burun alçısı çıktıktan sonra şok yaşadım ve hemen yine bantladım :( benim gibi olan

Merhaba aynı sprun bende de var sizinkinin üzerinden bayanbir zaman geçmiş memnun musunuz şu an burnunuzdan ben de çok mutsuzum lutfen cevap verin acil!!!!!!!!! Lutfen

Aynı sprun bende de var b!n de ameliyat olali 14 gun oldu duzeldi mi sorunlariniz burnunuz kuculdu mu? Lutfen acil cevap verin lutfen!

Aynı sprun bende de var b!n de ameliyat olali 14 gun oldu duzeldi mi sorunlariniz burnunuz kuculdu mu? Lutfen acil cevap verin lutfen!
14 gün çoook erken canım. Sakin ol burnunun oturması için zaman gerekli, giderek küçülecek ve incelecek burnun. Şuanda çok şiş ve ödemlidir. Foto eklersen daha iyi yorum yapalım

14 gün çoook erken canım. Sakin ol burnunun oturması için zaman gerekli, giderek küçülecek ve incelecek burnun. Şuanda çok şiş ve ödemlidir. Foto eklersen daha iyi yorum yapalım
Yandan fena gorunmuyor ama onden rezalet bi de bakislarim falan degisti cok bos bakiyorum gulusu demiyorum bile bi burun yuzunden kopmle yuzumuzden olduk gibi geliyor

Yandan fena gorunmuyor ama onden rezalet bi de bakislarim falan degisti cok bos bakiyorum gulusu demiyorum bile bi burun yuzunden kopmle yuzumuzden olduk gibi geliyor
Bunlara hazırlıklı olmalıydın. İlk zamanlar yüzün sana yabancı gelecek bakışların değişecek. Ama sonradan alışacaksın hersey düzelecek ve çok seveceksin:) benim ameliyatımın 5.günü bugün. Cuma günü benimde atelim çıkacak, o zaman sana yazıcam. Bende aynı senin gibi olucam. Hazırım ve sabırlı olucam, süreç ağır ilerleyecek ama hersey düzelecek

Burnunun son hali nasıl acaba ?

Kızlar bende 13 gün oldu ameliyat olalı.Aşırı ödem var burnum kocamaniki kaş aram aşırı şiş özellikle.Gözlerim birbirinden çok uzak ve aşırı çirkin duruyorum .Ve oku yaşında oğlum var.Sürekli eli kolu çarpıyo aşırı canım acıyo.Bide burnumu çekiyorum sürekli nezle oldum.Çektikçe değişik bi koku geliyo.Kan mı desem farklı bi kokumu çözemedim.Ağzıma tadı bile geliyo bazen çok yoğun koku.
Sizde durumlar nasıl iyileştinizmi sorunlarınız gittimi biraz bilgi verirmisiniz. Çökme yamulma falan oldumu

Merhaba dun bandajin cikti ben şok ucu fln cok guzel ama burnun catisi dediginiz yer kemik yok hamur gibi gordum.ne yasadim anlamadim.tekrar kahve rengi bant koydu.gece yatamadim ya.bantli guzel.

Merhaba dun bandajin cikti ben şok ucu fln cok guzel ama burnun catisi dediginiz yer kemik yok hamur gibi gordum.ne yasadim anlamadim.tekrar kahve rengi bant koydu.gece yatamadim ya.bantli guzel.
Kemik vardır ama törpülemiştir. Deri de şiş olunca kaybolmuş gibi görünür. Çok mu kavis verdi doktor?

Benimde bir sene oldu ilk bandaj çıktığında krize girdim patlıcan gibi duruyordu şişlikten şuan bir sene oldu olalı i halinden eser kalmadı tam bir bomba oldu yani üzülme daha cooook değişecek o burun ve çok güzel olacak geçmiş olsunnnn

Kemik vardır ama törpülemiştir. Deri de şiş olunca kaybolmuş gibi görünür. Çok mu kavis verdi doktor?
Burun ustunden islem yapmiyor burun altindan calisiyor hattab2 hafta sonra gozluk bile takabilirsin dedi.cok dogal burunlar yapiyor kavisi pek sevmiyordu bende ameliyata girmeden tekrarladim hocam kavis vermeyin unutmayin diye simdi diyorum ben oyle diyince napti acaba kompke aldimi ama şok oldum gorunce insallah duzelir.doktoruma da guveniyorum ama ne bilim iste oyle korunca korktum.

Teşekkur ederim.sizinki de hayirli olsun.valla bantli guzel haftaya banr cikacak insallah ilk gordugum gibi gormem.

Burun bandajiyla banyo nasil yaptiniz mi?kasiniyorum bitlencem.kuafor usulu degil normal banyo yapabilirsin dedi doktir ama islanir bantlarim şekli fln etkuler diye cekiniyorum.

Burun bandajiyla banyo nasil yaptiniz mi?kasiniyorum bitlencem.kuafor usulu degil normal banyo yapabilirsin dedi doktir ama islanir bantlarim şekli fln etkuler diye cekiniyorum.
Bantların ıslanmaması gerek diye hatırlıyorum. Ben anneme ve kuaförde yıkattırmıştım. Önden sağlam bir şeye tutunup başını arkaya ver, yakının alna dikkat ederek, sadece eliyle sıvazlayarak yıkasın. Hemen yanında havlu olsun kaza olursa hemen kurularsın.
Bir de bone biçiminde yıkama aparatı varmış, yatan hastalar için. Denemedim onu.

Tesekkur ederim❤❤

Benim de yarın sabah alçım çıkıyo. Uyumadan önce bir bakayım kk dostları bu konuda neler söylemiş dedim . Kimileri iyi kimleri memnun değil . Sanırım kişiden kişiye değişiyor. Umarım yarın bana güzel bi süpriz olur diye kendim için dilek dileyeyim. Zira bu post açılalı 5 sene olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…