- 1 Mart 2012
- 1.022
- 29
- 373
- Konu Sahibi lindsaylohan
-
iz sonuçta kalıyor malesef. nekadar belli olmasak desekte kalıyor. Hem kalkık ve gösterişli burun olsun istiyorum, hemde altında iz olunca dışardan gorunebilecek ne sıkıntıılı bir durum. Hiç iz kalmayan kapalı teknik ile niye yapmazlar gerçekten anlayamıyorum. Sanırım açık teknik biraz daha kolay doktor milleti degilmi kolaya kaçıp çok iş yapmış gibi çok para istiyorlar. Kapalı teknikle ameliyat olmakda daha pahalı. offf (
Valla makyaj da kapatmıyor izleri. Ben de açık tenliyim ama halen izlerim duruyor. Fakat ilk günkü gibi bariz değil tabiki....doktorum rahat ol o izler belli bile olmayacak dedi ama beklemekten başka care yok sanırım.
efnan sen kıme olmustun amelytını ? burnun altına atılan dıkısler kendılıgınden erıyenlerden mıydı?? makyajda kapatmıosa o ızı heralde ben o cok ıstedgm amelyttan vazgecıcem..
(( otobüste gördügüm kızın burnunun altında kalemle cızılmıs gıbı ız vardı ve burnu yeni yapılmıs bı burunda degıldı cok korkutuo o ız cok kötü druo çünkü efnan sen alıp kullansan erıkanın dedıgı kremı ? gecer belkı
Britneyspears canım ben erikanin dediği jeli roaccutane tedavisi görürken kullandım. Hiçbir faydası olmadı zannetmiyorum kesı izine bir faydası olsun.... Neyse doktoruma güveniyorum mecburen
bekleyeceğim.
Evet tatlım hemen hemen aynı fiyat
ama benim halen pra biriktirmem gerkiyor
Barış çakır forumda çok konuşulmasa ilk tercihim o olurdu.
Hem plastik cerrah, hem iki yöntemide kullanıyor
forumdaki barış çakıra ameliyat olanların resimleri digerlerinden çok daha başarılı, bana gore
bakalım.. Şubata daha çok var
2 hafta önce açık yöntemle ameliyat oldum daha şişlklerim inmemişken dikiş izim yok gibi benden başkasının izi görmesi mümkün değil sordum kimsede göremiyor zamanla ben bile göremicem sanırım. dert edilcek kadar bir iz kalmıyor
ahahah demek kı o kadar dıkkat cekıyormus kı görmüşüm di mi???senin de yaran var heralde bu konuyla ilgiliiykide görmüşüm de yazmısım arkadaşlara yardımcı oluorm en azından senın gıbı komplexlı degilim mılletın forumlarında laf atmıorum.. gereksız defol sayfamdan.
geçmiş olsun canım yenı burnun da hayırlı olsn =) kıme oldun amelytını sen plastık cerraha mı ?dıkıslerın kendılıgınden erıyenlerden mıydı burnn ıcıne sındı mı ? smdıkı halyle..
bu arada emre ılhan kbb uzmanı.plastık cerrah degi.benim aklımda da sadece kbb uzmanı muhammet dilber ve plastık cerrah barıs cakır var ama bars cakıra amelyt olanlar revızyon cok oldugu ıcın onu eledim ve nefes alma problemı yasıyorlar cnm... yoksa o da güzel burunlar yapıor
sayfandayım var mı bi diceğinn,bence sen aşırı takıntılı olduğun için nerdeyse içerdeki dikişleride görcekmişinn ahaa.. sen onuda yaparsın kim kompleksli acaba sen ameliyat olduktan sonra ne kadar güzel olsa da yüzde yüz memnun olmuyacak tiplerdensin,burda gördük kaç kişi herkes güzel diyor kendi aglanıyor..dediğin gibi evet yaram vardı ama sendede olcak merak etme,hemde kalemle çizilmiş gibdoktor herkesin derisi kamufule edip örtmüyor izi diyor benim Allaha şükür geçti yüzde 50 sinin kalıyormuş bunların içinde eminim sen olursunnn haa bende forumda amelliyat olmadan sordum meraktan ama seninki gibi insanların taa burnunun altını incelemedim. Allah seni ameliyat yapcak doktora sabır versinn
sağol canım ben kbb uzmanına oldum canım bora karaaliye.. dışındaki dikişlerim 1 hafta sonra alındı içerdekiler kendiliğinden eriyenlerden bugün 17.günüm canım iz konusunda sıkıntım yok ama şiş daha içime sincek durumda değil sabır aşamasındayım bakalım 2ay sonra sanırım net konuşabilirim hergün değişiyor çünkü
ben ameliyat olalı yaklaşık 40 gün oluyor açık tenli olmama rağmen ben de yok denecek kadar az.benim burun kanatlarımda daraltıldı bazen unutuyorum yanlarda hiç iz yok
ne gzel.ya inşallah benm amlytta da iz olmaz
sayfandayım var mı bi diceğinn,bence sen aşırı takıntılı olduğun için nerdeyse içerdeki dikişleride görcekmişinn ahaa.. sen onuda yaparsın kim kompleksli acaba sen ameliyat olduktan sonra ne kadar güzel olsa da yüzde yüz memnun olmuyacak tiplerdensin,burda gördük kaç kişi herkes güzel diyor kendi aglanıyor..dediğin gibi evet yaram vardı ama sendede olcak merak etme,hemde kalemle çizilmiş gibdoktor herkesin derisi kamufule edip örtmüyor izi diyor benim Allaha şükür geçti yüzde 50 sinin kalıyormuş bunların içinde eminim sen olursunnn haa bende forumda amelliyat olmadan sordum meraktan ama seninki gibi insanların taa burnunun altını incelemedim. Allah seni ameliyat yapcak doktora sabır versinn
Ameliyat olacağımız için her konuda dikkatli olmaya ve burada bilgi almaya çalışıyoruz.Rahatsız oluyorsan kapa sayfayı okuma kardeşim.Sana yönelik bi saldırı yok burda.Kesi izini görmüş ve kendi burnunda olacağından korkmuş buraya yazıp bilgi almak istemiş.Bunda ne var? Ki aynı korku bendede var ve burayı okuyarak rahatlıyorum senin yazdıkların hariç tabi.Bence senin arkadaşlarına ALLAH sabır versin ben böyle negatif bi insan ömrümde görmedim.Oldu mu yaptığın? Olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?