Saç Kesim Şekilleri Bursa'nın 2012 gelinleri kuaförünüzü paylaşır mısınız ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sizce Bursa'da gelin saçı için hangisini önerirsiniz?

• HAİR WORLD(HEYKEL ŞUBE)

OY: 0 0,0%
  • EMMA KUAFÖR( İHSANİYE)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
cillibom yeni üye olduğum için özelden mesaj yazamıyorum. bursa da düğünüm olacak ama epeydir bursa dan uzagım. kuaför arastıyorum bır arkadasım cherrys i önerdi arastırırken yazınızı gördüm. memnun kaldınız mı acaba? detaylı fotolarınızı görmem mümkün mü? sacha yı aradım telefonda fıyat veremıyoruz dedı. merak ettım ne kadar ama soylemedı. erdal gurdal-kağan-cherrys arasında kaldım. bir de bursa dayken gittiğim mahalledeki kuaförüm vardı saç konusunda emınım guzel yapar ama makyaja guvenemedığım için iyi bir yer arastırıyorum. yardımlarınız için simdiden teşekkürler

Sevgili cillibom saçların çok doğal olmuşa benziyor, bir de makyajının net görüldüğü bir fotoyu bana özelden mesaj atman mümkün müdür? Şİmdiden teşekkür ederim..

Selam kızlar, Bursa'nın en taze gelinlerinden biri olarak (24 Haziran dı nikahım) deneyimimi paylaşayım dedim.
İstanbul'da yaşıyorum ve kuaför işi beni bir hayli germişti.
Emma ve Sacha arasında gidip gelirken, Sacha'da söylenen deli para nedeniyle direkt olarak oradan vazgeçtim. Sonrasında bir tanıdığımız vasıtasıyla nilüfer'de Cherry's kuaföre gittim. manikür, pedikür dahil 450 lira dediler. 2 gün önce cilt bakımına gittim (80 liraydı), sonraki gün manikür-pedikür'e gittim. sonra danikah için zaten. Mustafa Bey yaptı saçlarımız, makyajımı da seval hanım (bu arada gördüğüm en hoş kızlardandı kendisi)

herkes saçıma ve makyajıma bayıldı bu arada. isteyen olursa özelden foto gönderebilirim. ama fikriniz olsun die şunu ekliyeyim;
Eki Görüntüle 454909
sıkı sıkı topuz sevmediğim için böyle bir şey tercih ettim bu arada

cnm bana özelden foto atabilirmisin mesaj sayım 100 olmadığı için özelden mesaj yazamadım. saçına bayıldım çok hoş olmuş tam istediğim gibi

cillibom yeni üye olduğum için özelden mesaj yazamıyorum. bursa da düğünüm olacak ama epeydir bursa dan uzagım. kuaför arastıyorum bır arkadasım cherrys i önerdi arastırırken yazınızı gördüm. memnun kaldınız mı acaba? detaylı fotolarınızı görmem mümkün mü? sacha yı aradım telefonda fıyat veremıyoruz dedı. merak ettım ne kadar ama soylemedı. erdal gurdal-kağan-cherrys arasında kaldım. bir de bursa dayken gittiğim mahalledeki kuaförüm vardı saç konusunda emınım guzel yapar ama makyaja guvenemedığım için iyi bir yer arastırıyorum. yardımlarınız için simdiden teşekkürler

Ay çok özür dilerim görmemişim msjınızı. geç kaldım mı acaba? resim isterseniz şurdan bakabilrisiniz: Aylin Cifci Demir // Hikaye ve Düğün Fotoğrafçısı nikah sonrası yapıldı çekim.. makyajım da bellidir saçım da sanırım..
eger yardım edebileceğim bir şey olursa lütfen yaz. Eğer sorunuz olursa da lütfen beğen butonuna basın ki ben de görebileyim yazıldığını. tekrar özür dilerim geç kaldım :(

Sevgili cillibom saçların çok doğal olmuşa benziyor, bir de makyajının net görüldüğü bir fotoyu bana özelden mesaj atman mümkün müdür? Şİmdiden teşekkür ederim..

Senden de çok özür dilerim :( yukarıda link verdim istersen bi bak..
sanırım sana da geç kaldım :(

cnm bana özelden foto atabilirmisin mesaj sayım 100 olmadığı için özelden mesaj yazamadım. saçına bayıldım çok hoş olmuş tam istediğim gibi

Yukarı link verdim istersen bir bak.. orda hepsi var :)
onun dışında bir şeye ihtiyacınolursa lütfen sor olur mu :))

Senden de çok özür dilerim :( yukarıda link verdim istersen bi bak..
sanırım sana da geç kaldım :(

Estağfurullah canım ne özürü olur mu hiç =) HEm benim düğüne daha çoookkk var =) Yalnız aradğım doğallık tam olarak da buydu. Saçlarının doğallığı makyajında da var ve gerçekten çok güzel olmuşsun tekrar tebrik ederim =)

akseliak çok teşekkür ederim :) dilerim tam istediğin gibi bir gelin olursun.. fotolarını da bekleriz :)
cherry's i o yüzden cok beğendim bu arada. beni anladılar ve tam istediğimi yaptılar. müsait olursan görüş derim..

Ay çok özür dilerim görmemişim msjınızı. geç kaldım mı acaba? resim isterseniz şurdan bakabilrisiniz: Aylin Cifci Demir // Hikaye ve Düğün Fotoğrafçısı nikah sonrası yapıldı çekim.. makyajım da bellidir saçım da sanırım..
eger yardım edebileceğim bir şey olursa lütfen yaz. Eğer sorunuz olursa da lütfen beğen butonuna basın ki ben de görebileyim yazıldığını. tekrar özür dilerim geç kaldım :(

bende bursadayım cnm ve fotolarında saçında çok güzell :)))
bu arada cumalıkızık benim için çok özel ilişkimizin başladığı yer diyebilirim :))

bende bursadayım cnm ve fotolarında saçında çok güzell :)))
bu arada cumalıkızık benim için çok özel ilişkimizin başladığı yer diyebilirim :))

Ayyy gerçekten mi? ne güzel.. o zaman kesinlikle orda çektirin fotolarınızı. hem oradaki herkes o kadar tatlı ki..
ne zaman düğün? nasıl gidio hazılıklar?

Selam kızlar, Bursa'nın en taze gelinlerinden biri olarak (24 Haziran dı nikahım) deneyimimi paylaşayım dedim.
İstanbul'da yaşıyorum ve kuaför işi beni bir hayli germişti.
Emma ve Sacha arasında gidip gelirken, Sacha'da söylenen deli para nedeniyle direkt olarak oradan vazgeçtim. Sonrasında bir tanıdığımız vasıtasıyla nilüfer'de Cherry's kuaföre gittim. manikür, pedikür dahil 450 lira dediler. 2 gün önce cilt bakımına gittim (80 liraydı), sonraki gün manikür-pedikür'e gittim. sonra danikah için zaten. Mustafa Bey yaptı saçlarımız, makyajımı da seval hanım (bu arada gördüğüm en hoş kızlardandı kendisi)

herkes saçıma ve makyajıma bayıldı bu arada. isteyen olursa özelden foto gönderebilirim. ama fikriniz olsun die şunu ekliyeyim;
Eki Görüntüle 454909
sıkı sıkı topuz sevmediğim için böyle bir şey tercih ettim bu arada

saç renginiz hoşuma gitti. Bursada ki kuaförde mi yaptırdınız? Rengini öğrenebilir miyim?

bursada gelin saçı diyosanız ben size beşevlerde tamer mercan kuaförü tavsiyeederim.gidipde memnun kalmadım diyen bir tek kişi bulamazsınız.siz ne istiyorsanız onu en mükemmel şekilde yapıyorlar.bence çok hızlı bir şekilde adını duyurmayı başardı.yakında zaten herkezin tanıdıgı biri olur.benden söylemesi...

saç renginiz hoşuma gitti. Bursada ki kuaförde mi yaptırdınız? Rengini öğrenebilir miyim?

Merhabalar yine geç kalmısım konuya ama yine de cevpa yazayım.. İstanbul'da yaptırdım saçımın rengini aslında bakarsan Ceherry's e ilk defa gittim.

bunun dışında eger soru sormak isterseniz arkadaşlar msj atın ya da begen tusuna basın ki fark edebileyim yazdıklarınızı. sonra cok geç kalıyorum cvp vermekte :(

Bursa'da gelin başı için kuaför arayanlar`;size önerim asla ve asla benim hatama düşmeyin.geçen sene evlendim ve gelin başı için sachayı tercih etttimbulvar şubesi.bi kere son derece iddialılar ama boş bir iddia bu maalesef.asla sizin isteklerinizi gözönüne almıyorlar ve sizin son derece stresli olduğunuz bugünde-(takdir edersiniz ki her zaman gelinlik giymiyoruz)kaç yaşındasın yüzün biraz iri gibi söylemlerde bulunabiliyorlar ki alakası yok.herkes yaşımı asla göstermediimi sölyler.kaldı ki 28 yaş nedir ki?son derece sade bi topuz istiyorum dememe rağmen ve asla önüme saç istemiyorum dememe rağmen önümdeki saçlardan yüzüm görünmüyordu.düğün cdmi izlemek bile istemiyorum şu an.diceksiniz ki o an neden sölemedin beğenmediğini.malesef zamana karşı yarışılıyor.resim eve gitme gelin alma filan gibi.ismini hatırlamadığım renkli gözlü 30 lu yaşlarındaki makyöz hanımefendi kaşımdan aldığı 2 tel için.50 lira fiyat biçti.bunu da ekleyeyim.kafama takjılan topuz simidi içinde 50 lira.600 lira anlaştığımız kuaförden 700 lira ödeyerek çıktık malesef.mutlu ayrılsam hiç sorun değildi.beraberimdeki yakınların saç ve makyajlarına değinmiyorum bile.orda çalışan beylere sesleniyorum özellikle.çünkü herşeye rağmen makyajım iyidi bana göre.beyler sizi işinizi ciddi yapmaya çağırıyorum.ben nihayetinde bir müşteriydim.beni o gün o şekilde demorolize etmeye hakkınız yoktu.zaten burdaki yorumlara bakılırsa da herkes 2 kuaför üstünde yoğunlaşmış.sizi pek tercih eden yok sanırım en azından gelinbaşı için.

Ben yeni evlendim kesinlikle Bursa carrefour aVmde Gos kuaför eskiden Studio Timdi yenilenmiş Şiddetle tavsiye ederim salon çok güzel olmuş inanılmaz lüks ,gelin odaları varki kendinizi prenses gibi hissediyorsunuz..Bize çok özel sunumlar Yaptılar,konuşma balonları dağıttılar stres falan kalmıyor terapi gibi geldi fiyatlarda çok makul 600 tl ödedik sahibi Sedef hnm inanılmaz donanımlı Kryolan Mac guerlain makyajınızı bir yapıyor kendinizi tanıyamazsınız çok başarılı saç desen muhteşem daha ne olsun deneyin derim

Back
X