Burun altındaki kesi izi ...

1,5 ay oldu ameliyatimin üzerinden geçEn süre ve o burun altindaki iz çok az kaldi...Zamanla geçicek diye umut ediyorum..Zaten 2 haftadan sonraa 1 hafta gibi deri kremi olan Terramycin kullanmistim...Belki onunda etkisi vardir ama hiç gözüme takilmiyor takmiyorum. :)) insallah sizlerinki de iyi sonuçlanir.

bu konu benim için çok çok önemli.

beyaz tenli ve hassas bir cildim var arkadaşlar.
emre ilhana ameliyat olmayı düşünüyorum ve iz kalmasından korkuyorum.
daha önce ameliyat olan arkadaşlar iz kaldı mı sizde??

Geçmiş olsun canım. İyileşme süreci için kendine biraz zaman tanıman gerekir sanırım . Aynaya her baktığında bol bol gülümsemeni dilerim. Keyifli günler

benimkini kbb dr.u orta bölmenin tam ortasından kesip w şeklinde düzgün dikebilmek için o şekilde kesmiş ama dikiş düzgün değil çıkıntılı ve hem de üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen de çok bariz iz belli daha da geçmez.krem filan da önermedi dr bey geçer dedi sadece.(ayrıca dava ettim daha bi sürü şey var tabi bunlar devede kulak. kendisinin savunması sadece nefes alma şikayetim ile ilgili müdahale yaptığı estetik talebim olmadığı şeklinde oldu. bu dr prof üstelik de... ) arkadaşlar ben kapalı teknikle estetik cerraha olun derim. ancak emre bey mesela kbb dru imiş çok başarılı şekil veriyo genellikle...de o bir istisna bence... ayrıca burnun orta bölmesi çok dar ve ince derili hastalarda belki o kadar belli olmuyodur bu izler. ancak bendeki makyajla da kapanmıyor. açıkcası çok pişmanım açık teknikle yapmasına izin verdiğim için ve kanatlarda da belli dikiş izleri...poffff

Aynı şekilde benim de tenim beyaz ve hassas. Ameliyat olalı tam iki ay oldu ve kesi izinden eser yok. İlk haftalarda oldukça kırmızı ve belirgindi. Şimdi ise sıfır. Kafan takma yani.

geçmiş olsun canım
böyle şeyleri duydugumda o kadar çok korkuyorki insan..

Arkadaslar,
ben 3 senedir arastiriyorum burundaki kesik izleri konusunu. Alttaki kesik izi acik tenli insanlarda daha guzel iyilesiyor ve tamamen kaybolmasa da cok dikkatli bakmayinca belli olmuyor. Ama koyu tenli insanlarda iz daha belirgin olabiliyor. Bir de doktorun o kesigi dikme yetenegi de cok onemli, cok usta olmasi lazim. Dikisi iyi yapamazsa iz kalma ihtimali daha cok oluyor. O yuzden dusundugunuz doktor varsa lutfen referans isteyin ve gercek hayatta mumkunse bu insanlarla gorusup kendi gozunuzle gorun.
Burun deliklerini kucultme isleminde ise kanatlar veya burun deliklerinin ic kismindan kesme yapiliyor. Kanatlar genelde estetik operasyondan sonra burunun yuze daha cok yayilmasini onlemek icin yapiliyor. Cizgi seklinde kanatlarin yanakla birlestigi yerde hafif iz kaliyor, yine yukarida yazdigim sey bu iz icin de gecerli. Burun deliginin icine yapilan kesik de deliklerin kucultulmesi icin yapiliyor ve burun deliklerinin tam altinda iz kaliyor diye biliyorum ben. Hic iz birakmayan burun deligi kucultmesi diye bir sey duymadim. Ben uzun zamandir ingiltere ve ABD sitelerini okuyorum, ingilizcem ve teknik bilgilerim cok iyi.

Burnunda 3 yıldır izi bariz belli olan arkadasa cok üzüldüm canm bi cilt doktoruna gorunsen onunda caresi bulunur uzulme bence harekete geç........ geç kalnca bazı şeyler içn geri dons olmuyo... ama cogu kısıde ız kalmamıs gözümlede gördüm muhammet dilberin 2 hastasını zaten ız falan belli olmuyo içim rahatladı ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…