R rainbow83 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2013 52 12 88 İstanbul 4 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi rainbow83 #41 gulum23 .!.: Kesin bende öyle olurum ya bende de cok seye alerjim var hele baharda nefes alamiyorum ki senelerdir burun sprayi kullaniyorum Genişletmek için tıkla... Burun ameliyatı olurken etlerimi de lazerle yaktı tamponlar bir hafta sonra çıkartırken oksijen komasına gircem diye bekledim ama sağ tarafım et kapamış nefes almak ne mümkün hala ara ara büyüyor tamamen küçülmüş değil sprey kullandigim halde
gulum23 .!.: Kesin bende öyle olurum ya bende de cok seye alerjim var hele baharda nefes alamiyorum ki senelerdir burun sprayi kullaniyorum Genişletmek için tıkla... Burun ameliyatı olurken etlerimi de lazerle yaktı tamponlar bir hafta sonra çıkartırken oksijen komasına gircem diye bekledim ama sağ tarafım et kapamış nefes almak ne mümkün hala ara ara büyüyor tamamen küçülmüş değil sprey kullandigim halde
M Meryemcik Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2020 20 1 1 24 2 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi rainbow83 #42 Doktorunuz kim?