Gayet normal suan bunları hissetmen herkes ameliyattan korkar ama sonrasi daha zor bir surec yuzun sis olduğu icin tuhaf geliyor burun direk bakışları degistirir ama hepsi zamanla oturuyor merak etme :) soylenenlere pek kulak asma cok erken henuzBurun ameliyatından sonraki süreç ne zormuş.benim 2 hafta oldu şuan ve psikolojim çok bozuk.Eskiden çokta kötü bi burnum yoktu kimisi olma diyordu hatta..Nefes problemimde çıkınca olmaya karar verdim.
Hani ameliyattan sonra insanın yüzüne bi güzellik gelir yüzü açılırya, bende öyle bi durum olmadı.Tam tersi çirkinleştim.Burnum çok şiş ve eskiden ince olan burun sırtım kalınlaştırılmış.kıkırdak koyulup yükseltilmiş bi burun sırtım var.orası yükselincede yanak dokumu burna taraf çekmiş.Buda doğallığı bozuyor haliyle.Gülünce bi tuhaf oluyorum bakışlarım değişmiş.
İyileşmesi uzun bi süreç belki ama güzelleşen bi burun ne kadar şiş olursa olsun en baştada belli eder kendini diye düşünüyorum.
Siz bu süreçte neler yaşadınız.İlk bir iki ay benim yaşadığım durumları yaşayıp sonradan düzelen varmı? Ablam burun ameliyatı geçiren çoğu kişinin gözleri bi tuhaf oluyor diyor.Haklıda.bendede öyle oldu..
Ameliyat olanların yardımına çok ihtiyacım var.
Gözlerimin ifadesi çok değişmiş ama tanıyamıyorum kendimi..bu durumda düzeliyormu zamanla..Gerçekten burun sırtımda gereğinden fazla yükseltilmiş.Gayet normal suan bunları hissetmen herkes ameliyattan korkar ama sonrasi daha zor bir surec yuzun sis olduğu icin tuhaf geliyor burun direk bakışları degistirir ama hepsi zamanla oturuyor merak etme :) soylenenlere pek kulak asma cok erken henuz
Resimlerine baktigimda abartili birsey göremedim gayet normal eski hali dusuk olduğu icin sana oyle geliyor sisliklerin biraz insin hersey normallesecek alışacaksın hemen merak etme:)Gözlerimin ifadesi çok değişmiş ama tanıyamıyorum kendimi..bu durumda düzeliyormu zamanla..Gerçekten burun sırtımda gereğinden fazla yükseltilmiş.
son fotoğraf maviyle kapattığım ameliyattan önceki halim..Ben yüzüme yakışan bi burun istiyordum aslında. hani biraz güzelleşeyim derken şuan çirkinleşmiş hissediyorum..Bütünüyle bakınca doğal durmuyor.Eğer yeni burnum yüzüme yakışsaydı bu şimdiden belli olurdu değilmi..Yoksa bir kaç ay sonramı belli oluyor..Resimlerine baktigimda abartili birsey göremedim gayet normal eski hali dusuk olduğu icin sana oyle geliyor sisliklerin biraz insin hersey normallesecek alışacaksın hemen merak etme:)
Bende ilk başlarda senin gibi hissettim sekli icin kaba taslak en az 3 ay beklemen lazim canim biraz sabir:)son fotoğraf maviyle kapattığım ameliyattan önceki halim..Ben yüzüme yakışan bi burun istiyordum aslında. hani biraz güzelleşeyim derken şuan çirkinleşmiş hissediyorum..Bütünüyle bakınca doğal durmuyor.Eğer yeni burnum yüzüme yakışsaydı bu şimdiden belli olurdu değilmi..Yoksa bir kaç ay sonramı belli oluyor..
Eğer burun sırtına fazla kıkırdak koyulup yükseltilmişse buda zamanla erimiyordur sanırım..çünkü derim ince o kısımda ödem hissetmiyorum..Birkaç ay daha beklicem dediğiniz gibi. Umarım korktuğum olmaz.Bende ilk başlarda senin gibi hissettim sekli icin kaba taslak en az 3 ay beklemen lazim canim biraz sabir:)
sizinde bakışlarınız değiştimi acaba..Doğal durmasını çok önemsiyordum ben ama burun sırtı değişince gözlerim yuvarlaklaşmış gibi..sürekli ayna elimde..dışarı çıkmak istemiyorum..Bence gayet guzel olmus 2 hafta cidden cok erken ben 3. Haftadayim inan cok sey degisiyo 1 hafta icinde bile ki zamanla bu goruntun daha guzel gelecek sana insallah sorunsuz bir sekilde atlatiriz hepimiz bu sureci gecmis olsun
Bakislarin degismesinin sislerden kaynakli oldugunu dusunuyorum ben benim de bi garip bakisim vardi ilk 20 gun suan gayet normal geliyorum bana. Hatta sislerim biraz indi gibi hissediyorum hem yuzumde hem burnumun ustunde. Sizin yuzunuzde sis var mi ya da burnunuzda emin olun cok etkiliyor bu bakis konusunu alisma sureci de var tabi size ve sizi cok yakindan taniyanlar anlar surat ifadeniz farkli gelir sonra siz de alisirsiniz diye dusunuyorumsizinde bakışlarınız değiştimi acaba..Doğal durmasını çok önemsiyordum ben ama burun sırtı değişince gözlerim yuvarlaklaşmış gibi..sürekli ayna elimde..dışarı çıkmak istemiyorum..
İnşallah dediğiniz gibi olur..tamda anlattığınız gibi bi durum yaşıyorum şuan.Fotoğraflarda pek belli değil ama gerçekten burun sırtıma konulan kıkırdak eskiye göre çok yüksek..Bunu 1. ay kontrolünde doktora sorucam..Eski burnumda hafif bi kemer vardı bide burun ucum biraz genişti.Ailem olma diyordu hatta bunada üzülüyorum.Kemer az olunca sadece törpülenecek sanmıştım ama kıkırdakta koyulmuş..Umarım ilerde bende iyiki yaptırmışım derim..Sizede geçmiş olsun istediğiniz gibi olur inşallah.Öncelikle çok geçmiş olsun. Yazını okurken iki ay önceki halim aklıma geldi. Ben de aynen senin gibi düşünüyordum güzelleşeyim derken çirkinleştim diyordum. İlk bir buçuk ay çok kötü geçti hatta üste yorum yapan Özgeyle hep konuşuruz o iyi bilir Nasıl Bi süreç geçirdiğimi :) sadece burun değil bakışın, gülüşün her şeyin değişiyor ilk başlarda. Ben ayna'ya baktığımda bakışlarımdan korkup ağlamıştım. Ayna'ya yüzümü yıkarken falan tek bakıyordum kaçıyordum resmen, şimdi iki ay 5 gün oldu çok şükür rahatlıkla ayna'ya bakabiliyorum hala tam anlamıyla istediğim gibi değil ama yine de eskiyle kıyaslandığımda güzel diyorum. Ya gözüm alıştı ya da ödemler indikçe yakıştı bilmiyorum ama ilk zaman'larla alakası yok şuanki psikolojimin. Burdaki tüm konuları okudum nerdeyse ve gördüm ki ilk aylarda herkes zorlanıyormuş o yüzden hiç sıkma canını. Burnuna gelince eski hali zaten güzelmiş şimdi de fazla değiştirilmeden kusurlar giderilmiş bence şiş olduğu için tam anlayamıyorum. Ama dediğin kadar abartılı bi yükseltme falan görmedim. Senin gözün eski haline alıştığı için öyle hissediyorsun. önümüzde en az altı ay var unutma :)
Yüzümdeki şişlik 5.günden sonra indi aslında ve nerdeyse hiç morluğum olmadı..Burundaki ödemler ne kadar fazla olur bilmiyorum ama konulan kıkırdak sonucu eski burnumdan daha büyük bi burnum var.Umarım incelir.Bakislarin degismesinin sislerden kaynakli oldugunu dusunuyorum ben benim de bi garip bakisim vardi ilk 20 gun suan gayet normal geliyorum bana. Hatta sislerim biraz indi gibi hissediyorum hem yuzumde hem burnumun ustunde. Sizin yuzunuzde sis var mi ya da burnunuzda emin olun cok etkiliyor bu bakis konusunu alisma sureci de var tabi size ve sizi cok yakindan taniyanlar anlar surat ifadeniz farkli gelir sonra siz de alisirsiniz diye dusunuyorum
Burnunuzun sis oldugu belli benim de sis kemerim alindi kirikti burnum. Ama uc kismina hic dokunulmadi haliyle kemer kismi hala yandan kemer gibi sis duruyor ama insallah gececek henuz cok erken biliyorum. Sizinki de odemden kalin duruyor gibi geldi bana sonucta doktor burnu genisletici kikirdak niye koysun kiYüzümdeki şişlik 5.günden sonra indi aslında ve nerdeyse hiç morluğum olmadı..Burundaki ödemler ne kadar fazla olur bilmiyorum ama konulan kıkırdak sonucu eski burnumdan daha büyük bi burnum var.Umarım incelir.
Evet bende öyle düşünerek teselli ediyorum kendimi..koysa bile büyültecek kadar koymamıştır umarım.Ameliyat sırasında çektiği bi fotoğraftada yine yüksek duruyor.Bir kaç ay bekleyip sonucu görücem bende..Sizede geçmiş olsun bu aradaBurnunuzun sis oldugu belli benim de sis kemerim alindi kirikti burnum. Ama uc kismina hic dokunulmadi haliyle kemer kismi hala yandan kemer gibi sis duruyor ama insallah gececek henuz cok erken biliyorum. Sizinki de odemden kalin duruyor gibi geldi bana sonucta doktor burnu genisletici kikirdak niye koysun ki
burun ucum hafif yamuktu evet ama buna rağmen yaptırma diyen çok kişi vardı.İlk dönemin stresini yaşıyorum.fotoğraflarda asıl halinden güzel duruyor.Oysaki bi bütün olarak bakınca doğal değil..şu ara çok zayıfladım 45 kiloyum.belki kilo alınca düzelir daha orantılı olurBence burnun çok güzel olmuş canım kemeri dümdüz gayette doğal duruyor maviyle kapattıgın resimde yamukluk varmış sanki burnunda onumu beğeniyorsun
Geçmiş olsun kimeoldunuz ameliyatı?burun ucum hafif yamuktu evet ama buna rağmen yaptırma diyen çok kişi vardı.İlk dönemin stresini yaşıyorum.fotoğraflarda asıl halinden güzel duruyor.Oysaki bi bütün olarak bakınca doğal değil..şu ara çok zayıfladım 45 kiloyum.belki kilo alınca düzelir daha orantılı olur
Geçmiş olsun.Kime oldunuz siz ameliyatı?Burun ameliyatından sonraki süreç ne zormuş.benim 2 hafta oldu şuan ve psikolojim çok bozuk.Eskiden çokta kötü bi burnum yoktu kimisi olma diyordu hatta..Nefes problemimde çıkınca olmaya karar verdim.
Hani ameliyattan sonra insanın yüzüne bi güzellik gelir yüzü açılırya, bende öyle bi durum olmadı.Tam tersi çirkinleştim.Burnum çok şiş ve eskiden ince olan burun sırtım kalınlaştırılmış.kıkırdak koyulup yükseltilmiş bi burun sırtım var.orası yükselincede yanak dokumu burna taraf çekmiş.Buda doğallığı bozuyor haliyle.Gülünce bi tuhaf oluyorum bakışlarım değişmiş.
İyileşmesi uzun bi süreç belki ama güzelleşen bi burun ne kadar şiş olursa olsun en baştada belli eder kendini diye düşünüyorum.
Siz bu süreçte neler yaşadınız.İlk bir iki ay benim yaşadığım durumları yaşayıp sonradan düzelen varmı? Ablam burun ameliyatı geçiren çoğu kişinin gözleri bi tuhaf oluyor diyor.Haklıda.bendede öyle oldu..
Ameliyat olanların yardımına çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?