- Konu Sahibi Sssssssssyilan
-
tabiki gidebilirsin psikaytra yada dedigim gibi doktora anlat derdini ben acikca söyledim böyle mutlu degilim burnum büyük ve kemikli diye aylenin imzasi olduktan sonra belki ameliyat omanda sorun olmaz iyce arastir istersen doktoruma sorayim 16 yasinda ameliyat yapiliyormu diye =)
tabiki gidebilirsin psikaytra yada dedigim gibi doktora anlat derdini ben acikca söyledim böyle mutlu degilim burnum büyük ve kemikli diye aylenin imzasi olduktan sonra belki ameliyat omanda sorun olmaz iyce arastir istersen doktoruma sorayim 16 yasinda ameliyat yapiliyormu diye =)
Sordunuz mu acaba çok merak ediyorum :)
evet sordum dediki burunda cok büyük bir sorun yoksa resime bakilip ölye yapilabilirmis =)
Heyecandan hic bi sey anlayamadim ozur dilerim simdi ameliyat olabilcek miyim acil sorun su ki ciddi bir psikolojik aci cekiyorum.ne resmi onunankayamdim
Orda burnunun resmini cekiyorlar iyce inceliyorlar yani kisacasi ameliyat olunuyormus :) Bu arada gercekten burnunu merak ettim resim gondere bilirmisin arkadaslik yollicam sana
16 yasindayim lise uce gidiyorum ve burnum yuzunden hic bi aktivitede bulunamiyorum. Bu yasta ameliyat olunabiliniyomus internetten baktim bunlara. devlet hastanesine gittim kbb bogaza derdimi anlatmadim saeece nefes alamiyorum dedim ilac verip yolladi. Bu yaz bu ameliyati olmak istiyirum eger hayir derlerse yemin ederim burnumu kiricam oyle olucam bu ameliyatim sizce kbb ne demeliyimde ameliyat etmeli beni. cunku ciddi sorunlar yasiyorum. Nasil ameliyat ettiricem kendimi. simdiden tesekkur ederim.
Bende estetk oldm canm 73. Günüm 25 yasındaym kardesim de olmak istyr ama 17 yasında oldugu için doktorum kabul etmedi 18 doldurması gerekiyoms gelişimini anca ozaman tamamlarms acele etme bence bir kac sene saha bekle senin iyiliğin için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama ciddi derecede rahatsız oluyorum bu yaz olmak istiyorum yoksa irem derici gibi burnumu kırıp yinede olucam ciddi psikolojik sorunlar yaşıyorum!
Aynı sorunlar bendede vardı canım valla yıllardr üzülüyodm hatta benle dalga gecen cok oldu ama sabretmek lazm biraz gercekten bu konuda hasaas oldugumz için kafaya takıyorz
16 yaşında ameliyat olanlar varımış ve memnunlarda daha fazla beklemek istemiyorum.
Sen bilirsin canım ama iyi bir doktora danıs arastr ki sana yaklasırken ilk hedef para olmasın saglıgını da düşünsün
devlette olmayı düşünüyorum
Devlette öyle bir yas sınırı var mı bilmiyorm acıkcası ama iyi bir estetil cerrah olması önemli canm sonucta 2, 3. Amelyatlatını olan arkadaslar var aceleyle karar verme ailenin de bu konuda yardımını al derim canm
Devlette öyle bir yas sınırı var mı bilmiyorm acıkcası ama iyi bir estetil cerrah olması önemli canm sonucta 2, 3. Amelyatlatını olan arkadaslar var aceleyle karar verme ailenin de bu konuda yardımını al derim canm
ya valla bu burundan kurtulmak için her şeyi yaparım canım. tek başıma devlet hastanesindeki plastik cerrahiye gitmiştim. adam ailen yoksa muayne edemem dedi ve 18 yaşını doldurman lazım diyip sırıtarak gönderdi. bende doğru karar alabilmek için haftaya psikiyatra gidecem onun onayını almak için. kardeşin ameliyat olmak için devlete mi gitti canım? sen nerde oldun bi de
Yasın küçük oldugu için tabi canım en azından 17 ni beklesen ve bu konuyu anlasılan cok kafana takmıssn tabi resim görmedigim için bişey diyemem ama kafanı takıcak kadarda kötü oldgunu düşünmüyrm ben özelde oldm canım
97 liyiym, aralıkta 17 olacağım seneye staj, okul, dersane her şey zor olucak. ama ben inanıyorum bu yaz olacağım.
Hayırlısı canm inş senin için en iyisi olur
ya umarım olurum, yoksa irem derici gibi burnumu kırıp ameliyat olucam yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?