Burun ameliyat uzun dnem sonuclar

uffff ben bir hafta dayanamadım yaa. peki öyle yatmamızın sebebi ne?

valla kizlar ben ameliyattan bir kac gün sonra yan yatmaya basladim...doktor yatabilirsin dedi...birseyde olmadi...sadece yan yattimda burun yana düsüodu... öteki türlü yatamam gerektiginde hic uyumadim...uykusuzluktan ölcektim...şakkıdı

bu iyi haber yerimseniben ya yine alakasız ama ben bişey daha sorabilir miyim, güneşe çıkarken en az 50 faktörlük krem kullanmalıymışım, hangisini tavsiye edersiniz?

kahvekolik aslında ben 1.5 ay sonra yatmaya basladım dedim ama ben daha alcılıyken bile kafamı yan cevirip yatıyordum, doktorum yatabilirsin demisti, ama yüksekte yatıyordum tabii, bu yüksekte yatmanın espirisi sisliklerin cabuk inmesiyle alakalı bir sey, yani yan yattın diye burnuna bir sey olmaz da yattıgın taraf siser, ödemler orda toplanır iste, ben yüksek yatmayı beceriyordum da dümdüze dayanamıyordum, sislik fln önemli degil deyip yan yatıyordum yaaniii

ha bu arada günes kremini sormussun, bence dermakozmetik günes kremlerinden al alerji de yapmaz sivilce de yapmaz ben öle kullanıyorum, eczanelerden fln bulabilirsin

ya burun ucundaki şişlik ne zaman geçiyor 1 ay oldu hala ucu semsert ve hissiz:S

painqi bir ay olmus ve ucu sert mii diyorsun o zmn sana kötü haberim var tatlım benm 3 ay oldu ve benm de ucu sert :) 1 yıl beklemen lazım cnm, en uzun sürede iyilesen yer ucuymus

Benim 1 ay,1 hafta oldu.Uykumda yan yatıyorum ama uyandığımda ne tarafa yattıysam o tarafa yığılmış gibi gelen bir burunla uyanıyorum.Çok sinir bir his bu.Uyanmıyorsam da hemen düz yatıyorum ve birkaç dakika sonra bu his geçiyor.Acaba bu ne kadar sürecek?Uzun vadeli bişeyse de katlanabilirim ama ya hep böyle sürerse...mafoldumben

ya burun ucundaki şişlik ne zaman geçiyor 1 ay oldu hala ucu semsert ve hissiz:S

benim 4 ay oldu burun ucum baya yumusadı yani parmağımda cok rahat hareket ettirebiliyorum..ama bazı yerlere bastırınca sert şeyler gelebiliyor elime tabi..hissizlik ilk zamanlar vardı suan hiç yok.1 ay cok erken bi süre hepsi geçicek.

sana müjde-tatlicadiarzu-benim 4 ay oldu hala sabah uyandığımda şiş uyanıyorum-tatlicadiarzu-sabredicez baska care yok,bu burun işi cidden sabır istiyomuş

Bu nasıl bir müjde Gamzeiiiiii...:bbo:.Gerçekten sabır işiymiş bu iş...Kalabalık ortamlara girmek istemiyorum,zorunlu hallerde ödüm kopuyo valla bişi olacak diye.:uhm:

Bu nasıl bir müjde Gamzeiiiiii...:bbo:.Gerçekten sabır işiymiş bu iş...Kalabalık ortamlara girmek istemiyorum,zorunlu hallerde ödüm kopuyo valla bişi olacak diye.:uhm:

kolay kolay bişey olmaz merak etme öyle küçük darbelerden burun yamulmazmış..
trafik kazası yada birinin odunla vurması fln lazım allah korusun-tatlicadiarzu-

benimde öyle yaa sağa yatsam sag tarafa sola yatsam sol tarafa agırlık yapıo hareket ediyo sanki di mi yalnız değilmişim buna sevindim bende kaydirigubbakcemile3

arkadaslar bişey sorucam benim burun tasarımım biraz uzun geldi gözüme doktorumda burun ucundaki kıkırdağın kesilmediğini yukarı doğru kıvrıldıgını buda burnun kalkık olmasını sagladığını söyledi yani burnunun uzunlugu fazla geldiyse yukarı kaldırırım ama ozmanda domuz burnu dediğimiz görüntü olur dedi.yani uzun burunlu bi insan hiçbizaman kücük ve cok kalkık olmayan bi buruna sahip olamazmıı??? bu konuda bi bilgisi olan varmıı..

kızçe sana ulaşmam lazım

QUOTE=kızçe;2150300]ameliyattan 2 sene sonraki görüntüm....

xxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba bu yorumunuz bıraz eskı ama bende necmettın kutluya burun amelıyatı olmayı dusunuyorum... acaba burnunuz ıstedıgınız gıbı oldumu? tavsıye edıyormusunuz doktorunuzu? mumkunse resım koyabılırmısınız

5 6 senelik dönemde olupta burnuyla ilgili bilgi verebilcek kimse yokmuki acaba sürekli korumak zorunda kalıcakmıyım mesela burnumu öyle hayat yaşanmaz çünkü

aynen ya şöyle 3 -4 -5 senelik burunlardan yorum alsak çok makbule geçer arkadslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…