Burun Ameliyatı olanlar ve sakız çiğnemek isteyenlerrrr :))

PPTY65

_Spor Ruhun Gıdasıdır_ ;)
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
203
1
46
İstanbul
ya burun ameliyatından ne kadar sonra şöyle doyasıya bi sakız çiğnenilir bilen varmı :))))
patlata patlata sakız çiğnemek istiyom ama balon şişirince zorlanıyor burnummm ama çiğdemekte istiyorum çokkk... stres kaynağım o benimmm :)
kızlar benim gibi olanınız varmııı acabaaaa:52::52::52:

benim arkadaşım ameliyatının 3 gün sınava gelmişti bandajlı sakız çiğniyordu .hemde çak çak.tepem atmıştı sinirden

benim arkadaşım ameliyatının 3 gün sınava gelmişti bandajlı sakız çiğniyordu .hemde çak çak.tepem atmıştı sinirden

inanmıyorum annika ciddimisin yaa :)) o nasıl bi ameliyatmış ben 3. günümde yataktan çıkmamıştım :)))
şimdi bile sakız çiğnemeye çekiniyorum ki değil patlatmak : helal olsn arkadaşnaaaa:52:

ayyy kızlar korktum bende o zaman çiğnemicemmmm
zaten bi gerginlik hisediyom çiğnerken özellikle sert sakızlarda ama artık çiğnemem valla billaaa :)

inanmıyorum annika ciddimisin yaa :)) o nasıl bi ameliyatmış ben 3. günümde yataktan çıkmamıştım :)))
şimdi bile sakız çiğnemeye çekiniyorum ki değil patlatmak : helal olsn arkadaşnaaaa:52:

bilmiyorum ama çok sinir olmuştum burnunun üstünde bandajları vardı

Son düzenleme:
anaam ben hiç delicesine sakız çiğnemek istemedim ama böyle ağzımı kısıtlamadan kocaman açıp yemek yemek istedim şuan yapıyorumda :24:

sakız çiğnemekle bişey olsa doktor asla sakız çiğneme derdi.ben bantlar açıldığından beri çiğnedim gayette iyiyim canım :)

sakız çiğnemekle bişey olsa doktor asla sakız çiğneme derdi.ben bantlar açıldığından beri çiğnedim gayette iyiyim canım :)

kızlar bende çok merak ediyorum ya zarar veriyomuyumdur burnuma çok sakız çiğniyorum sankı sakız çiğnedikce burun kanatlarımı genişletiyomusum gibi saçma bi his oluşuyo bende :51:

ben gayet guzel cignedim
arkadaslar ha sakız cıgnemısın ha yedigin yemegi cignemisin arad ane fark varkizaten
sakız cignemek burnunuzun seklini degistiremez bence:)

Ne zaman cignedigine bagli... Burnuna biraz zaman vermen en akillicasi olur! Ben ilk ayda sert seyleri yemekden kacindim... Ikinci ayda yemeye basladim. :34:
Ilk ayda burun kemigi daha cok yumusak, bunu zaten gülmede, hapsirmada ya da esnemede hisederiz...

arkadaşlar bened burun ameliyatı olmak istiyorum korkularım var biraz anlatsanız ya banada neler yapılıo ağrı çok oluyomu??:8:

Söyle söyleyim, agrin olmuyor, fakat sikintili günler geciriyorsun... Nefes alma, burun temizleme, morluklar, sislikler vs... Kisiye göre degisiyor sikintilar... Bazilari sansli oluyor... :nazar:

arkadaşlar abdülkadir göksel e amelıyat olan varmı?? ben gıtmıstım ona burnumu cızdı ama pekguzel olmadı sankı yanı oldukca doğal tamam dğal olsun ama bu hıc bellı degıl bıraz yapıosam madem az guzel olsun hos gorunsun yanı.. kararsız kaldım kızlar varmı tavsıye edebılcenız doktor?? bırz kaldırsam burun delıgın gorunur dıo ama kalkık olup burun delıgı gorunmeyen cok kısı var...
:58:

Back
X