B Busdttt Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2019 2 0 1 29 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ecepretty #101 Merhaba , aynı sorun şuan bende de var çok korkuyorum sizin sorununuz düzeldi mi acaba
B Busdttt Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2019 2 0 1 29 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ecepretty #102 dderyamm .!.: Merhaba dun bandajin cikti ben şok ucu fln cok guzel ama burnun catisi dediginiz yer kemik yok hamur gibi gordum.ne yasadim anlamadim.tekrar kahve rengi bant koydu.gece yatamadim ya.bantli guzel. Genişletmek için tıkla... Merhaba ayni sorun şuan bende de var çok korkuyorum burnum kalmamis gibi burun sırtı hamur gibi gözüküyordu sizin düzeldi mi acaba
dderyamm .!.: Merhaba dun bandajin cikti ben şok ucu fln cok guzel ama burnun catisi dediginiz yer kemik yok hamur gibi gordum.ne yasadim anlamadim.tekrar kahve rengi bant koydu.gece yatamadim ya.bantli guzel. Genişletmek için tıkla... Merhaba ayni sorun şuan bende de var çok korkuyorum burnum kalmamis gibi burun sırtı hamur gibi gözüküyordu sizin düzeldi mi acaba
P pnrkaraman Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2020 23 0 6 18 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ecepretty #103 Merhaba burnunuz 6 ay sora kuculdumu cidden bu yorumdan sora???