- Konu Sahibi gizlikiz22
Şuanda hastaneden yazıyorum.Öğlen 12 de ameliyata alındım 2 bucuk gibi odama geldim.Öncelikle kalın deriliyim.Burnumun ucu çok büyüktü ve hafif bir kemer vardı.asıl şikayetim ucunun geniş olması.
Ameliyathaneye alındım
Anestezi olurken canım cok yandı o 5 sn. İçerisinde o acıyı çekip bayıldım.
Daha önce midemden 4 işlem geçirdim sedasyon almıştım ama bu genel anestezi gerçekten çok farklıymış canım gerçekten çok yandı.
Uyandığımda odadaydım ve kan kustum çok fena narkozu attım. Tam olarak atamasamda.
Burnumdaki silikonlar canımı cok yakıyor düşünün sabah 6 da uyandım gece saat kaç hala uyuyamadım
Bu silikonlarla nasıl yasıcam birkaç gün hiç bilmiyorum.
Yemek yiyemiyorum cok az yedm hem canım istemedi hem midem bulanıyo hemde ağrım var
Su içerken midem bulanıyor cok
Ağrı kesici serum veriyorlar ama ben bi faydasını göremedim
Uyandıktan sonrada öyle sacmalamamısım zaten normal bilincim yerindeyd.
Dış etkenlere karşı iradeleyim
Şuan yolunda gitmeyen şey tamponların canımı çok yakması.
Ve burnunuzdan kesinlikle çokta şikayetçi değilseniz ve kalın derili isteniz ameliyst olmayın bence
Bunun acısını katlanılmaz bişi
Nerde yorum okuduyssm cok rahat atlatmıslar ama hiçte öyle değil
Dualarınızı bekliyorum çok ağrım var
Ameliyathaneye alındım
Anestezi olurken canım cok yandı o 5 sn. İçerisinde o acıyı çekip bayıldım.
Daha önce midemden 4 işlem geçirdim sedasyon almıştım ama bu genel anestezi gerçekten çok farklıymış canım gerçekten çok yandı.
Uyandığımda odadaydım ve kan kustum çok fena narkozu attım. Tam olarak atamasamda.
Burnumdaki silikonlar canımı cok yakıyor düşünün sabah 6 da uyandım gece saat kaç hala uyuyamadım
Bu silikonlarla nasıl yasıcam birkaç gün hiç bilmiyorum.
Yemek yiyemiyorum cok az yedm hem canım istemedi hem midem bulanıyo hemde ağrım var
Su içerken midem bulanıyor cok
Ağrı kesici serum veriyorlar ama ben bi faydasını göremedim
Uyandıktan sonrada öyle sacmalamamısım zaten normal bilincim yerindeyd.
Dış etkenlere karşı iradeleyim
Şuan yolunda gitmeyen şey tamponların canımı çok yakması.
Ve burnunuzdan kesinlikle çokta şikayetçi değilseniz ve kalın derili isteniz ameliyst olmayın bence
Bunun acısını katlanılmaz bişi
Nerde yorum okuduyssm cok rahat atlatmıslar ama hiçte öyle değil
Dualarınızı bekliyorum çok ağrım var
Son düzenleme: