- 29 Temmuz 2015
- 24
- 15
- 8
- 29
size mesaj attm bakarmsnz=)inşallah canım
Merhaba aynı sprun bende de var sizinkinin üzerinden bayanbir zaman geçmiş memnun musunuz şu an burnunuzdan ben de çok mutsuzum lutfen cevap verin acil!!!!!!!!! Lutfençok teşekkür ederim,
sanada geçmiş olsun.
ne kadar zor bir süreçmiş.
son ıkı gundur bu sitedeyim ve artık kimin ne derdi var mıh gibi kazıdım aklıma.
cok kez teselli buldum. ılk zamanlardan cok daha rahatım hala burnum bandajlı olmasına ragmen.
bu yazılanları okuyunca rahatlıyorsun.
ben cuma gunu açılınca doktor masaj verecek o zaman baslarım resım koymaya birde ilk alçı cıktıgında resimlerim var ama çekiniyorum koymaya.
saol tekrardan tatlım.
Aynı sprun bende de var b!n de ameliyat olali 14 gun oldu duzeldi mi sorunlariniz burnunuz kuculdu mu? Lutfen acil cevap verin lutfen!kızlar benimde ameliyat olalı 24 gun oldu benim burnum patates gibi zerre ameliyat olduğum belli olmuyor hafif de kemerli gibi. biliyorum daha cok erken beklememiz gerek ama benim sözlüm çok dalga geçiyo belki ciddi belki şaka ama moralim bozuluyo bellie tmiyorum
14 gün çoook erken canım. Sakin ol burnunun oturması için zaman gerekli, giderek küçülecek ve incelecek burnun. Şuanda çok şiş ve ödemlidir. Foto eklersen daha iyi yorum yapalımAynı sprun bende de var b!n de ameliyat olali 14 gun oldu duzeldi mi sorunlariniz burnunuz kuculdu mu? Lutfen acil cevap verin lutfen!
Yandan fena gorunmuyor ama onden rezalet bi de bakislarim falan degisti cok bos bakiyorum gulusu demiyorum bile bi burun yuzunden kopmle yuzumuzden olduk gibi geliyor14 gün çoook erken canım. Sakin ol burnunun oturması için zaman gerekli, giderek küçülecek ve incelecek burnun. Şuanda çok şiş ve ödemlidir. Foto eklersen daha iyi yorum yapalım
Bunlara hazırlıklı olmalıydın. İlk zamanlar yüzün sana yabancı gelecek bakışların değişecek. Ama sonradan alışacaksın hersey düzelecek ve çok seveceksin:) benim ameliyatımın 5.günü bugün. Cuma günü benimde atelim çıkacak, o zaman sana yazıcam. Bende aynı senin gibi olucam. Hazırım ve sabırlı olucam, süreç ağır ilerleyecek ama hersey düzelecekYandan fena gorunmuyor ama onden rezalet bi de bakislarim falan degisti cok bos bakiyorum gulusu demiyorum bile bi burun yuzunden kopmle yuzumuzden olduk gibi geliyor
merhaba arkadaşlar,
bugun 12. günüm ve hala bandajlıyım. 4 gün önce açtırdığımda burnum önden odun gibi çok genişti.
gözler arası açık ve burun yan duvarları yanaklarımla aynı hizadaydı. gecen gun yıne bakayım dedim biraz inmiş ama şekil yine öyleydi.
ortasındaki sırt zarif ve ince olur diye hayal etmiştim. doktora ise cok güvenmiştim. önceki burnumun yüksekliği fazlaydı. ve doktor bana gecen gittiğimde senin ameliyatından cok ümitliyim dedi. o şiş haline bakmadı bile. yine bandajla kalmamı ve haftaya gelip masaj vereceğini söyledi. henüz masajta vermedi. ve doktora gitmeme 4 gün kaldı. o zaman gördüğünde kesin ödem var şişliklerdendir diyecektir. ama ben böyle yass bir burunun şişliklerden olabileceğine ihtimal veremiyorum. az çok şekli bellidir nihayetinde. napıcaz ya. resim koyucam 4 gün sonra acılsın ilk hali ve 15 gun sonraki hali diye resimlerime bakarsınız gün ve gün paylaşıcam. şimdi koyarsam ilk açıldıgı halini şok olursunuz. AVATAR gibiydi kısacası ama bandajlıyken daha guzel duruyor. boyle birsey yasayıp daha sonra değişen var mı bi teselli lutfen
Burnunun son hali nasıl acaba ?merhaba arkadaşlar,
bugun 12. günüm ve hala bandajlıyım. 4 gün önce açtırdığımda burnum önden odun gibi çok genişti.
gözler arası açık ve burun yan duvarları yanaklarımla aynı hizadaydı. gecen gun yıne bakayım dedim biraz inmiş ama şekil yine öyleydi.
ortasındaki sırt zarif ve ince olur diye hayal etmiştim. doktora ise cok güvenmiştim. önceki burnumun yüksekliği fazlaydı. ve doktor bana gecen gittiğimde senin ameliyatından cok ümitliyim dedi. o şiş haline bakmadı bile. yine bandajla kalmamı ve haftaya gelip masaj vereceğini söyledi. henüz masajta vermedi. ve doktora gitmeme 4 gün kaldı. o zaman gördüğünde kesin ödem var şişliklerdendir diyecektir. ama ben böyle yass bir burunun şişliklerden olabileceğine ihtimal veremiyorum. az çok şekli bellidir nihayetinde. napıcaz ya. resim koyucam 4 gün sonra acılsın ilk hali ve 15 gun sonraki hali diye resimlerime bakarsınız gün ve gün paylaşıcam. şimdi koyarsam ilk açıldıgı halini şok olursunuz. AVATAR gibiydi kısacası ama bandajlıyken daha guzel duruyor. boyle birsey yasayıp daha sonra değişen var mı bi teselli lutfen
Kemik vardır ama törpülemiştir. Deri de şiş olunca kaybolmuş gibi görünür. Çok mu kavis verdi doktor?Merhaba dun bandajin cikti ben şok ucu fln cok guzel ama burnun catisi dediginiz yer kemik yok hamur gibi gordum.ne yasadim anlamadim.tekrar kahve rengi bant koydu.gece yatamadim ya.bantli guzel.
Burun ustunden islem yapmiyor burun altindan calisiyor hattab2 hafta sonra gozluk bile takabilirsin dedi.cok dogal burunlar yapiyor kavisi pek sevmiyordu bende ameliyata girmeden tekrarladim hocam kavis vermeyin unutmayin diye simdi diyorum ben oyle diyince napti acaba kompke aldimi ama şok oldum gorunce insallah duzelir.doktoruma da guveniyorum ama ne bilim iste oyle korunca korktum.Kemik vardır ama törpülemiştir. Deri de şiş olunca kaybolmuş gibi görünür. Çok mu kavis verdi doktor?
Teşekkur ederim.sizinki de hayirli olsun.valla bantli guzel haftaya banr cikacak insallah ilk gordugum gibi gormem.Benimde bir sene oldu ilk bandaj çıktığında krize girdim patlıcan gibi duruyordu şişliktenşuan bir sene oldu olalı i halinden eser kalmadı tam bir bomba oldu yani üzülme daha cooook değişecek o burun ve çok güzel olacak geçmiş olsunnnn
Bantların ıslanmaması gerek diye hatırlıyorum. Ben anneme ve kuaförde yıkattırmıştım. Önden sağlam bir şeye tutunup başını arkaya ver, yakının alna dikkat ederek, sadece eliyle sıvazlayarak yıkasın. Hemen yanında havlu olsun kaza olursa hemen kurularsın.Burun bandajiyla banyo nasil yaptiniz mi?kasiniyorum bitlencem.kuafor usulu degil normal banyo yapabilirsin dedi doktir ama islanir bantlarim şekli fln etkuler diye cekiniyorum.
Tesekkur ederim❤❤Bantların ıslanmaması gerek diye hatırlıyorum. Ben anneme ve kuaförde yıkattırmıştım. Önden sağlam bir şeye tutunup başını arkaya ver, yakının alna dikkat ederek, sadece eliyle sıvazlayarak yıkasın. Hemen yanında havlu olsun kaza olursa hemen kurularsın.
Bir de bone biçiminde yıkama aparatı varmış, yatan hastalar için. Denemedim onu.
Daha cok yenisiniz,Burun sirti boyle olan varmi?doktor sis dedi ama ben kemik göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?