KESİN SORMUSUMDUR AMA UNUTTUM:))arkadaşlar ben 3 ocakta 2008 de burun ameliyatı oldum bir iki hafta sonra iki ay olucak.benim şuan daha çok şiş yanlız şişligim burnumun uç kısmında benim kontorollerim her hafta devam ediyor.doktorum ameliyat olmadan önce bana sabırlı olmam gererektigini zaten söylemişti.çünkü burun hemen şekli öyle belli olmuyor yani ilk açıldıgında burnunuzdaki görüntü son durum degil. zamanla şişlikleriniz inicek va burun aylar sonra tam anlamıyla yerine oturucak.ben bile her gittigimde doktoruma soruyorum daha nezman inicek diye ama ben sanırım kendim biraz fazla abartıyorum çünkü dışardan görenler hiç anlamıyor şişliklerimi.ufak tefek ödemlerim var onlarda çok normal çünkü benim burnumun ucu daraltıldı içeri çok dikiş atıltı şimdi sabırla bekliyorum çünkü doktoruma sonsuz güvenim var tek söyliycegim bu iş sabır işi hemen hop diye olmuyor
ameliyattan 2 sene sonraki görüntüm....
xxxxx
ameliyattan 2 sene sonraki görüntüm....
Xxxx]
bende ayın 11 inde nam ablamın olduğu ameliyattan olucam
benimde nefes alma problemim var.konkalarım doğuştan büyükmüş ama alerji olduğum için daha da büyümüş.hiç nefes alamıyorum üstelik artık tat ve kokuda alamamaya başladım.ameliyattan sonra sizinle paylaşırım tecrübelerimi.
ayy içimi rahatlattın canım yaa.ay en çok rahat nefes alacağım için mutluyummm:dance:
çünkü artık brun peyi sıkmadan uyuyamıyorum onlarda çok zararlı.dr.lar 2-3 günden fazla kullanmayın diyorlar ama ben aylarca kullanıyorum:çok üzgünüm:
valla bende aslında ramazan bayramından sonra olcaktım.ameliyata bir gün kala aradım iptal ettirdim korkudan:roflol:
ama artık tak etti canıma oksijensizlikbenneyaptımki
hemen olup kurtulmak istiyorum
ayyy çok sevindim canım yaa
iyiki konuştum seninle artık biraz daha rahatladım oh beee
zaten bişeyde hissetmiycem genel anestezi olcak
ben salı günü olucam ameliyat sonuçları yazarım yine canım
çok teşekkür ederim vallaa.s.
bende amliyat olalı 1 sene oldu hiçbir problemim olmdı çok şükür yaptırdığıma pişman değilim:)merak ettiğiniz birsey varsa yardımcı olabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?