Burun ameliyatı Emre İlhan

Dinara_77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
48
12
3
Merhaba Arkadaşlar. Burun ameliyyatı yaptirmak istiyorum . Emre İlhan diye bir doktor buldum .Hasta yorumlarını okudum her kes çok memnun kalmış .Çok çelişkiliyim aslında.Bakude Murat Türegun diye bi doktora yaptırdım ameliyat.Burnumda görsel olarak hiç bir sorun yoktu.Sadece kığırdak kayması ve sporda aldığım darbelerden kığırdak sorunları yaşıyordum nefes almak zor oluyordu .özellikle sport zamanı.Dr Türegune amelyat yaptırdım.Ama şimdi burnum eskisinden buyuk :110: Doktorum şişkinlik var dedi ama neredeyse 2 sene olacak. Bilemiyorum dr Emre İlhana müayene olunmak istiyorum İstanbula gelince .DR EMRE İLHANa AMELİYAT OLAN ARKADAŞLAR lütfen yorumlarıda bilgi vermenizi rica ederim.Çok Teşekkürler

PS: Türkce yazıda yalnışlarım varsa mazur görün arkadaşlar yabancıyım

Merhaba Arkadaşlar. Burun ameliyyatı yaptirmak istiyorum . Emre İlhan diye bir doktor buldum .Hasta yorumlarını okudum her kes çok memnun kalmış .Çok çelişkiliyim aslında.Bakude Murat Türegun diye bi doktora yaptırdım ameliyat.Burnumda görsel olarak hiç bir sorun yoktu.Sadece kığırdak kayması ve sporda aldığım darbelerden kığırdak sorunları yaşıyordum nefes almak zor oluyordu .özellikle sport zamanı.Dr Türegune amelyat yaptırdım.Ama şimdi burnum eskisinden buyuk :110: Doktorum şişkinlik var dedi ama neredeyse 2 sene olacak. Bilemiyorum dr Emre İlhana müayene olunmak istiyorum İstanbula gelince .DR EMRE İLHANa AMELİYAT OLAN ARKADAŞLAR lütfen yorumlarıda bilgi vermenizi rica ederim.Çok Teşekkürler

PS: Türkce yazıda yalnışlarım varsa mazur görün arkadaşlar yabancıyım

Merhaba,

Ben 3 ay önce ameliyat oldum. Çok araştırmıştım. Bir kaç doktorla görüştüm. Emre İlhan'da karar kıldım. Ve aynaya baktığım her gün şükrediyorum. Gerek görsel açıdan gerek sağlık açısından, şükürler olsun herşey beklediğimden de iyi geçti. Emre İlhan konusunda hiç şüpheniz olmasın. Zaten görüşmeye gittiğinizde orada hastalarının yorumlarını duyunca da anlayacaksınız.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar 2017 güncel fiyatı nedir Emre ilhan'ın? 18 bin diye duydum ama bilmiyorum nedir ne değildir? Lütfen bilen birileri aydınlatabilir mi? Teşekkürler

Back
X