burun ameliyati olmak isteyipte maddi sorun yasayanlarin dikkatine!

Ozel msj hakkim yok die ozelden yazamiorum isim :) faydam olduysa ne mutlu bana. Kardesimin doktoru kendisi kardesimin adi derya gecen sene mart sonu gibi ameliyat oldu. Merak etme ii bi doktor insallah senin icinde hersey mukemmel olur :)

Canım Ali Sakinsel 3500-4000 dedi vazgeçtim
Birde Hasan beye soracağım

Canım Ali Sakinsel 3500-4000 dedi vazgeçtim
Birde Hasan beye soracağım

Ali bey bnm doktorum ama onda fiyatlar yuksek die ozellikle kardesimin doktorunu soledim ve inan kardesimin doktoru yani hasan beyin cikardigi is daha guzel bence. Ondan tereddut etmeden hasan beyle gorus derim ben:)

Canım Serkan beyi aradım oda 4000 istedi
Sırf sizemi ucuz yapıyolar anlamadım

sende ne kadar var şu kadar getir yeter bu ne ya

Hadi bakalim insallah gonlune gore guzel olur cnm.fiyatta iyu

çok iyim teşekkürler kızlar hiç tıkanmıyor ama ben deniz suyu kullanmıyorum
ben nefes almıyordum şimdi harika acayıp oxijen doluyor ciğerlerim ilk planımda zaten bu vardı ee yaşım 44 yani estetik 2. plandaydı zaten ben kendimle barışıktım ee şimdi daha iyi olacak bundan eminim

Ne güzel canım ben kendimle barışık değilim
Sadece burnumdan şikayetçiyim vede bitmek bilmeyen istenmeyen tüylerden
Yaşına göre çok genç ve bakımlısın ve güzelsin
Allah uzun sağlıklı ömürler versin cnm

Canım Serkan beyi aradım oda 4000 istedi
Sırf sizemi ucuz yapıyolar anlamadım

aaa bilemem şimdi özel de var belki bugün hastanede dikişlerim alındı 2 kişi daha vardı gayet güzel 1 erkek de vardı o da 1.400 verdi demiş
bana da yazın başında 2000-3000 tl değişiyor demiş ama yukarı çıktım muhasebeciye oda 1500 falan demiş ameliyat günü 1.400 hesap çıkartı bakma sen ilk verdi fiyatı zaten çok yoğun bir doktor
kuyruk var onda doçent doktor profesörler bom boş :)))))))))

öpüyorum canım evet herkes göstermiyorsun diyorlar ama ben kaç olduğumu biliyorum ya :))) keşke hafızamı da silsem bende kıl yok onun için kaşlarım da yok gibi eşim diyor ki onu da hal edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…