Burun ameliyatı ( 8. gün resimleri )

selam passion,bence biraz sabret şiler indikçe burnunun kalkıklığıda normale dönücek.şimdi kalkık dursunki sonraki oluşacak kalkık görüntü hoşuna gitsin.ilk zamanlarda benimde öyleydi.kendimi bariz domuza benzetmiştim.ama şimdi kalkıklığı tam kıvamında.eminim seninde öyle olucak.doktorun senin istediğin gibi ayarlamıştır.paniğe yer yok, güzel buruna merhaba.opuyorumnanaktan

Ayyyhhh teşekkür ederim canımmmm,içimi rahatlatıyorsunuz valla.. kaydirigubbakcemile5 Doktoruma kalkık istiyorum demiştim,sonra görünce eyvahh dedim buda bana ders olsun senmisin kalkık isteyen delikafadulden ama yazdıklarınızı okuyunca içim rahatladı valla.İnşallah istediğim gibi olur,inşallah herkes dilediği buruna kavuşur... :1hug:

burun deliklerin benim ilk haftaki halimin aynısı cnm şuan 16. günüm ve büyük ölçüde indi bunu ben değil herkes sölüyor korkmana gerek yok..ben burnuma alıştım şuan ve her geçen gün daha çok seviyorum keratayı=)..benim derdim de göz altlarım hala sarı yeşil=(..böyle kalıcak hiç geçmiycek die çok korkuyorm çünkü 5 gündür aynı kaldı gelişme yok hiç:'(

cdabag var mı ilk günlerden foton hala?Görebilir miyim ?:kedi:bide ne kadar sürede indi?Ben 12 gün sonra okula gitmek zorunda kalacağım.Çok teşekkür ederim canım..

arkadaşlığı kabul edip görebilirsin canım. 10-15 gün sonra artık inmeye başlıyo yavaşyavaş.Merak etme 12 güne çok belli olmaz ameliyatın.Yani benim yle oldu seninkide sorunsuz olur inşallah

burun deliklerin benim ilk haftaki halimin aynısı cnm şuan 16. günüm ve büyük ölçüde indi bunu ben değil herkes sölüyor korkmana gerek yok..ben burnuma alıştım şuan ve her geçen gün daha çok seviyorum keratayı=)..benim derdim de göz altlarım hala sarı yeşil=(..böyle kalıcak hiç geçmiycek die çok korkuyorm çünkü 5 gündür aynı kaldı gelişme yok hiç:'(

Bi ben böyleyim sanıyordum valla :bbo: Benim göz altımda sarardı tamamen,canım göz altlarını hiç takma kafana,kapatıcı süreceğim ben,bi de hafif parlak göz altı farı oluyor ondan..Valla 1 ay sonra bile sarı olan varmış okudum burda canım,o yüzden geçmeyeceğini düşünme.

arkadaşlığı kabul edip görebilirsin canım. 10-15 gün sonra artık inmeye başlıyo yavaşyavaş.Merak etme 12 güne çok belli olmaz ameliyatın.Yani benim yle oldu seninkide sorunsuz olur inşallah

Canım burnun çooookk güzel olmuş,bayıldım,darısı başıma.İnşallah sorunsuz bi iyileşme süreci geçiririm bende sizler gibi..

canım boşuna korkuyosun:) inan o bantlar çıkıp biraz zaman geçtikten sonra aman düşmesin diceksin:)) seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde burnumun ilk hali çok kalkık görünüyodu ama geçti :) boşuna tasalanma..:)

Canım yarın çıkıyor atel ve bantlar.ınşallah takmaz bi daha bant felanda iner çabucak..Sonradan aman düşmesin demeyi inan çok istiyorum kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun bence güzel olmuş fazla kafana takma benim 6.günüm ve şuan çalışıyorum alçım bugün çıkacak yani başkaları ne diyecek diye düşünme tatlım

canim bosuna dert ediyorsun sen bence, bana cok güzel bi burun olmus gibime geldi, eskiside cok düsükmüs, cok büyük degisim olmustur suratinda, olumlu degisikliklerzemuszemus ben sahsen seviyorum kalkik burunlari seninkide cok hos duruyora.s

canım çok geçmiş olsun bence güzel olmuş fazla kafana takma benim 6.günüm ve şuan çalışıyorum alçım bugün çıkacak yani başkaları ne diyecek diye düşünme tatlım

Çok teşekkür ederim canım,zaten milletin laflarını kafama taka taka takıntılı oldum çıktım :gitme: bu huyumdan vazgeçmeliyim.Sanada çok geçmiş olsun,ayrıca 6. gün işe gittiğin için tebrik ediyorum seni... kaydirigubbakcemile5

canim bosuna dert ediyorsun sen bence, bana cok güzel bi burun olmus gibime geldi, eskiside cok düsükmüs, cok büyük degisim olmustur suratinda, olumlu degisikliklerzemuszemus ben sahsen seviyorum kalkik burunlari seninkide cok hos duruyora.s

Canımmm çokk teşekkür ederim,bugün atel çıktı,bantlar yenilendi,dikişler alındı.Salı günü bantlarımı kendim çıkartacağım.Dahada şişecekmiş bantı çıkarınca.Bu tarz ciltler çok şişiyor dedi doktorum.Bu arada burun ucundan çıkan kıkırdaklardan koymuş doktorum burun sırtına.Şuan o kadar şişki,ama o uzun ve kamburlu burnumdan kurtulmuşum.. zemuszemus
Cildim yüzümden sanırım iyileşme sürecim geç olacak...

cok dogru demis doktorun canim, ilk sok olma burnun sisince zamanla geciyor hepsi, ay benim kocamandi hatirlamak bile istemiyom simdi daha iyi cok sükürkaydirigubbakcemile5

cok dogru demis doktorun canim, ilk sok olma burnun sisince zamanla geciyor hepsi, ay benim kocamandi hatirlamak bile istemiyom simdi daha iyi cok sükürkaydirigubbakcemile5

Ama şimdi burnun harika gözüküyor canım,darısı tez zamanda yeni ameliyat olanların başına..Bana masaj kesinlikle yapmıyosun dedi.Masajdanda kurtuldum..

o da normal cnm zamanla o da düzelicek, daha cok erken senin panik yapman icin o nedenle panik olma sakın simdilik hicbir seyden

Back
X