Burun altındaki kesi izi ...

Britney neredesin canim ? Gel fikir ver bana ?:26:

Maritsa kucuk bi, burna sahipsen hiç elletme bence ama eger cok rahatsızsan basit bi operasyonla kucultebılrsın tabiki burun deliklerini kücültme islemi burun içerisinden oldugu ıcın kesi izi diye bir şey sen de soz konusu olmayacak.. bu kesı ızı ssadece burun ortasındaki et kesilip kemik ve deri birbirinden ayrıldıgında ve sonra tekrar dikişle birleştirildiginde kalan ufak bir iz. sana yapılacak mudahale sadece burun ucuna olacak kemikle bi iş yok bu yuzden kapalı teknıgı tercıh etmelısın bence ama acık teknıkle amelyt olacaksan senınde burnunu alt kısmından ufak bı ız kalır tabı bu bazılarında hıc bellı bıle olmuyor zaman gectkten sonra...

Kızlar benim rahatsız oldugum iz burun deliklerimdeki kucultmelerden kaynaklı izler. Bende bu izler hala duruyor sözde gecermiş ama zannetmiyorum. Sırf bu izler yüzünden moralim cok bozuluyor. 6 ay olacak daha ne zaman gececekmiş bilmiyorum ki.

efnan gecer o ızler senın doktorun burun kanatlarını kesıp burun delıklerını daraltmıs malesf.. o yuzden ızın kalmıs bıcok doktor burun ıcınden kesı acıp kucultuyo hıc ız yok onlarda bi de krem falan kullan bence vakit geçirmeden etkili olur ?

Ya bİlmiyorum ki ne yapsam...Neden acaba doktorum bu işlemi burun icinden yapmadı ki... Contractubex jel bildigim kadarıyla ilk haftalarda fayda edebilirdi. Şimdiden sonra zannetmiyorum faydası olsun. Benim izden kastım açıklık gibi bisey var sanki... Offff...

Canım örnek fot.daki gibi mi olacak yani .Bir parça et alınıp ,dikilirse iz kalır gibi geldi .Eftan senin işlemin böyle mi olmuştu güzelim ?

Kapalı teknikle keşke olsa ,o nasıl oluyor anlamadım .Halen araştırıyorum .
Kafama takılan birşey olduğunda sorarsam sana olur mu ? İnan gram bilgim yok bu konularda.

Canım bir yara ,iz ya da herneyse 6 ay da geçmediyse artık kolay kolay geçmez gibi benim bacağımdaki ufak bir iz bile 6 ay geçmesine rağmen düzelmedi.
O yarayı tedavi edecek bir kreme ihtiyacın var gibi

Kanatlar neresi olıyor canım ? kanatları daralttığı için mi eftanın kesi izi var yoksa deliklerini kesip küçültüğü için mi anlamadım .

Son düzenleme:
. Kiz kanatla delik aynı degilmi. Hahaaa.. Bu sıkıntımın icinde bile güldürdün beni. Kanatlarım daraltildi ( burun deliklerim küçültüldü). O resimdeki dikis izlerinin olduğu yerde izler. Ama dikis izi gibi değil yani bir çizgi gibi bisey. Tabiki istediğin herseyi sorabilirsin

Ya kusura bakma canım anlamadığımı söylemiştim burun kanatlar denilince ,burnun orta kısmı sanmıştım :26:

Bence kotununde kotusunu düşün .Deliklerin eşit olmayabilirdi, o daha sancılı olurdu senin için .Bir şekilde izin çaresi vardır ,olmalı yani ?

Keşke senin o izini görebilsem :26: ben korkmaya başladım sanki

Yok yok korkma. Britneyspears in dediği gibi içten dikilirse sorun olmaz her halde. Bı de kemerli bir burundan daha kotu değildir izler ne bilim. Kendimi öyle teselli ediyorum.

Yok yok korkma. Britneyspears in dediği gibi içten dikilirse sorun olmaz her halde. Bı de kemerli bir burundan daha kotu değildir izler ne bilim. Kendimi öyle teselli ediyorum.

İnsanlar tarafından farkedilmiyorsa çok da sorun etme bence .

Bak buraa böyle yazıyor .

"Burun deliği küçültme ameliyatlarında burun dışına herhangi bir müdahalede bulunulmadığından ve tüm müdahaleler burunun ön bölümünde bulunan kıkırdak yapının içine yapıldığından burnun dış bölgesinde herhangi bir iz bulunmaz."

Yani iz kalmaz diyor .İçten dikiş kapalı ameliyatla oluyor dimi herkesi de bunaltmak istemiyorum sorularımla.

İçten dikis kapalıylami oluyor bilmiyorum ama benim sorunum cok olduğu icin kapalı olmaz demişti doktorum.

canım bence bi doktora gitmelisin incelesin ve ona göre krem versın sana ayrıca contractubex yaklasık 6 7 ay kadar hergün aksatılmadan kullanılan bı krem oyle ılk hafta fayda edecek bı krem degılmıs bu kremı arastırdım ben bence basla kullanmaya ama once doktora bı danıs

maritsaa herhangi bir dktordan randevu al ve yuzyuze konus bu kafandaki soruları acık tenklede olsa amelytn burun delıklerını kuculttugu zaman kanatlara dokunmazsa yıne ıcten kesıp kucultuyorlar ama bunları doktor daha ıyı bılr tbıkı

Canım daha önce roaccutane tedavisi icin kullanmıştım bu jeli. Onda bile pek faydasını göremedim ki demek istediğim o jeli daha yaram yeniyken kullanmaliydim. Simdi hiç faydası olmaz

Canım daha önce roaccutane tedavisi icin kullanmıştım bu jeli. Onda bile pek faydasını göremedim ki demek istediğim o jeli daha yaram yeniyken kullanmaliydim. Simdi hiç faydası olmaz

evet amelyttan 15 gun sora kullanılıo zten senın baya gecmıs uzerınden sen yıne de bı doktora gıt belkı cozumu hızlandıracak bır seyler vardr

Benim bir tanığım var ameliyat olalı çok oldu ama burun altındaki kesi izi çok bariz ortada, sanki iki ayrı parça var gibi nerdeyse. Yani ayrıklık var gibi.

Benim bir tanığım var ameliyat olalı çok oldu ama burun altındaki kesi izi çok bariz ortada, sanki iki ayrı parça var gibi nerdeyse. Yani ayrıklık var gibi.

boyle yorumları okudukca insan açık teknikten soguyor
ama ote yandan diger yorumları okuyorsun kapalı teknik sonrası revizyon daha çok gerekiyor diyee
off sıkıntılı bir durum

resmim net değil ama bakabilirsiniz burnumda kapatıcı, pudra vs yok.. iz azaldı iyice ki azalmadan önce de beni hiç rahatsız etmiyordu göze batan bir şey değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…