Ameliyat olalı 20 gün oldu yorumlarınızı bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim istanbul avrupa yakasında oldumGecmis olsun, ben cok begendimhayırlı olsun yeni burnunuz, nerede oldunuz acaba
bende iki hafta sonra olacağım
20 gün oldu canım morluk 2 hafta dolmadan geçmişti hala ödemli tabiki zamanla nasıl olacak bende merak ediyorumGüle güle kullanınne kadar ücret ödediniz acaba morluk falan gözükmuyo
Buruna göre yapılacak işlemlere göre ve hastaneye göre değişmekte ben 5 bin e oldumNe kadar ücret ödediniz peki, burada doktor bana 6.500 tl dedi cok mu acaba bilemedim![]()
Teşekkür ederim üstüne basa basa doğal olsun dedimGecmis olsun gule gule kullanin guzel ve dogal bir burun ayrica sizede yakismis![]()
Teşekkür ederim üstüne basa basa doğal olsun dedimşimdi anlık çektim
Teşekkür ederimGüzel ve doğal sizi de değiştirmiş gerçekten yakışmış
Yorumunuz beni çok mutlu etti çünkü doktoruma özellikle estetik olduğu belli olmasın doğal olsun demistimİşte bu yaa.Ben estetiğim diye bağırmayan,doğala yakın bir burun.
Çok yakışmış![]()
Teşekkür ederim yok öyle kalkik değil acaba biraz kalkik mi olsun deseydimBende begendim cok yakismis yüzünüze ucu azcikkk kalkik mi banami öyle geldi
Bende yakinda yaptircam aynen dogal olsun diycem![]()
Önceki sonraki resim atabilirmisinizÇok begendim. Güle güle kullanın. Benimde 1 ayı yeni geçti ameliyat olalı bende doğal dedim ama eski haliyle birebir aynı oldu. Görünce üzüldüm tabiki, hiç olmamışım gibi.. Kötü mü değil dıyerek pozitif kısmından bakıyorum olaya![]()
Birebir aynı inanın hala o kadar uzun bir burnum var ki bu fotoğrafı paylaşmak bile istemem.... Burnumun doğal haliestetiklili olduğum hali kadar uzun olsa yine ben estetik olmak isterdim. Demem o ki çok doğal doğal diye de tutturmayın, benim doktorum gibi birebir aynı da bırakılır doktorunuz... Çektiğim boşa eziyet diyorum. İnşallah nefes alma vs gibi bir başka konuda uzun vadede sorun yaşamam da bari o konuda rahat ederimÖnceki sonraki resim atabilirmisiniz