Burun ameliyat uzun dnem sonuclar

Hayir Ben Adanada Yaşiyorum Doktorum Serkan Sayilikan Ama Ankarada Uzun Yillar Doktorluk Yapmiş Gerçekten Işinde Son Derce Uzman
YA CANIM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN BENDE GAZİANTEPDE YAŞIYORUM AMA ADANA YADA ANKARA DÜŞÜNÜYORUM AMELİYAT İÇİN VE SERKAN BEY DE DÜŞÜNDÜĞÜM DOKTORLAR ARASINDA VAR SENİNLE MSN DE GÖRÜŞMEMİZ MÜMKÜNMÜDÜR

slm ce ce,
senin fethi orak bey ne kadar ayaptı...sanırım o çok ünlü biraz pahalıdır gibi me geldi!!!

KIZLAR BAKIYORUM DA UZUN ZAMANDIR UZUN DÖNEM SONUÇLARI KİMSE YAZMAMIŞ AMA BENİM VE BENİM GİBİ ARKADAŞLARIN İHTİYACI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN CEVAP YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİCEM,BENİM 6 AY OLDU VE UCUNDA HALA ŞİŞLİK VAR MERAK ETTİĞİM ŞEY ŞU Kİ BU ŞİŞLİKLER NE ZAMAN İNER VE BURUN EN SON HALİNİ KESİN NE ZAMAN ALIYOR?AMELİYATININ ÜZERİNDEN YIL YA DA YILLAR GEÇEN ARKADAŞLAR LÜTFEN SÖYLER MİSİNİZ? :enbuyukkk:

ben olalı 6 yıl olacak temmuzda
hiç korkmadan yaptırın arkadaşlar

arkadaşlar ben ameliyat olalı 13 gün oldu ve tabiri yerndeyse şuanda intiharın eşiğindeyim..
benim burnumda zaten sağa doğru hafif bi eğiklik vardı.. dikkatli bakmayınca çok belli olmuyodu ama resimlerde felaket çıkıyordu. neyse geçen cuma günü alçım çıktı.. çıkmaz olaydı.. şişlikler neyse onlara zaten hazırlıklıydım ama eğrlik hala devam ediyo... dr uma sordum her iki taraftaki ödemler eşit olmadığı için öyle durması normalmiş,zamanla düzelirmiş... ama bana düzelmeyecek gibi geliyo:1no2: o kdr kötüyüm ki anlatamam.. insan içine çıkamıyorum. iyileştiğim halde hala okula gitmiyorum.. 2 hafta sonra sevgilm askerden gelecek, onun bile gelmesini istemiyorum beni görmesin diye senağlama...ilk zamanlar benimle aynı sorunu yaşamış olan arkadaşlar lütfen uzun dönem sonuçlarınızı yazarmısınız?

honeybabe geçmiş olsun...bence acele etme buradan okuduğum kadarıyla oturması baya zaman aldığını sölüyorlar. Olumlu düşün de iyi olsun bence..cannı skma Kime oldun ameliyatını yazabilirmisin...

Dr um Necmettin Kutlu.. Çok iyi bir dr aslında.. Prof kendisi ve plastik cerrahi anabilim dalı başkanı okmeydanı ssk da.. Sanırım ben fazla evhamlanıyorum ama insan çok hassas oluyor ameliyat sonrası dönemde..Umarım senin ve diğer arkadaşların dediği gibi olur canım

mrb arkadaşlar
ünal şahine ameliyatt olan varmı? ben çok kararsız kaldım bana yardımcı olun lütfen ameliyat olmam gereken zaman çok yaklaştı ay sonu gibi ankaraya gelip olmam lazım ama ben hala bi doktor secemedim ayrıca ben konyada yaşıyorum ve doktorlarla görüşme şansım olmuyo bu yüzden karasızlığın daha çok artiyo burun ameliaytı olanlar bana fikir verin lütfen ankrada olmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bende 3 yıl önce oldum ameliyat nefes sişlik gibi bi problemim olmadı cok sükür fakat ne kadar olsa yapma burun oldugu icin ucu sert hala yani dogal burun gibi parmagınızı ucuna koydugunuzda saga sola yukarı asagı kıpırdatıp oynatmanızın imkanı yok ve düzelecegini zannetmiyorum.

bu söylediğin çok üzücü ve garip
ben ameliyat olalı 51 gün oldu,ilk güne göre daha iyi ucu
ama ben inanıyorum 1 sene sonunda ucu eski haline dönecek..

bir yıl geçti.benimde öyle ve bende düzeleceğini zannetmiyorum. ucu sert ve sağa sola çeviremiyom :1no2: ve hala bi darbe almaktan korkuyorum.sağlam değilmiş gibi geliyo. ama yine de güzell :icecream:

benim 4 ay oldu burun ucum baya yumusadı (tam eskisi gibi olmasa da) ayrıca harekette ettirebiliyorum.6 ay-1 sene sonra eskisi gibi olucagını düşünüyorum.fisfisfis

benim 3,5 aya yaklaşıyor burnumun ucunu parmağımla hareket etttirebiliyorum sertlikte hiç yok aksine yumuşacık düşecek diye korkuyrm valla -tatlicadiarzu-

tweety cim ne diycem alakasız olacak ama yan yatmaya ne zaman başlayabiliriz, 2 yastıkla ve düz yatmaktan usandım ya

kahvekolik ben cvpliim, ben 1.5 ay sonra bıraktım o sekilde yatmayı ve yan düz yatmaya basladım bilemiyorum belki uzun belki kısadır ama ben öle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…