Burun altındaki kesi izi ...

canım sen kıme amelyt olcaksın ?? sasortikalı diye bi arkdsım burnun altındakı kesi izini görmem amacıyla foto cekıp koymstu ız yok denecek kadr azdı.. kapalı teknık pahalı degılkı acık teknıkle aynı benım amelytımı mhammet dılber yapıcak acıbademdeki amelyt fiyatıyla barış çakırın kapalı teknık amelyt fıyatı aynı.... cok kapalı teknıkle olmak ıstıorsan barıs cakırı arastır bence

Valla makyaj da kapatmıyor izleri. Ben de açık tenliyim ama halen izlerim duruyor. Fakat ilk günkü gibi bariz değil tabiki....doktorum rahat ol o izler belli bile olmayacak dedi ama beklemekten başka care yok sanırım.

efnan sen kıme olmustun amelytını ? burnun altına atılan dıkısler kendılıgınden erıyenlerden mıydı?? makyajda kapatmıosa o ızı heralde ben o cok ıstedgm amelyttan vazgecıcem..

Son düzenleme:
Evet tatlım hemen hemen aynı fiyat

ama benim halen pra biriktirmem gerkiyor
Barış çakır forumda çok konuşulmasa ilk tercihim o olurdu.
Hem plastik cerrah, hem iki yöntemide kullanıyor
forumdaki barış çakıra ameliyat olanların resimleri digerlerinden çok daha başarılı, bana gore

bakalım.. Şubata daha çok var

efnan sen kıme olmustun amelytını ? burnun altına atılan dıkısler kendılıgınden erıyenlerden mıydı?? makyajda kapatmıosa o ızı heralde ben o cok ıstedgm amelyttan vazgecıcem..

İctekiler eriyen ama disardakiler değil canimmmm.zaten distakiler beni sinir ediyor. Doktorum rahat ol gececek diyor ama iste biz kadinlar cok sabirsisiz.

Britneyspears canım ben erikanin dediği jeli roaccutane tedavisi görürken kullandım. Hiçbir faydası olmadı zannetmiyorum kesı izine bir faydası olsun.... Neyse doktoruma güveniyorum mecburen
bekleyeceğim.

Britneyspears canım ben erikanin dediği jeli roaccutane tedavisi görürken kullandım. Hiçbir faydası olmadı zannetmiyorum kesı izine bir faydası olsun.... Neyse doktoruma güveniyorum mecburen
bekleyeceğim.

canım o kremi google dan bi arat ve kullananaların yorumlarını oku 2 3 ayda yarı yarıya azaltıyormus bence kullan canım gecer zamanla zaten..

forumda nasıl konusuolarkı barıs cakır hakknda canım. revızyon olmayı dusunuorlar genelde ona olanlar bı arkadasta togısım dıe revızyon oldu ama nefes alamıyor su an duyguxx de on gorunusunden memnun degıl sanırım

Canım benim zaten barış çakıra ameliyat param yetmez, (

Zaten bu forumda çok fazla yorum bulunan kişilere gtmeyide düşünmüyorum açıkcası,
Ama sadece 2 doktor arasında kalsaydım barış çakır ile emre ilhan arasında tercihim ne olursa olsun plastik cerrah olurdu.

2 hafta önce açık yöntemle ameliyat oldum daha şişlklerim inmemişken dikiş izim yok gibi benden başkasının izi görmesi mümkün değil sordum kimsede göremiyor zamanla ben bile göremicem sanırım. dert edilcek kadar bir iz kalmıyor

geçmiş olsun canım yenı burnun da hayırlı olsn =) kıme oldun amelytını sen plastık cerraha mı ?dıkıslerın kendılıgınden erıyenlerden mıydı burnn ıcıne sındı mı ? smdıkı halyle..
bu arada emre ılhan kbb uzmanı.plastık cerrah degi.benim aklımda da sadece kbb uzmanı muhammet dilber ve plastık cerrah barıs cakır var ama bars cakıra amelyt olanlar revızyon cok oldugu ıcın onu eledim ve nefes alma problemı yasıyorlar cnm... yoksa o da güzel burunlar yapıor

Son düzenleme:

sayfandayım var mı bi diceğinn,bence sen aşırı takıntılı olduğun için nerdeyse içerdeki dikişleride görcekmişinn ahaa.. sen onuda yaparsın kim kompleksli acaba sen ameliyat olduktan sonra ne kadar güzel olsa da yüzde yüz memnun olmuyacak tiplerdensin,burda gördük kaç kişi herkes güzel diyor kendi aglanıyor..dediğin gibi evet yaram vardı ama sendede olcak merak etme,hemde kalemle çizilmiş gib doktor herkesin derisi kamufule edip örtmüyor izi diyor benim Allaha şükür geçti yüzde 50 sinin kalıyormuş bunların içinde eminim sen olursunnn haa bende forumda amelliyat olmadan sordum meraktan ama seninki gibi insanların taa burnunun altını incelemedim. Allah seni ameliyat yapcak doktora sabır versinn

sağol canım ben kbb uzmanına oldum canım bora karaaliye.. dışındaki dikişlerim 1 hafta sonra alındı içerdekiler kendiliğinden eriyenlerden bugün 17.günüm canım iz konusunda sıkıntım yok ama şiş daha içime sincek durumda değil sabır aşamasındayım bakalım 2ay sonra sanırım net konuşabilirim hergün değişiyor çünkü

sen ciddi gzekalı bi insansın senın kadar uzun yazmıcam yanı sana verılcek en guzel cvp bu hahaahhaa yazık.

canım sen gonlunu ferah tut emınım her sey guzel olacaktır daha cok erken bı de yorumunun ustundekı yorumu okuda ınsan müsvettesi gör :)))) haha

Ameliyat olacağımız için her konuda dikkatli olmaya ve burada bilgi almaya çalışıyoruz.Rahatsız oluyorsan kapa sayfayı okuma kardeşim.Sana yönelik bi saldırı yok burda.Kesi izini görmüş ve kendi burnunda olacağından korkmuş buraya yazıp bilgi almak istemiş.Bunda ne var? Ki aynı korku bendede var ve burayı okuyarak rahatlıyorum senin yazdıkların hariç tabi.Bence senin arkadaşlarına ALLAH sabır versin ben böyle negatif bi insan ömrümde görmedim.Oldu mu yaptığın? Olmadı.

böyle içi fesat negatif insanlara gerçekten üzülüyorum ama pskolojojisi bozulms onu da anlamak lazım kesi izi bayaaa baya derin kalmıs onda belli eee içi o kadar fesat ki olcagı buydu =)

Şı forum ortamında da polemige girenleri anlayamıyorum
herkesin kendine gore bir yorumlama bicimi var
psikolojik olarak herkes kendi yaptıgı şeyi iyi oldugunu düşünüp bunu kanıtlamaya çalışıyor
bana sorarsanız mantıklı olan objektif kriterler ortaya koyup sonucu tartışmak

bu konuda burun altında kesi izi kalma ihtimali varmı ? var
bu çokmu ? kişiye gore degişir
kimse yok diyebilirmi ? diyemez
belli oluyormu ? kişiye gore degişir

soruların cevapları bunlar
aksini iddaa eden varsa hodri meydan

Arkadaslar bu kesi izleri burun deliklerini kuculturenlerde mi oluyor ? Benim burnum minik ama karisidan bakildiginda deliklerim gorunuyor
Sadece delikleri azicik kuculup ,burun deliklerinin karsidan gorunmemesi icin ne yaptirmak lazim Ben hic anlamiyorum.
Burun kuculmesin istedigim bu .Britney sen anliyorsun bana bir fikir ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…