burun alçısı çıktıktan sonra şok yaşadım ve hemen yine bantladım :( benim gibi olan

Okadar geniski burnumun üst sırtı yok gibi olmus.?? Oylemiydi.seninde

benm iki kaş aramdan tut burun sırtına kadar şişti çünkü benm en çok orda kemik varmış o bölgeyle daha çok uğraşmış doktorum. senin kaçıncı günün bu arada?

benm iki kaş aramdan tut burun sırtına kadar şişti çünkü benm en çok orda kemik varmış o bölgeyle daha çok uğraşmış doktorum. senin kaçıncı günün bu arada?
Isin garibi benim kemik falan cikartilmadi:/ kanatlara ve uca mudahale edildi. 16ci günüm

Isin garibi benim kemik falan cikartilmadi:/ kanatlara ve uca mudahale edildi. 16ci günüm

anladım canm ama o ödemdir iner iner hiiç merak etme bak bende çok endişeliydm bu nedir ya eski burnum gibi diyodum ama günden güne farkedeceksin indiğini

anladım canm ama o ödemdir iner iner hiiç merak etme bak bende çok endişeliydm bu nedir ya eski burnum gibi diyodum ama günden güne farkedeceksin indiğini
Insallah canim:) sabretmek lazim ama.insan panik oluo nasil olucak diye.Ortalama nekadar sürede indi sislikler senin?

Insallah canim:) sabretmek lazim ama.insan panik oluo nasil olucak diye.Ortalama nekadar sürede indi sislikler senin?

benim 12. günden itibaren hızla inmeye başladı 2. ayımı bitrdm şuan ve beni tanıyan çoğu kişi ameliyat olduğumu halaa anlamış deiller:) öğretmenim ben şişler inmiyene kadar gelmiyecem demiştim müdürüme ama 2. haftamda başladım . ya ben maydanoz suyu na başlamıştım o ara bide günde kaç bardak ta yeşil çay tüketiyodum onlarında iyileşmemde bayaa bi etkisi oldu

Onları ben de tuketiorum.aslinda sislikler inio yavas yavas.ama burnun sekli bi oturmadi.burnum hergün degisio.ust kisim yok gibiydi simdi biraz olusmaya basladi falan:) en garibi herkes burun ucu en geç iner der benim burun ucum sismedi bile:) bi garip benimki:)) burun sirtim sekillense ve inse bira daha şişler iyi olacak.kanatlar şiş benim.suan.bakalim bekliycezz.

daha şeklini bir seneye alır heralde

Ya çok şekersin çok güldürdün beni inşallah zamanla istediğin buruna kavuşursun canım

Burnun çok güzel olmuş kız kuruntu yapıyosun hee gittikçe de daha hoş olmuş şişliklerin tamamen inince senin de içine sinecektir emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…