- Konu Sahibi lindsaylohan
-
1,5 ay oldu ameliyatimin üzerinden geçEn süre ve o burun altindaki iz çok az kaldi...Zamanla geçicek diye umut ediyorum..Zaten 2 haftadan sonraa 1 hafta gibi deri kremi olan Terramycin kullanmistim...Belki onunda etkisi vardir ama hiç gözüme takilmiyor takmiyorum. :)) insallah sizlerinki de iyi sonuçlanir.
kızlar vücudun herhangi bir yerine kesi yapılıp hiç iz kalmaması diye bir şey yoktur, sadece minimal belli belirsiz iz kalabilir. rinoplasti için yapılan kesi de kıvrım yerinin yakınına yapılır ve iyileştikten sonra dikkat çekmeyecek şekilde iz bırakır. merak etmeyin yani :)
bu konu benim için çok çok önemli.
beyaz tenli ve hassas bir cildim var arkadaşlar.
emre ilhana ameliyat olmayı düşünüyorum ve iz kalmasından korkuyorum.
daha önce ameliyat olan arkadaşlar iz kaldı mı sizde??
benimkini kbb dr.u orta bölmenin tam ortasından kesip w şeklinde düzgün dikebilmek için o şekilde kesmiş ama dikiş düzgün değil çıkıntılı ve hem de üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen de çok bariz iz belli daha da geçmez.krem filan da önermedi dr bey geçer dedi sadece.(ayrıca dava ettim daha bi sürü şey var tabi bunlar devede kulak. kendisinin savunması sadece nefes alma şikayetim ile ilgili müdahale yaptığı estetik talebim olmadığı şeklinde oldu. bu dr prof üstelik de... ) arkadaşlar ben kapalı teknikle estetik cerraha olun derim. ancak emre bey mesela kbb dru imiş çok başarılı şekil veriyo genellikle...de o bir istisna bence... ayrıca burnun orta bölmesi çok dar ve ince derili hastalarda belki o kadar belli olmuyodur bu izler. ancak bendeki makyajla da kapanmıyor. açıkcası çok pişmanım açık teknikle yapmasına izin verdiğim için ve kanatlarda da belli dikiş izleri...poffff
ben çarşamba günü ameliyat oldum ama izlere baktım ipler olmasa dikiş oldugu belli bile olmayacak nerdeyse..
hi guys , can anyone recommend me pics before/after in facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?