bursanın en iyi doktoru aranıyor

Kısmetse martın 20sinden sonra yaklaştıkça korkular artıyor :) Doktor seni de 15 günde bir çağırıyor mu? :1:

Ya bende nihat gok tavsiyesi aldim.ama erkek die istemedim jale gurlulere gidiyorum bu ay ilk tedavi yontemi klomen bakalim nolcak memnun kalmazsam bikac ay nihati denerim heralde bende

jale gürlüler jimer in dr.u değil mi.fiyatları pahalı diye duymuştum ben..

benimde şubat 13 inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz..
Aaa şubat 13 benim doğum günüm :) Aminn inş. canım... Doktor beni ilk başlarda 15 günde bir çağırıyordu bi kere gittim sonra hep 3-4 haftada bir gittim. Önümüzdeki hafta şeker yüklemesi için gidicez. Herkes yanına mutlaka limon al diyor o kadar mı kötü ya?

Aaa şubat 13 benim doğum günüm :) Aminn inş. canım... Doktor beni ilk başlarda 15 günde bir çağırıyordu bi kere gittim sonra hep 3-4 haftada bir gittim. Önümüzdeki hafta şeker yüklemesi için gidicez. Herkes yanına mutlaka limon al diyor o kadar mı kötü ya?

evet o kadar kötü:) sakın yalnız gitme. başta bisey olmuyo, aç karnına o ilacı içip 1 saat bekliyorsun tahlil veriyorsun,sonrasında acayip bir baş dönmesi ve mide bulantısı oluyo.. o yüzden yalnız gitme. arkadaşlarıma sordum herkesde oluyormuş,aç karnına şeker yüklendiği için..limon alsan da yükleme yapıldıktan sonra 1 saat bişey yiyip içemiyorsun ama..

benim doktorum medical parkta ahmet yılmaz çok memnunum kendisinden sakin ve çok bilgili gereksiz bilgiler vermiyor.her gittimizde bundan sonra olacaklar yada acil durumlar hakkında bilgi veriyo doğumdanda inşallah memnun kalırım şimdiki gibi

evet o kadar kötü:) sakın yalnız gitme. başta bisey olmuyo, aç karnına o ilacı içip 1 saat bekliyorsun tahlil veriyorsun,sonrasında acayip bir baş dönmesi ve mide bulantısı oluyo.. o yüzden yalnız gitme. arkadaşlarıma sordum herkesde oluyormuş,aç karnına şeker yüklendiği için..limon alsan da yükleme yapıldıktan sonra 1 saat bişey yiyip içemiyorsun ama..
Eyvahh yandım o zaman ztn sabahları kalktığımda hala mide bulantısı yaşıyorum psikolojik olarak sanırım ve bişeyler yemeden de hayatta geçmiyor. Sağolsun eşim hiç yalnız bırakmıyor ama o gün oralarda ayılıp bayılmazsam yine iyi :)

benim doktorum medical parkta ahmet yılmaz çok memnunum kendisinden sakin ve çok bilgili gereksiz bilgiler vermiyor.her gittimizde bundan sonra olacaklar yada acil durumlar hakkında bilgi veriyo doğumdanda inşallah memnun kalırım şimdiki gibi
Valla canım Ahmet bey hakkında genelde olumlu şeyler duydum iyi bir doktormuş. Doğumun da güzel olucak inş. bir avazda :))

Ben de bursaya yeni taşındım. 5 aydır henüz burdayım. Daha önce de yazmıştım bu topikte sizlere.

hepinizin ilgili fikirlerinizi, yorumlarınızı okudum. çok güzel dile getirmişsiniz kendinizi. çok güzel anlatmışsınız memnuniyetlerinizi ve şikayetlerinizi.

benim bi sorunum var aslında. birkaç aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olamadı maalesef.
ilk bebeğimde hiç sorun yaşamamıştım. ilk ay hemen hamile kalmıştım. sonrasnda da kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim olmuştu. ona da hemen ilk ay hamile kalmıştım.
şimdi 7 aydır hala hamile kalamadım.
endişelenmeye başladım açıkçası. nedir nedendir bilemiyorum.

bir kızım var, inşallah bir tane daha yavrum olursa, çok mutlu olacağız..
ama nedense olamadı gitti.

hem yumurta takibi yaptırmak hem de çatlatma iğnesi olarak, tam yumurtlama zamanımı bilmek istiyorum.buna da her doktor sıcak bakmıyor. çatlatma iğnesinin sakıncalarından falan dem vuruyorlar hemen... yani ben öyle duyuyorum.
henüz bi doktora gidip, bi baktırmış değilim kendime. bu konudan da hiçbir doktora bahsetmedim. ama istiyorum.
varsa, buna sıcak bakacak bir doktorunuz.. bana tavsiye eder misiniz lütfen?
çok acil!
çünkü regl olmak üzereyim, test yaptım yine negatif. bu ay artık şu yumurta takibi meselesine başlamak istiyorum. daha fazla zaman kaybetmiyim boş yere...
lütfen... bilgi verebilir misiniz?

Ya bende nihat gok tavsiyesi aldim.ama erkek die istemedim jale gurlulere gidiyorum bu ay ilk tedavi yontemi klomen bakalim nolcak memnun kalmazsam bikac ay nihati denerim heralde bende

Kızlar benim bir yaşında kızım var. İlk bebek istediğimizde 2 ay olmadı sonra kist falan oldu Jimer de Türkan Yavuz a gittim ağlayarak çıktım. Hiç memnun kalmadım. Resmen baştan savma davrandı. Ondan çıkıp Acıbadem'e Jale Hanım a gittim ( Jale Gürlüler) öyle ferahlattı ki beni. Polikistik over başlangıcı olmuşum hemen o ay klomen ve çatlatma iğnesi verdi ve ben şükürler olsun hamile kaldım. Belki gitmeseyim hala uğraşıyor olcaktım. Hamileliğimin sonuna doğru Jale Hanım acıbademden ayrıldı UMİ plazada özel muayenehane açtı hala da orda. Doğum için istedğiniz yere geliyor. Ben tercihimi acıbademden yana kullandım. 41. haftada doğum olmadığı için epidural sezeryan oldum. Sabah bebeğim doğdu inanın ben akşam üzeri 4'te bir kalktım bir daha yatmadım ve çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı. Jale hanım mükemmel bir dikiş yaptı çok aşağıda ve hiç belli olmuyor. Hala daha ararım görüşürüz. Hastası olanlar bilir bir süre sonra anne abla gibi görüyorsunuz. Allah kısmet ederse ikinci bebeğimde de ona giderim. Şu anda muayene ücreti tam olarak ne kadar bilmiyorum çünkü ben özel sağlık sigortası ile gidiyorum ama sanırım 150.

arkadaşlar aşılama için bursa tüp bebek merkezi özer kutluyu düşünüyorum sizce nasıl fikri olan ona tedavi olan fikirlerini almak isterim

Tabiki Bursa Acıbadem'den Şahin Zeteroğlu...Hayatımı değiştiren Dr.İmkansızı onunla başardık.Allaha hamd olsun.

Benim amcamın gelini jale gürlülerle epidural sezeryan yaptı ve canlı canlı kesip biçti videosu bile var kız bağıra çağıra doğum yapıyo ve jale hanım doğuma devam ediyo genel anesteziye çevirmeden ben o olaydan sonra hemen türkan yavuza gittim alt katındaydı ve çok memnunum.süper bi epidural sezeryan gerçekleştirdik. Bu biraz şans meselesi ve beklentiye bağlı bence

Back
X