Burun ameliyati olmak istiorum

Sssssssssyilan

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
40
0
286
İstanbul
16 yasindayim lise uce gidiyorum ve burnum yuzunden hic bi aktivitede bulunamiyorum. Bu yasta ameliyat olunabiliniyomus internetten baktim bunlara. devlet hastanesine gittim kbb bogaza derdimi anlatmadim saeece nefes alamiyorum dedim ilac verip yolladi. Bu yaz bu ameliyati olmak istiyirum eger hayir derlerse yemin ederim burnumu kiricam oyle olucam bu ameliyatim sizce kbb ne demeliyimde ameliyat etmeli beni. cunku ciddi sorunlar yasiyorum. Nasil ameliyat ettiricem kendimi. simdiden tesekkur ederim.

Bu yaşta böyle hissedeceğin ne sorun var burnunda? Büyük mu, yamuk mu, kemerli mi yoksa psikolojik mi?

yasin daha cok genc ve burunlar hep yas büyüdükce burunda deyisiyormus diye duydum.benimde burnum kemerliydi daha 1 ay oldu ameliyat olali keske daha önce olsaymisim dedim =)

canım doktorunu iyi seç bu çok önemli sonrasında pişman olmaman için, anladığım kadarıyla sen estetik açıdan rahatsızsın, neden plastik cerrahiye gitmiyosun, derdin neyse açıkça konuşmalısın,

Oyle yapmaliyim bencede ama 16 yasindayim diye yapmazlar diye korkuyorum yoksa burnumu kircam ama korkuyoum acaba psikiyatriye gidip onun onayini alip plastik cerrahiyeyimi gitsem ? Sizce ne yapmaliyim

Son düzenleme:
Yasiniz kac acaba cok merak ettim pek anlamadim dediginizi bu yasta ameliyat olmak icin ne yapmaliyim ???

benim kuzenimde 16 yasinda ameliyat olmak istiyordu ameliyat olunabiliyor tabiki doktor ona iki sene beklemesini önerdi yani 18 yasini doldurmasini cünki gelisim o dönemleride tamamlaniyormus.. ve dedigim gibi kendinden memnun degilsen muutlaka ol cünki ondan sonra insan kendine daha cok güven geliyor bu arada 25 yasindayim ama bunu hep diyorum keske daha önceden olsaydim

Suan cok mutlu ettiniz beni. Rica etsem biraz daha yardimci olabilirmisiniz bana. ameliyati devlet hastanesinde olmak istiyorum. bana yapmam gereken seyleri anlatir misiniz. doktora ne demem gerek 18 yasinda gel demesini istemiyorum ne yapmaliyim sizce

Oyle yapmaliyim bencede ama 16 yasindayim diye yapmazlar diye korkuyorum yoksa burnumu kircam ama korkuyoum acaba psikiyatriye gidip onun onayini alip plastik cerrahiyeyimi gitsem ? Sizce ne yapmaliyim

ayrica benim burnumda hafiften et varmis nefes almami engellemezmis. simdi.kbb a mi gideyum yoksa plastik cerrahiye mi gideyim. rica ediyoruk.biri yardim etsin yahu

doğru söylüyosun canım bence önce bir psikologla görüş, seni bu derece rahatsız eden burnun için mutlaka bir çözüm önerecektir, ancak çok açık konuşmalısın ne hissediyosan açıkça konuş, derdini tam anlatamazsan yeterince yardımcı olamayabilirler.

oyle yapicam bi de burnumda et varmis nefes algilamami engellemezmis ama onuda soylemeli miyim psikaytra?

ben yurt disindan instanbula gittim devlet hastanesine gitmedim bir plastik cerahi tarafindan ameliyat oldum. doktora ne sorunun varsa anlat burnumda et var yada nefes alamiyorum nerden ameliyat olmak icin buna inanmaz cünki kontrol ediyorlar. o yüzden ara hastaneyi doktorla konusmaya gitmen daha iyi.
en önemlisi dogru bir doktor bulmak dedigim gibi ben cok memnun kaldim dokdorumdan

Son düzenleme:

Tas gibi olmussunuz cok kiskandim suan oyle boyle degil. ama soyle dusunuyorum ben ilk bi psikaytra gidip.rapor alicam durumu mu bi teknona net anlatabilirim devlet hastanesindeki.doktorlar haliyle cok.umuraamaz.he bi de ben 16 yasinda.oldugum icin biraz sikintili galiba benjm durumum

16 yaş ameliyat için erken gibi geldi. geçenlerde ablam ameliyat oldu 27 yaşında samatya hastanesinde gayet başarılı bir ameliyat geçirdi oraya bir gitmenizi tavsiye edebilirim. araştırma hastanesi olduğu için gayet güvenilir.

tabiki gidebilirsin psikaytra yada dedigim gibi doktora anlat derdini ben acikca söyledim böyle mutlu degilim burnum büyük ve kemikli diye aylenin imzasi olduktan sonra belki ameliyat omanda sorun olmaz iyce arastir istersen doktoruma sorayim 16 yasinda ameliyat yapiliyormu diye =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…