eriyen dikişler şeffaf olur ve domuzun bir yerinden mi ne yapılıyor merak etmeyin günah değil..
benimde iç kısımda eriyen dikiş kullanıldı bugün 3 ay oluyor az önce 2 dikişim daha düştü mavi mavi:)normalmidir bilmiyorum tabi:1rolleyes:
3 ay oldu ve hala dıkıslerın mı dusuyor?
aaa ben o kadar uzun surdugunu bılmıyordum..sasırdım cok..benım ıcın zor bır surec olacak demek kıcunku ben mutlaka sabah aksam burnumu temızlerıııııımmmm takıntılıyım nasıl olcak
kıme amelıyat oldun cnm sen?
Kızlar,
Ben dün doktorumu aradım. Düşmeliydi dikişlerin, yapışmıştır, gel alalım dedi. Çok moralim bozuldu, ağladım baya. Veeeeeeee konuşmadan yaklaşık 1 saat sonra tüm dikişlerim kendiliğinden düştü...Bilginiz oldun, eriyen dış dikişler 10-15 günde düşmeliymiş normalde...Benimki korkunun ecele faydası oldu resmen=)
Sayende 31 yaşıma girdim :)))) bayanssulusmile
şansa bakkaydirigubbakcemile3 geçmiş olsn canm sevindim nefes almanda bi problem olmasında yerimseniben
hehehe :) canım benim kolum kesilince kat kat şeklinde 34 dikiş mi ne atıldıçok kötü birşey sadece dış dikişler lacivert rengindeydi onuda doktor almıştı zaten ve o dediğim şeyde baya serttir söylim ama şefafdır kaygan gibide zaten :) ve kolumu diken doktorda kalp asistanıydı ayıptır söylemesi baya yakışıklıydı kaydirigubbakcemile2 neyse efendim işte doktor anlatmıştı öyle böyle diye =)
evet canım allah korudu elimi kullanamayabilirdmde sinirlerin hepsi gitti valla çok kötüydü 2 aya yakın kalem bile tutmak yasaktı allah kimseye yaşatmasın..
kıs ama ne yakışıklıydıı heyecan sarıyordu pansuman yaptırmaya gidince eheheh :) ama sonra nişanlandı nedense onunda morali bozuldu nişandan sonra sanki zorla olmuş gibibir daha ulaşamadım gittti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?