Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burun ameliyati olali bir ay olacak burnumun ustunde sivilceler cikmaya basladi nasil gececek :(
burnumun ustu cok yaglandi oyle ovalayarak filan temizleyemiyorumda sabah uyandim hem sismis biraz hemde sivilce olmus 3-4 tane.siz ne kullandiniz ne yaptiniz arkadaslar?lütfen yardım
burnumun ustu cok yaglandi oyle ovalayarak filan temizleyemiyorumda sabah uyandim hem sismis biraz hemde sivilce olmus 3-4 tane.siz ne kullandiniz ne yaptiniz arkadaslar?lütfen yardım
Ayni sorun bendede var onları takmaaa bence geçici ve normal :) sebamed sabunla ve alkolsuz tonikle siliyorum sabahlari ben. Zamana birakk :) benim yüzümde bile çıkıyor
3 gün sonra benimde 1 ay olucak. bende cildi aşırı yağlı olanlardanım. hem burnumda hemde yanaklarımda sivilceler kızarıklıklar oluştu benimde. doktorumun önerisi ile gün içinde neutrogena yağlı ciltler için olan sabun ile yıkamaya özen gösteriyorum. göze kaçtığında veya durulamadığım bir yer kalınca biraz yakıyor ama cildi daha kuru yapıyor. tavsiye ederim. zamanla kendinden geçicek diye umuyorum :)
ilk 1 ay elimde tonik ve pamukla geziyodum şaka değil ciddi manada cebimde falan tasıyodum yani. 2.5 ay oluyor o sorunum 2-3 hafta önce geçti cildim normale döndü.
benim ameliyattan sonra doktor masaj yaparken kullanmam için bir krem vermişti. O krem bende alerji yaptı ve bir sürü sivilce oldu. Senin de öyle bi durumu olabilir mi acaba?
Duslarda peeling ve her gün sabah akşam garnier temizleme losyonuyla temizleyip sonra nemlendiriyorum.ilk günler güneşte yanmış gibiydi ama sadece burnum şimdi daha iyi
banada temetex diye bir krem verdi masaj icin o da cok yagli bir his birakiyor.daha ne kadar kullanmak gerekiyor acaba bu kremleri?bende sebamedin sivilce icin olan temizleme kopugu ve toniginimi alsam diye düşünüyorum
Ben clean and clear yüz yıkama jelini kullandım küçük cilt keseleriyle sarsmadan hergün yıkadım hiç sivilcem olmadı burmunda ki benim cildim çok yağlıdır. Tavsiye ederim:)
tatlım çok olağan bi durum sakin ol önce bi nefes al :)
cilt temizliğine dikkat et ama süreklide yıkayıp durma sabah akşam günde 2 kez çünkü ne kadar yıkarsan o kadar çok yağ salgılıyor. Ben dermalogicanın sivilceli ciltler için yıkama jelini kullanıyorum öneririm :)
bendr dun zorah diye bir markanin temizleme sutunu aldim eczacı sebamedi onermedi cok kurutur diye.benim aldigim organikmis.birazda alinca markayi arastirdim biraz genelde memnun olunan bir urunmus.dun kullandim sivilcelerim sabah kucuklmus ve kizarikliklari azalmisti.artik urundenmi oksa gececegi vardida ondanmi bilemiyorum