Burun altındaki kesi izi ...

lindsaylohan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
1.022
29
373
Arkadaşlar burun ameliyatı olucam acık teknikle ama tek korkum burnun altındaki kesi izi bircok arkadaşa sordum bu soruyu cogu kalmıyor dedi..ama geçen gün otobüsle bir yere giderken tesadüf kafamı bi kaldırdım ayakta duran kızın burnunun altındakı kesı ızı ınanılmaz dıkkat cekıordu .. amelytın uzerınden uzun sure geçtigi de bellydi halbuki... ama o ız cok barizdi.. bi an olmamamlym bu amelytı dedm çünkü kız makyajlı oldugu halde o iz cok bellı oluodu :/ sizlerde o iz ne zaman geçti ya da geçti mi tamamen ??

Son düzenleme:
. Kızlar hepinize iyi bayramlar öncelikle. Britneyspears canım ben de açık teknikle ameliyat oldum(Haziran da) halen o izler duruyor. Sinir oluyorum ama napim beklemekten başka çarem yok. Çünkü doktorum Tevfik bey"sen rahat ol, hiçbir iz kalmayacak" dedi ama ben hala o izler kalır diye korkuyorum. İnşallah gecer.....

ben ameliyat olalı yaklaşık 40 gün oluyor açık tenli olmama rağmen ben de yok denecek kadar az.benim burun kanatlarımda daraltıldı bazen unutuyorum yanlarda hiç iz yok

efnan makyajda mı kapatmıyor ızlerı ya benım 3 ayda geçmesi lazım okulum var çnkü napıcam blmıorm (

ben ameliyat olalı yaklaşık 40 gün oluyor açık tenli olmama rağmen ben de yok denecek kadar az.benim burun kanatlarımda daraltıldı bazen unutuyorum yanlarda hiç iz yok

canım cok sanslısın o zaman 40 gunde azsa o ız hıc kalmaz =)

kızlar contraxtubex kullanın bu iz için..benim de izim 3 haftalık olmama rağmen çok belli değil ama beni rahatsız edecek gibi olursa kullanacağım.plastik cerrahlar ameliyat izleri için veriyor bu ilacı ve mucizevi ilaç diye bahsediyorlar..

efnan makyajda mı kapatmıyor ızlerı ya benım 3 ayda geçmesi lazım okulum var çnkü napıcam blmıorm (

Valla makyaj da kapatmıyor izleri. Ben de açık tenliyim ama halen izlerim duruyor. Fakat ilk günkü gibi bariz değil tabiki....doktorum rahat ol o izler belli bile olmayacak dedi ama beklemekten başka care yok sanırım.

açık teknik ameliyat sonrası burnumu kestikleri yerdeki dikiş izi o kadar güzelce atılmışkı yok gbi diyebilirim :)

benim de aklımı çok karıştırıyor bu ya.Teknoloji bukadar ilerledi neden tüm doktorlar kapalı teknik yapamıyolar sanki

Erika sen kullanıormusun bu kremı senın ızın ne alemde ?? ıyı gelıo mu krem

Valla makyaj da kapatmıyor izleri. Ben de açık tenliyim ama halen izlerim duruyor. Fakat ilk günkü gibi bariz değil tabiki....doktorum rahat ol o izler belli bile olmayacak dedi ama beklemekten başka care yok sanırım.

(( otobüste gördügüm kızın burnunun altında kalemle cızılmıs gıbı ız vardı ve burnu yeni yapılmıs bı burunda degıldı cok korkutuo o ız cok kötü druo çünkü efnan sen alıp kullansan erıkanın dedıgı kremı ? gecer belkı

Son düzenleme:

kusura bakma ama sen burunla iyice kafayı bozmuşsun yani yoldan geçen herkesin burnunu inceliyorsun herhalde, otobüstekinin burnunu incelemekle kalmamış bide altındaki ize dikkat etmişsin maşallah

selam foruma yeni yeni yazmaya başladım.:)Görüşlerinize ihtiyacım var...
valla bende kafayı bozdum burun ameliyatı olmayı düşündügümden beri herkesin burnunu inceliyorum, iz varmı diyebakıyorum, bu forumda yazılanları sık sık okuyorum, youtube izliyorum..
ama açık teknik dedikleri yöntem çok iyi degil anlatılarnlar gibi süper degil galiba bu benim şahsi fikrim bütün kbb hekimleri açık teknik ile yapıyor, araştırdığım kadarıyla bunu ön plana çıkarıyorlar.
korkutuyor açık teknik açıkcası.. hem burun ucunda iz kalıyor hem ne oyle bütün burnu alına kadar kaldırıyorlar,tiksinç geliyor kulağa:)..
hem zamanımızda safra kesesi ameliyat, beyin ameliyatları, bel fıtıgı ameliyatları bile kapalı teknikle yapılırken neden estetik bir konuda halen kapalı tekniği kötülüyenler var anlayamadım.
Burada bir mantıksızlık yokmu sizcede??

kızlar vücudun herhangi bir yerine kesi yapılıp hiç iz kalmaması diye bir şey yoktur, sadece minimal belli belirsiz iz kalabilir. rinoplasti için yapılan kesi de kıvrım yerinin yakınına yapılır ve iyileştikten sonra dikkat çekmeyecek şekilde iz bırakır. merak etmeyin yani :)

Uzun zaman oldugunu anlayamazsin ki. Ben de gecen gun otobuste bu korkuyo yasamistim. beni goren yeni ameliyat oldugumu dusunmezdi Cunku yuzumde morluk falan yok gayet de makyaj vardi ama o kesik izi kapanmamisti. 12 gun once ameliyat oldum. Kiz da yenidir yani merak etme. Zamanla da iyilesiyomus zaten. Dr um onu hiic problem yapmq gecer dedi. Cok da huzursuz oluyorsan conturtubex miydi ismi o tarz bisydi. Bu ialac ameliyqt dikislerinw suruluyoe ve izi tamamen yok ediyor. Bi arastir ve kullan derim

iz sonuçta kalıyor malesef. nekadar belli olmasak desekte kalıyor. Hem kalkık ve gösterişli burun olsun istiyorum, hemde altında iz olunca dışardan gorunebilecek ne sıkıntıılı bir durum. Hiç iz kalmayan kapalı teknik ile niye yapmazlar gerçekten anlayamıyorum. Sanırım açık teknik biraz daha kolay doktor milleti degilmi kolaya kaçıp çok iş yapmış gibi çok para istiyorlar. Kapalı teknikle ameliyat olmakda daha pahalı. offf (

kusura bakma ama sen burunla iyice kafayı bozmuşsun yani yoldan geçen herkesin burnunu inceliyorsun herhalde, otobüstekinin burnunu incelemekle kalmamış bide altındaki ize dikkat etmişsin maşallah

ahahah demek kı o kadar dıkkat cekıyormus kı görmüşüm di mi???senin de yaran var heralde bu konuyla ilgili iykide görmüşüm de yazmısım arkadaşlara yardımcı oluorm en azından senın gıbı komplexlı degilim mılletın forumlarında laf atmıorum.. gereksız defol sayfamdan.

Son düzenleme:

canım tesekkr ederım kızın burnu tam oturmustu seklı bellıydı ve kusursuz duruyordu ama alttakı ız cok bellydı tesadüfen kafayı bı kaldırdım direkt iz cok derındı :S ama dedıgın kremın mucizevi oldugundan herkes bahsedio lazerlede amelyt yrası kayboluormus sanrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…