- Konu Sahibi Sssssssssyilan
-
Olurmu öyle sey kız delirmeAllah korusun valti gelince hersey olur az sabır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
16 yasindayim lise uce gidiyorum ve burnum yuzunden hic bi aktivitede bulunamiyorum. Bu yasta ameliyat olunabiliniyomus internetten baktim bunlara. devlet hastanesine gittim kbb bogaza derdimi anlatmadim saeece nefes alamiyorum dedim ilac verip yolladi. Bu yaz bu ameliyati olmak istiyirum eger hayir derlerse yemin ederim burnumu kiricam oyle olucam bu ameliyatim sizce kbb ne demeliyimde ameliyat etmeli beni. cunku ciddi sorunlar yasiyorum. Nasil ameliyat ettiricem kendimi. simdiden tesekkur ederim.
canım sen takıntı yapmışsın sanki :) İşe iyi yönlerden bakmaya çalış benim kuzenim devlette ameliyat oldu ve hiç memnun değil. Şu iki sene paranı biriktir araştır güzel bi hastanede ameliyatını ol, hem yaşında oturmuş olur.. bende senin gibiydim ameliyt olmak istiyodum sanki hiç 18 yaşıma gelmiycekmisim gibi şuan ameliyat olalı 11. günüm ve çok mutluyum sadece biraz sabır :)
16 yasindayim lise uce gidiyorum ve burnum yuzunden hic bi aktivitede bulunamiyorum. Bu yasta ameliyat olunabiliniyomus internetten baktim bunlara. devlet hastanesine gittim kbb bogaza derdimi anlatmadim saeece nefes alamiyorum dedim ilac verip yolladi. Bu yaz bu ameliyati olmak istiyirum eger hayir derlerse yemin ederim burnumu kiricam oyle olucam bu ameliyatim sizce kbb ne demeliyimde ameliyat etmeli beni. cunku ciddi sorunlar yasiyorum. Nasil ameliyat ettiricem kendimi. simdiden tesekkur ederim.
Arkadaşım sana benzer bir sorun bendede var Yaşım 17. Burnumda sağdan sola doğru yatıklık var yada eğrilik diyim bu eğrilik bendede aşırı sorun yaratıyor ama sadece burun değil burnumdaki eğrilik hem göz kapağımı hemde kaşımı etkiliyor. Göz kapağımı eğri olan sol tarafa doğru çekiyor sağ göz kapağımı ve göz kapağım eğri gibi duruyor kaşımıda aynı şekilde kaş derimide aşşağı doğru çekiyor sağ kaşımı, kaşım diğerine göre daha düşük duruyor. Elhamdulillah burnumun yapısı aslında çok güzel ne kemerim var ne burun ucum düşük nede başka bişey var sadece küçükken burnuma ve yüzüme çok top yerdim bu yüzden burnum sola yatık gelişti. Bunun düzelmesi için ameliyat olucam. Yani yüzümdeki asimetri sadece burun değil göz-kaş-burun 3 ündede var ana kaynağıda burun, burun düzelince hepsi düzelecek bende ameliyat olmak istiyorum 18 olmama 9 ay felan var 9 ayda benim burnumda inanılmaz bir şey değişeceğini sanmıyorum zaten 18 dediklerine bakma esas gelişim hem vucut hem yüz 21 e kadar sürüyor ama ergenlikte yüz bölgesinde ilk burun ve çene gelişiyormuş diye okudum internetten. Bu Yüzden 17-18 yaşlarında burun %90 %95 oranında gelişimini tamamlar 21 e kadarda %5 lik kısmını doldurur. Zaten ünlülerin 16-17 yani ergenlik hallerine ve şuanki hallerine bakarsan burunlarının aşırı oranda değişmediğini sadece kaşının gözünün daha doğrusu yüz hatlarının daha belirginleştiğini kişi erkek ise daha erkeksi kadın ise daha kadınsı oluyor ama burunlar genelde hemen hemen aynıdır.Yada çok az farketder kişiden kişiye farklı olmakla beraber. Ama 13-14 yaşlarında olsan ergenliğin başlarında olursun burun %100 değişecek ve büyüyecektir ama zaten 17-18 de tamamen burun gelişimi bitiyor. Bende dediğim gibi komple yüzümde asimetri yaratıyor sürekli sol tarafımla fotoğraf çektiriyorum. Asimetri sağ tarafta.Aslında tipi kaymış tabiri benim için kullanılabilir aslında kullanmakda istemiyorum ama sol tarafdan kaşım düzgün gözüm göz kapağım burnum düzgün sağa bakıyorsun burun eğri kaş düşük göz kapağı diğerine göre bir acayip eğri gibi vs. buda doğal olarak hayatımı yaşantımı pskolojimi etkiliyor. Son sözüm allah 2 mizinde yardımcısı olsun. Ben dua ediyorum. Düzgün bir buruna kavuşacağıma inanıyorum. Ama unutma ALLAH isterse herşey mümkün! Sadece DUA etmesini bil! Allah istemezse sen git en iyi doktora ginede burnun iyi olmaz ama Allah isterse herkesin olumsuz yorum yaptığı birinede gitsen sen ondan olumlu yorum yapan olarak çıkarsın. Herşey ALLAH'da ve DUA ile. Sağlıcakla kal Saygılar..
Canimin ici okurken o kadar beni anladigini fark ettim ki anlatamam. Dogrusu seninle whatsaap ya da feysten konusmuk istiyorum bi kac bir sey sormak istiyorum. İkimizinde yuce allah yardimcisi olur insallah.
facebook verirsen ekleyeceğim senafirat
tatlın 2013 nisan ayında burun ameliyatı oldum ve o kadar pişmanım ki her gün bir sorun yaşıyorum... eğri olması ayrı dert, nefes ayrı dert ben sana kesinlikle tavsiye ETMİYORUM ameliyat biraz da şans işi ben adananın en iyi prof. una oldum her gün ama her gün kendime kızıyorum böyle bir şey yaptığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?