bursanın en iyi doktoru aranıyor

oyademir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
321
1
116
40
İçel Mersin
selam bayanlar ben 8 yıllık evliyim ve malesef çocuğum olmadı sebepide bilmiyorum çünkü doktorlar yeterince ilgilenmedikleri için hepsini yarıda bıraktım tam anlamıyla istediğim doktoru bulamadım benim gittiğim doktorlar muayne bile etmeden ya ilaç yazıp yolladılar yada tam adını bilmediğim bir filim istediler şu regl döneminde yapılan testlerden ama ben bir kere daha denemek istiyorum lütfen lütfeenn bana adam gibi işini yapan paracı olmayan benimle tam anlamıyla ilgilenecek olan en önemlisi çare bulabilen bir doktor önerinn lütfen :26: :26: :26:

Merhaba Bursa jinemed de murat Erdemir birçok kisiden duydum cok iyi bir doktor olduğunu başka vardır belki ama onun ismi daha cok geçiyor.

selam bayanlar ben 8 yıllık evliyim ve malesef çocuğum olmadı sebepide bilmiyorum çünkü doktorlar yeterince ilgilenmedikleri için hepsini yarıda bıraktım tam anlamıyla istediğim doktoru bulamadım benim gittiğim doktorlar muayne bile etmeden ya ilaç yazıp yolladılar yada tam adını bilmediğim bir filim istediler şu regl döneminde yapılan testlerden ama ben bir kere daha denemek istiyorum lütfen lütfeenn bana adam gibi işini yapan paracı olmayan benimle tam anlamıyla ilgilenecek olan en önemlisi çare bulabilen bir doktor önerinn lütfen :26: :26: :26:

bende merak ediyorum canım,allah bizede nasip etsin inşallah bir melek

bende merak ediyorum canım,allah bizede nasip etsin inşallah bir melek

faruk dinçşahine gidiyorum ben
çok memnunum
ayrıca çocuğun olmaz denilen 2 arkadaşımda faruk beye gittiler ve bebişlerini bekliyorlar..
hayırlısıyla darısı başınıza olsun inş.

Aslında bu konuda biraz araştırma yaptım ben ama aklım daha çok karıştı çünkü 9 doktor buldum çook iyi denilen ben şimdi bunların arasında en iyisini bulmaya çalışıyorum sizce hangisi :44:

Faruk dinçşahin
Ziya çetin
Cenk aşkalli
Türkan yavuz
Nihat gök
Zuhal öder saylık
Özer kutlu
Demet haytoğlu
Nigar güler

ben ziya çetini tavsıye edıyorum... bende mıyom vardı çook önemlı yerdeydi
bursada kıme gıttıysem amelıyatı yapmam dedı... hatta bunu burda yapacak doktor yok denıldı
derken zıya çetını tanıdık...
allah razıolsun çok başarılı amelıyat oldu rabbımın izniyle
şimdi ikiz bebek beklıyorum ...ki rahmın alınır dıyen çok doktor oldu hemde...

çok memnunum
ayrıca çocuğun olmaz denilen 2 arkadaşımda faruk beye gittiler ve bebişlerini bekliyorlar..

...................................................

Son düzenleme:
çok memnunum

...........................................

Son düzenleme:
çok memnunum

allah sizede bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
nerede çalışıyor acaba faruk bey??

birde ben serbülent beyi duydum hatta bu ay ona gideyim diyordum ama kararsızım

ben ziya çetini tavsıye edıyorum... bende mıyom vardı çook önemlı yerdeydi
bursada kıme gıttıysem amelıyatı yapmam dedı... hatta bunu burda yapacak doktor yok denıldı
derken zıya çetını tanıdık...
allah razıolsun çok başarılı amelıyat oldu rabbımın izniyle
şimdi ikiz bebek beklıyorum ...ki rahmın alınır dıyen çok doktor oldu hemde...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bildiğim araştırdığım kadarıyla ziya bey bir hastaneyle çalışmıyor özel çalışıyor yanlışsam düzelt lütfen

birde sen rahim filmi çektirdinmi canım??önerebileceğin bir yer varmı?ben rahim filmi çektirmek istiyorumda

rahim filmini neden istiyorsun yani doktorunmu istedi yoksa kendinmi istiyorsun neden ???

canım ben daha önce doktora gittim doktorum bir sorun olmadığını söyledi fakat o zamandan beride hamile kalamadım,şimdi rahim filmi kendim çektirmek istiyorum kafam rahatlasın diye çünkü çok takmaya başladım yaa:((sanki bu filmi çektirince herşey düzelcek gibi geliyor bilmiyorum

bursada bende ziya beyin üzerine varrsada doktor ben tanımam 1 numara herşeyiyle süper bi doktor
derdinden anlar saygılı efendi çok mükemmel hastaneden ayrıldı şimdi özel çalışıyor nerede istersen oraya geliyor doğuma 600 hastane alıyormuş 600 700 kendi alıyormuş die duydum benim sülalemi ziya bey doğurttu :) ayrıca 26 senelik doktor :nazar:

canım ben daha önce doktora gittim doktorum bir sorun olmadığını söyledi fakat o zamandan beride hamile kalamadım,şimdi rahim filmi kendim çektirmek istiyorum kafam rahatlasın diye çünkü çok takmaya başladım yaa:((sanki bu filmi çektirince herşey düzelcek gibi geliyor bilmiyorum

ben burtomda anestezili çektirdim, tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım 400 liraydı, anestezisiz istersen 250 olması lazım, senin hormon testlerin, usg görüntülerin ve eşinin spermiyogramında sıkıntı yok değilmi? çünkü rahim filmini bu testlerden sonra yapılır nispeten diğerlerine göre zahmetli bir işlem olduğu için

aslında tam da benim topiğim olmuş bu valla.
ben açacaktım, bi baktım varmış aynı başlıklı topik burda.

BURSAYA YENİ TAŞINDIM, DOKTOR MOKTOR TANIMIYORUM HİÇ.

Lütfen çeşitli önerilerinizi, memnuniyet ve şikayetlerinizi paylaşabilir misiniz kızlar?

1 kızım var, bir kardeş istiyorum. Hem temiz pak bir hastahane, hem rahatça konuşabileceğim bir doktor arıyorum. rahatça konuşup, anlayabileceğim, beni kötü hissettirmeyecek, sorduğum sorulara doğru düzgün cevaplar verecek bir doktor arıyorum.
Eski doktorum bayandı, hiç erkek doktora muayene olmadım açıkçası, nasıl olur bilemiyorum.

Lütfen çok acil olaak iyi bir doktor aramaktayım velhasıl... Yardımcı olabilirseniz çok çok memnun olurum hanımlar...

Back
X