Arkadaslar ben 10 yil oncesi burun estetigi olan biriyim ve bnm icin cok onemli bi operasyondu cunku cok arzu ettigim bi ameliyatti. Eminim olmak isteyen ama maddiyat yuzunden sorun yasayan bicok kisi var! Ben 10 yil once gayet hatiri sayilir bi mebla odedim ameliyatima ama gecen sene nisan ayinda kardesim ameliyat oldu ve bnm odedigim paradan cok daha dusuk bi meblaya ve benden cok daha ii oldu burnu. Su an cok memnun. Sadece 1500 lira odedi. 4000 5000 ve fazlasi diil! Bi arkadas ameliyat oldu tavsiye etti gittik ve ayni ucrete ameliyatini yapti su an ne kadardir bilmiorum ama 6000 lira istendigi icin para biriktiren kisiler gordum ve gunluk hayattada karsima cikanlara bunu soyluorumki en azindan daha once yaptirma sanslari olsun. Ben yaptirmak icin cok beklemistim kimse cok bekleyerek bunu daha fazla kendine dert etmesin die buraya yaziyim paylasiyim dedim...
Burun estetiği için ben size farklı bir alternatif sunayım arzu ederseniz. Hem 500-600 tl gibi bir paraya hem de ameliyatsız. İşlemler de son derece başarılı. 10 a yakın da yaptıran var etrafımda arzu eden olursa görüşmelerini de sağlarım. İster bana yazın vereyim iletişim bilgilerini isterseniz google a aratarak ulaşın klinik ve doktora. Ankara da Dr Mehmet Akgün.
Ben ameliyat olali cok oldu arkadasim:) bu konuyu da sadece bayanlar cok paralar odemek zorunda diiller bilsinler die yazdim:) ben istanbuldayim zaten ama ne guzel sizde ankara icin tavsiyede bulunmussunuz:)
Kardesimde bende ozelde ameliyat olduk ama arastirma hastanelerinden cok ii isler ciktigini bnde duydum. Dedigim gibi ozelde ameliyat olmak isteyende varsa bn bilgileri bi sekilde paylasirim . Burda paylasim ne kadar yasal bilmiyorum ama elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Cunku baska operasyonlar dusunorum ve burdaki arkadaslar saolsunlar fikir veriolar bana. Deneyim ve bilgi paylasimi cok guzel bisey:)kesinlikle kaltılıyorum bende denizlide araştılma hastanesinde oldum ve çok memnunum. gerçekten öyle milyarlar bayılmalarına gerk yok. herkese tavsiye diyorum bulundukları illerde mutlaka üniversite araştırma hastanelerinide araştırsınlar. tabi ucuz diye de ameliyat olmamk lazım doktorunuzu iyi araştırın.
en iyi doktor hangısıdır??
Ankara içinse ameliyatsız estetikte Dr Mehmet Akgün, ameliyat olacaksa Dr Musatafa Deveci, Bursa da da
Dr Adnan Erdem'i öneririm şiddetle.
ameliyatsız estetik nasıl oluyor arkadasım?ben bunun ıcın ankaraya bıle gıdebılırım:)
Öyle birşey yok !
İple tutturuyorlar ve 5-6 ay sonra eski haline dönüyor lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın
Öyle birşey yok !
İple tutturuyorlar ve 5-6 ay sonra eski haline dönüyor lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın
ameliyatsız estetik nasıl oluyor arkadasım?ben bunun ıcın ankaraya bıle gıdebılırım:)
Arkadaslar ben 10 yil oncesi burun estetigi olan biriyim ve bnm icin cok onemli bi operasyondu cunku cok arzu ettigim bi ameliyatti. Eminim olmak isteyen ama maddiyat yuzunden sorun yasayan bicok kisi var! Ben 10 yil once gayet hatiri sayilir bi mebla odedim ameliyatima ama gecen sene nisan ayinda kardesim ameliyat oldu ve bnm odedigim paradan cok daha dusuk bi meblaya ve benden cok daha ii oldu burnu. Su an cok memnun. Sadece 1500 lira odedi. 4000 5000 ve fazlasi diil! Bi arkadas ameliyat oldu tavsiye etti gittik ve ayni ucrete ameliyatini yapti su an ne kadardir bilmiorum ama 6000 lira istendigi icin para biriktiren kisiler gordum ve gunluk hayattada karsima cikanlara bunu soyluorumki en azindan daha once yaptirma sanslari olsun. Ben yaptirmak icin cok beklemistim kimse cok bekleyerek bunu daha fazla kendine dert etmesin die buraya yaziyim paylasiyim dedim...
İp ile yapılan farklı bir işlem. Bu dolgu ve botoks ile yapılıyor. Botoks ile burun ucu yukarı kalkıyor, kanatlarda sorun varsa oraya da botoks uygulanıyor. Dolgu ile de burun sırtındaki açılanma ortadan kaldırılıyor ve burun ucu yukarı kalkacak şekilde dolduruluyor. Çok da güzel örnekleri var. Ben nereden baksanız bu yöntem ile burunlarını yaptıran en az 10 kişi biliyorum. Hatta yapanlar ile iletişime geçebilirsiniz.
cnm ya ,kardeşinin dr u kim öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?