kahvekolik ben cvpliim, ben 1.5 ay sonra bıraktım o sekilde yatmayı ve yan düz yatmaya basladım bilemiyorum belki uzun belki kısadır ama ben öle yaptım
uffff ben bir hafta dayanamadım yaa. peki öyle yatmamızın sebebi ne?
valla kizlar ben ameliyattan bir kac gün sonra yan yatmaya basladim...doktor yatabilirsin dedi...birseyde olmadi...sadece yan yattimda burun yana düsüodu...öteki türlü yatamam gerektiginde hic uyumadim...uykusuzluktan ölcektim...şakkıdı
çıktığımda şapka kullandım ve sebamed
bu iyi haber yerimseniben ya yine alakasız ama ben bişey daha sorabilir miyim, güneşe çıkarken en az 50 faktörlük krem kullanmalıymışım, hangisini tavsiye edersiniz?
çıktığımda şapka kullandım ve sebamed
ya burun ucundaki şişlik ne zaman geçiyor 1 ay oldu hala ucu semsert ve hissiz:S
Benim 1 ay,1 hafta oldu.Uykumda yan yatıyorum ama uyandığımda ne tarafa yattıysam o tarafa yığılmış gibi gelen bir burunla uyanıyorum.Çok sinir bir his bu.Uyanmıyorsam da hemen düz yatıyorum ve birkaç dakika sonra bu his geçiyor.Acaba bu ne kadar sürecek?Uzun vadeli bişeyse de katlanabilirim ama ya hep böyle sürerse...mafoldumben
Bu nasıl bir müjde Gamzeiiiiii...:bbo:.Gerçekten sabır işiymiş bu iş...Kalabalık ortamlara girmek istemiyorum,zorunlu hallerde ödüm kopuyo valla bişi olacak diye.:uhm:
Benim 1 ay,1 hafta oldu.Uykumda yan yatıyorum ama uyandığımda ne tarafa yattıysam o tarafa yığılmış gibi gelen bir burunla uyanıyorum.Çok sinir bir his bu.Uyanmıyorsam da hemen düz yatıyorum ve birkaç dakika sonra bu his geçiyor.Acaba bu ne kadar sürecek?Uzun vadeli bişeyse de katlanabilirim ama ya hep böyle sürerse...mafoldumben
arkadaşlar ben ameliyat olalı 13 gün oldu ve tabiri yerndeyse şuanda intiharın eşiğindeyim..
benim burnumda zaten sağa doğru hafif bi eğiklik vardı.. dikkatli bakmayınca çok belli olmuyodu ama resimlerde felaket çıkıyordu. neyse geçen cuma günü alçım çıktı.. çıkmaz olaydı.. şişlikler neyse onlara zaten hazırlıklıydım ama eğrlik hala devam ediyo... dr uma sordum her iki taraftaki ödemler eşit olmadığı için öyle durması normalmiş,zamanla düzelirmiş... ama bana düzelmeyecek gibi geliyo:1no2: o kdr kötüyüm ki anlatamam.. insan içine çıkamıyorum. iyileştiğim halde hala okula gitmiyorum.. 2 hafta sonra sevgilm askerden gelecek, onun bile gelmesini istemiyorum beni görmesin diye senağlama...ilk zamanlar benimle aynı sorunu yaşamış olan arkadaşlar lütfen uzun dönem sonuçlarınızı yazarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?