- 1 Mart 2012
- 1.022
- 29
- 373
- Konu Sahibi lindsaylohan
-
. Kızlar hepinize iyi bayramlar öncelikle. Britneyspears canım ben de açık teknikle ameliyat oldum(Haziran da) halen o izler duruyor. Sinir oluyorum ama napim beklemekten başka çarem yok. Çünkü doktorum Tevfik bey"sen rahat ol, hiçbir iz kalmayacak" dedi ama ben hala o izler kalır diye korkuyorum. İnşallah gecer.....Arkadaşlar burun ameliyatı olucam acık teknikle ama tek korkum burnun altındaki kesi izibircok arkadaşa sordum bu soruyu cogu kalmıyor dedi..ama geçen gün otobüsle bir yere giderken tesadüf kafamı bi kaldırdım ayakta duran kızın burnunun altındakı kesı ızı ınanılmaz dıkkat cekıordu ..kızın burnu cok da guzeldı bellıydı estetık oldugu sısı falan da kalmamıstı amelytın uzerınden uzun sure geçtigi de bellydi ama o ız cok bariz belliydi bi an olmamamlym bu amelytı dedm çünkü kız makyajlı oldugu halde o iz cok bellı oluodu :/ sizlerde o iz ne zaman geçti ya da geçti mi tamamen ??
. Kızlar hepinize iyi bayramlar öncelikle. Britneyspears canım ben de açık teknikle ameliyat oldum(Haziran da) halen o izler duruyor. Sinir oluyorum ama napim beklemekten başka çarem yok. Çünkü doktorum Tevfik bey"sen rahat ol, hiçbir iz kalmayacak" dedi ama ben hala o izler kalır diye korkuyorum. İnşallah gecer.....
ben ameliyat olalı yaklaşık 40 gün oluyor açık tenli olmama rağmen ben de yok denecek kadar az.benim burun kanatlarımda daraltıldı bazen unutuyorum yanlarda hiç iz yok
efnan makyajda mı kapatmıyor ızlerı ya benım 3 ayda geçmesi lazım okulum var çnkü napıcam blmıorm(
kızlar contraxtubex kullanın bu iz için..benim de izim 3 haftalık olmama rağmen çok belli değil ama beni rahatsız edecek gibi olursa kullanacağım.plastik cerrahlar ameliyat izleri için veriyor bu ilacı ve mucizevi ilaç diye bahsediyorlar..
Valla makyaj da kapatmıyor izleri. Ben de açık tenliyim ama halen izlerim duruyor. Fakat ilk günkü gibi bariz değil tabiki....doktorum rahat ol o izler belli bile olmayacak dedi ama beklemekten başka care yok sanırım.
(( otobüste gördügüm kızın burnunun altında kalemle cızılmıs gıbı ız vardı ve burnu yeni yapılmıs bı burunda degıldı cok korkutuo o ız cok kötü druo çünkü efnan sen alıp kullansan erıkanın dedıgı kremı ? gecer belkı
Arkadaşlar burun ameliyatı olucam acık teknikle ama tek korkum burnun altındaki kesi izibircok arkadaşa sordum bu soruyu cogu kalmıyor dedi..ama geçen gün otobüsle bir yere giderken tesadüf kafamı bi kaldırdım ayakta duran kızın burnunun altındakı kesı ızı ınanılmaz dıkkat cekıordu .. amelytın uzerınden uzun sure geçtigi de bellydi halbuki... ama o ız cok barizdi.. bi an olmamamlym bu amelytı dedm çünkü kız makyajlı oldugu halde o iz cok bellı oluodu :/ sizlerde o iz ne zaman geçti ya da geçti mi tamamen ??
kusura bakma ama sen burunla iyice kafayı bozmuşsun yani yoldan geçen herkesin burnunu inceliyorsun herhalde, otobüstekinin burnunu incelemekle kalmamış bide altındaki ize dikkat etmişsin maşallah
Uzun zaman oldugunu anlayamazsin ki. Ben de gecen gun otobuste bu korkuyo yasamistim. beni goren yeni ameliyat oldugumu dusunmezdi Cunku yuzumde morluk falan yok gayet de makyaj vardi ama o kesik izi kapanmamisti. 12 gun once ameliyat oldum. Kiz da yenidir yani merak etme. Zamanla da iyilesiyomus zaten. Dr um onu hiic problem yapmq gecer dedi. Cok da huzursuz oluyorsan conturtubex miydi ismi o tarz bisydi. Bu ialac ameliyqt dikislerinw suruluyoe ve izi tamamen yok ediyor. Bi arastir ve kullan derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?