- Konu Sahibi Zeynneep2681
küçüldü mü peki sizinki nasıl olduValla Benim ki de kocamandı canım buranın amacı zaten fikir almak çekinme istiyorsan özelden at bende atayım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küçüldü mü peki sizinki nasıl olduValla Benim ki de kocamandı canım buranın amacı zaten fikir almak çekinme istiyorsan özelden at bende atayım :)
Ankarada oldumKime oldunuzz acaba
Ankarada yaptırdım tam 1ay oldu.Nerde yaptırdınız kaç gün oldu
Özelden atayımküçüldü mü peki sizinki nasıl oldu
Bence kesinlikle yaptırın..emin olun bu buyuk burundan daha ıyı olacagı kesın..benımkıde buyuktu ve nefes problemım vardı..kac yıldır dusunuyordum 1ay once bu buruna son verdim tecrubeli bir elde.küçüldü mü peki sizinki nasıl oldu
Sizin fotonuz var mı nasıl olduBence kesinlikle yaptırın..emin olun bu buyuk burundan daha ıyı olacagı kesın..benımkıde buyuktu ve nefes problemım vardı..kac yıldır dusunuyordum 1ay once bu buruna son verdim tecrubeli bir elde.
Sizin fotonuz var mı nasıl sizin burnunuza bakabılırmıyım?özelden yollarm bende
evet süreç zor olmalı onu tahmin edebiliyorum umarım üstesinden gelebilirim,siz kime yaptırdınızEğer gerçekten çok rahatsız oluyorsan yaptır derim ama bil ki bu süreç öyle kolay geçmiyor,kendini sürece hazırla. Bu çok önemli cunku ben kendi adıma konuşayım çok hafife almıştım amaan ya olurum biter gider diye düşünüyodum ama öyle olmadı. Şuan 15. Günümdeyim ve o ilk bir hafta gerçekten aşşşırı zordu, psikolojikmen çok yıprandım,pişman oldum hergun. Ama alçı ve tampon çıktıktan sonra çok rahatladım,burnumun şeklinden de memnun kaldım şiş olmasına rağmen. Sonucu güzel ama sabır istiyor. Şimdiden geçmiş olsun:)
Senin gibi güzel ve şanslı olsak keşke Maşallah canımEğer gerçekten çok rahatsız oluyorsan yaptır derim ama bil ki bu süreç öyle kolay geçmiyor,kendini sürece hazırla. Bu çok önemli cunku ben kendi adıma konuşayım çok hafife almıştım amaan ya olurum biter gider diye düşünüyodum ama öyle olmadı. Şuan 15. Günümdeyim ve o ilk bir hafta gerçekten aşşşırı zordu, psikolojikmen çok yıprandım,pişman oldum hergun. Ama alçı ve tampon çıktıktan sonra çok rahatladım,burnumun şeklinden de memnun kaldım şiş olmasına rağmen. Sonucu güzel ama sabır istiyor. Şimdiden geçmiş olsun:)
ben de aynı şekilde düşünüyorumBence kesinlikle yaptırın..emin olun bu buyuk burundan daha ıyı olacagı kesın..benımkıde buyuktu ve nefes problemım vardı..kac yıldır dusunuyordum 1ay once bu buruna son verdim tecrubeli bir elde.
Canım çok teşekkür ederim,o senin bakışlarının güzelliği :) :) hepimiz çok güzel ve özeliz:)Senin gibi güzel ve şanslı olsak keşke Maşallah canım![]()
Ankara'da yaptırdım ben devlet hastanesinde Dr. Talha tanyelievet süreç zor olmalı onu tahmin edebiliyorum umarım üstesinden gelebilirim,siz kime yaptırdınız
Vay be size imrendim valla çok şanslısınız ne güzel fotoğraf atar mısınız çok merak ettim :)Ben zor olacagını düşünerek ama herseyı göze alarak gittim ve oldum amelıyatı..Uyandıgımda nefes aldıgımı farkettım, tampon yoktu asırı kanamam hıc yoktu hatta kanzma hiç yoktu..Ameliyat aksamı odaya gelen yemegı yemedım nasılsa nefes alıyorum dedım ve esım bana guzel bı ızgara yaptırıp geldı..mınık parcalar halınde olsada yemegımı yedım..sabahıda taburcu oldum.Gozlere buz kompresı dısında hıc bır zahmetı yoktu hele acı hıccc..ben bu kadar kolay olacagını bılseydım bunca yıl hıc beklemezdım..
Bunların asıl sebebi Dr un işinin ehli olması.Canım doktorum hiç vazgecmedım ondan baskasına yaptırmam dedım..Allahıma sukurler olsun cok dua etmıstım dogru adrese yolladı beni.
Bence bu süreç bünyeye göre herkeste farklı işliyor,ben mesela 1 hafta ağzımı açamadım çiğneyemedim hep sıvı beslendim. Çok morarmadim ama çılgınca şiştim. 2 ve 3. Gün dayanılmaz ağrılarım oldu. Son 2-3 gündür cignemeye basladim. Siz çoook sansliymissiniz:)))Ben zor olacagını düşünerek ama herseyı göze alarak gittim ve oldum amelıyatı..Uyandıgımda nefes aldıgımı farkettım, tampon yoktu asırı kanamam hıc yoktu hatta kanzma hiç yoktu..Ameliyat aksamı odaya gelen yemegı yemedım nasılsa nefes alıyorum dedım ve esım bana guzel bı ızgara yaptırıp geldı..mınık parcalar halınde olsada yemegımı yedım..sabahıda taburcu oldum.Gozlere buz kompresı dısında hıc bır zahmetı yoktu hele acı hıccc..ben bu kadar kolay olacagını bılseydım bunca yıl hıc beklemezdım..
Bunların asıl sebebi Dr un işinin ehli olması.Canım doktorum hiç vazgecmedım ondan baskasına yaptırmam dedım..Allahıma sukurler olsun cok dua etmıstım dogru adrese yolladı beni.
Tabiki bunye ile de alakalı ama Kesınlıkle Reklam yapmıyorum doktoruma ameliyat olan herkes bu dusuncedeydı..Bence bu süreç bünyeye göre herkeste farklı işliyor,ben mesela 1 hafta ağzımı açamadım çiğneyemedim hep sıvı beslendim. Çok morarmadim ama çılgınca şiştim. 2 ve 3. Gün dayanılmaz ağrılarım oldu. Son 2-3 gündür cignemeye basladim. Siz çoook sansliymissiniz:)))
Galiba Piezo yöntemi diye bişey var ve çok rahat süreç için onu yapıyor bazı doktorlar normal ameliyat da imkanı Yok sizin gibi olan görmedim duymadım :)Tabiki bunye ile de alakalı ama Kesınlıkle Reklam yapmıyorum doktoruma ameliyat olan herkes bu dusuncedeydı..
Foto yollayamadım beceremedım...halbukı bu sitenin bayag eskı uyesıyım..cok aktıf olamadım bayagdırben de aynı şekilde düşünüyorum
Gercek ama ..suan ucu tas gıbı hıssetmıyorum 6ay en fazla 1yıl sonra inşallah eskı hislerine kavusacak.Galiba Piezo yöntemi diye bişey var ve çok rahat süreç için onu yapıyor bazı doktorlar normal ameliyat da imkanı Yok sizin gibi olan görmedim duymadım :)