Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar, Bursa'nın en taze gelinlerinden biri olarak (24 Haziran dı nikahım) deneyimimi paylaşayım dedim.
İstanbul'da yaşıyorum ve kuaför işi beni bir hayli germişti.
Emma ve Sacha arasında gidip gelirken, Sacha'da söylenen deli para nedeniyle direkt olarak oradan vazgeçtim. Sonrasında bir tanıdığımız vasıtasıyla nilüfer'de Cherry's kuaföre gittim. manikür, pedikür dahil 450 lira dediler. 2 gün önce cilt bakımına gittim (80 liraydı), sonraki gün manikür-pedikür'e gittim. sonra danikah için zaten. Mustafa Bey yaptı saçlarımız, makyajımı da seval hanım (bu arada gördüğüm en hoş kızlardandı kendisi)
herkes saçıma ve makyajıma bayıldı bu arada. isteyen olursa özelden foto gönderebilirim. ama fikriniz olsun die şunu ekliyeyim;
Eki Görüntüle 454909
sıkı sıkı topuz sevmediğim için böyle bir şey tercih ettim bu arada
cillibom yeni üye olduğum için özelden mesaj yazamıyorum. bursa da düğünüm olacak ama epeydir bursa dan uzagım. kuaför arastıyorum bır arkadasım cherrys i önerdi arastırırken yazınızı gördüm. memnun kaldınız mı acaba? detaylı fotolarınızı görmem mümkün mü? sacha yı aradım telefonda fıyat veremıyoruz dedı. merak ettım ne kadar ama soylemedı. erdal gurdal-kağan-cherrys arasında kaldım. bir de bursa dayken gittiğim mahalledeki kuaförüm vardı saç konusunda emınım guzel yapar ama makyaja guvenemedığım için iyi bir yer arastırıyorum. yardımlarınız için simdiden teşekkürler
Sevgili cillibom saçların çok doğal olmuşa benziyor, bir de makyajının net görüldüğü bir fotoyu bana özelden mesaj atman mümkün müdür? Şİmdiden teşekkür ederim..
cnm bana özelden foto atabilirmisin mesaj sayım 100 olmadığı için özelden mesaj yazamadım. saçına bayıldım çok hoş olmuş tam istediğim gibi
Senden de çok özür dilerimyukarıda link verdim istersen bi bak..
sanırım sana da geç kaldım![]()
Ay çok özür dilerim görmemişim msjınızı. geç kaldım mı acaba? resim isterseniz şurdan bakabilrisiniz: Aylin Cifci Demir // Hikaye ve Düğün Fotoğrafçısı nikah sonrası yapıldı çekim.. makyajım da bellidir saçım da sanırım..
eger yardım edebileceğim bir şey olursa lütfen yaz. Eğer sorunuz olursa da lütfen beğen butonuna basın ki ben de görebileyim yazıldığını. tekrar özür dilerim geç kaldım![]()
bende bursadayım cnm ve fotolarında saçında çok güzell :)))
bu arada cumalıkızık benim için çok özel ilişkimizin başladığı yer diyebilirim :))
Selam kızlar, Bursa'nın en taze gelinlerinden biri olarak (24 Haziran dı nikahım) deneyimimi paylaşayım dedim.
İstanbul'da yaşıyorum ve kuaför işi beni bir hayli germişti.
Emma ve Sacha arasında gidip gelirken, Sacha'da söylenen deli para nedeniyle direkt olarak oradan vazgeçtim. Sonrasında bir tanıdığımız vasıtasıyla nilüfer'de Cherry's kuaföre gittim. manikür, pedikür dahil 450 lira dediler. 2 gün önce cilt bakımına gittim (80 liraydı), sonraki gün manikür-pedikür'e gittim. sonra danikah için zaten. Mustafa Bey yaptı saçlarımız, makyajımı da seval hanım (bu arada gördüğüm en hoş kızlardandı kendisi)
herkes saçıma ve makyajıma bayıldı bu arada. isteyen olursa özelden foto gönderebilirim. ama fikriniz olsun die şunu ekliyeyim;
Eki Görüntüle 454909
sıkı sıkı topuz sevmediğim için böyle bir şey tercih ettim bu arada
saç renginiz hoşuma gitti. Bursada ki kuaförde mi yaptırdınız? Rengini öğrenebilir miyim?