Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım. Ben de kpederimi sevmediğim için koymak istemezdim adını. Adı tabi dini bakımdan değerli ama isimlerle yaşatmak yerine yaşantılarıyla yaşatmak daha güzel. İnsanlar bundan bir haber tabi. Bu başka bir konu da..İsmi Hüseyin, şimdi eşi dostu hüseyin olan olur alınmasın diye yazmadım.
Ben kayınpederimi sevmiyorum belki ondan iyice gıcık kapmışımdır.
Bir de gerçekten biraz BABALIĞINI gösterseydi yine tamam derdim ama aç kalsak sormayacak bir adam benim babamın bize bakmasını bekleyecek bir adam.
Eşimde saygısızlık olur babamın ismini koymalıyım bilmem ne kafasında.
Ayrıca eşim tek erkek çocuk. ve ilk torun olacak çocuğumuz.
çocuğuna hele de el kadar çocuğa küfür eden bir anne isim konusundan daha trajik.Eşinize, canım tamam Hüseyin koyalım.
Ama babanların yanında çocuk yaramazlık yapsa ve ben bağırsam sen gerizekalı mısın aptal mısın Hüseyin?
Yada daha ileri gitsem küfür etsem ne kadar doğru olur? Çünkü sürekli iyi şeyler söylenmiyor kızıyorsun çocuğa biliyorsun sende.
Akrabalar hatta baban bile oğlana söylerken ona laf soktum sanar belkide alınır bu daha kötü değil mi? diyebilirsin.
Buarada cinsiyet belli mi?
Eşinize, canım tamam Hüseyin koyalım.
Ama babanların yanında çocuk yaramazlık yapsa ve ben bağırsam sen gerizekalı mısın aptal mısın Hüseyin?
Yada daha ileri gitsem küfür etsem ne kadar doğru olur? Çünkü sürekli iyi şeyler söylenmiyor kızıyorsun çocuğa biliyorsun sende.
Akrabalar hatta baban bile oğlana söylerken ona laf soktum sanar belkide alınır bu daha kötü değil mi? diyebilirsin.
Buarada cinsiyet belli mi?
Niye hep erkek babalarının ya da annelerinin ismi konulması beklenir anlayamıyorum..Madem saygı kavramını bu şekilde değerlendiriyorlar siz de ben kendi babamın ismini koyacağım o zaman senin babana saygısızlık olursa benim babamada olur deyin eşinize..9 ay karnında taşıyan siz,bakıp büyütecek olan siz,kayınvalide hanıma düşmüş isim koyma hakkı sanki..Çok sinir oluyorum böyle konulara..Bu muhabbetler için hamile karısını strese sokan adamlara ayrı bir sinir oluyorum..Kesinlikle koydurmayın o ismi..Kayınvalideniz çok istiyorsa doğursun yeni birtane çocuk ona koysun hüseyin ismini..
çocuğuna hele de el kadar çocuğa küfür eden bir anne isim konusundan daha trajik.
Çocuğa küfür mu edilir yahu
canım ikinci ismi kullandırtmayan da var maalesefEsin ikna olmuyorsa benim annem gibi yap, koy ardina bi isim daha sen sondakiyle onlar ondekiyle hitap etsin..
Kesinlikle haklısınız..Ben dikkat ettim hep bu erkek ailelerinde oluyor böyle..Bir kız ailesinin isim yüzünden sorun yarattığını,damadıyla ters düştüğünü görmedim..Varsa da eğer çok az bir kesimdir bu..Genelde erkek aileleri yapıyor bu problemi..Hem anne baba ismi koyma takıntısı nedir hiç anlam veremiyorum..Saygı bununla mı ölçülür? Bir çocuğa isim koyma hakkı anne ve babasınındır sadece..aynen bir de arkadaş neden eşini ikna etmek zorunda deniliyor onu da anlamıyorum.
Asıl eşinin onu ikna etmesi, gönlünü yapması gerekmez mi?