burun ameliyati olmak isteyipte maddi sorun yasayanlarin dikkatine!

Cok iyi fiyatlar 1.500 tl olduguna inanamiorum :)

Izmir ekol hastanesi nde basarili doktorlar ve fiyatlar cok iyi olduğunu duydum

Tam olarak adres neresi fiyat cok iyi istanbul dami

Bu doktor istanbuldami

evet canım istanbulda bak arkadas geçmiş sayfalarda iletişim bilgilerini vermiş uygun fiyatlı doktor arıyorsun sanırım sende eğer doktorla görüşürken buraya yazabilirsiniz bende doktor arayisindayim

çok haklısın bende karar verdim hemen oldum zaten hep istemişimdir hayalimdi hep olumsuz bakardım ama karar verince devamı geldi :)

Cnm sen Dr Mehmet Akgun un mu reklamını yapıyosun.ziraa ben bu adama gittim hani tamam beceride olmayabilir ben beğenmeyebilirim yapılanı ama bi doktora yaraşır bir tavır olmalı..bazen keşke erkek olsaymışım dedirtebilir her kadın hastasına...insanları yanlış yönlendirmeyin yaa yazıkkk...hani ekmeğiyle oynamak istemem ama daha iyi alternatifler olabilir..

Merhabalar o kadar cok yorum okudumki herkes baska bisey soyluyo olur olmaz soyle boyle. Bi kere konu basligi ameliyatsiz burun estetigi ve bende bu konudaki en guzel orneklerden biriyim tartismalara bi son getirmek istedim bayanlarr Doktorum Dr. Mehmet Akgün Ankarada burun dolgusu ile burun estetiginde uzman bende burdan arastirip buldum doktorumu bu arada. Resim ekliyorum sadece bakin diyorum olmaz diyenler icin

Eklentiler

• StarCam_2014_11_17_17_15_09.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 302
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…