaj dediklerindenmi ?
Selam kızlar, Bursa'nın en taze gelinlerinden biri olarak (24 Haziran dı nikahım) deneyimimi paylaşayım dedim.
İstanbul'da yaşıyorum ve kuaför işi beni bir hayli germişti.
Emma ve Sacha arasında gidip gelirken, Sacha'da söylenen deli para nedeniyle direkt olarak oradan vazgeçtim. Sonrasında bir tanıdığımız vasıtasıyla nilüfer'de Cherry's kuaföre gittim. manikür, pedikür dahil 450 lira dediler. 2 gün önce cilt bakımına gittim (80 liraydı), sonraki gün manikür-pedikür'e gittim. sonra danikah için zaten. Mustafa Bey yaptı saçlarımız, makyajımı da seval hanım (bu arada gördüğüm en hoş kızlardandı kendisi)
herkes saçıma ve makyajıma bayıldı bu arada. isteyen olursa özelden foto gönderebilirim. ama fikriniz olsun die şunu ekliyeyim;
Eki Görüntüle 454909
sıkı sıkı topuz sevmediğim için böyle bir şey tercih ettim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?