Burun ameliyatı olucam yardım edin.

simavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
54
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar çok uzun bir süredir doktor araştırıyorum kendime.. Bir sürü doktordan birkaça indirdim, burası kafamı çok karıştırdı iyi diyenler ve kötüleyenler var ama resim koyna pek yok. Emre İlhanla görüşmem var ama yoğun olduğu için mayısa kadar ameliyat tarihi veremiyecek sanırım. Ben okadar bekleyemem tatile gidicem haziran gibi, kabus olur bana tatil. Abdulkadir Glöksele mi gitsem? ya da Veli Arslan? Önereceğiiz doktorlar var mı lütfen resimliler önersin. Burun sonuçta okadar önemli ki..

her ikisi isimde iyi şüphen olmasın cnm..

tatlım doktorlarımızın hepsıu kesınlıkle cok ıyı bundan hıc suphen olmasın ben ABDÜLKADİR GÖKSEL beye amelıyat oldum ve kesınlıkle doktor beyı tavsıye edebılırım sana tecrubelerıme dayanarak yazıyorum sana tabıkı :))) bende amelıyat olmadan önce uzun zaman arastırma yaptım sonunda abdülkadir beyde karar verdım ve hıc pısman degılım1 yılı gectı ben amelıyat olalı ve sımdıye kadar hıc bır problem yasamadım amelıyat sonrasıda cok kolay gectı yanı sısmeden morarmadan kolayca atlattım hepsını ve en önemlısıde dogallık,tatlım resımlerıme baktıgında sende bana hak vereceksın sana sımdıden kolay gelsınnnn :)))

Ben de araştırıyorum ameliyat için. Abdülkadir Göksel ve Emre lhan benim de karar vernekte zorlandığım iki isim. Sanırım Abdülkadir Bey'e ameliyat olacağım iki burnunu gördüm ikisi de hiç ameliyat olmamış gibi doğaldı.

Ne zor bir karar insan okudukça kafası karışıyor aslında doğru kararı verdiğini düşündüğün anda olup kurtulacaksın.

Ne zor bir karar insan okudukça kafası karışıyor aslında doğru kararı verdiğini düşündüğün anda olup kurtulacaksın.

kesinlikle sana katılıyorum.
karar verdikten hemen sonra ameliyat olacaksın.
bekledikce kafan karışıyor.
arayı uzatmamak lazım.

Mrb canım
bir abdulkadir göksel hastası daha geldi bak :))
bende göksel beye oldum ameliyatımı çok şükür herşey yolunda.. Resimlerime bakmak istersen eklemen yeterlii.
şimdidn herşey gönlünce olsun tatlımmm...

bende 31 martta veli bey'e olucam cok güveniyorum hastalarıda cok memnun burnuslarından:) ve yaptıgı burunlar cok dogal duruyo..

cnm bende senin gibi kararsızım..ama sanırım veli arslan yada cemil tugay araştırabilirsin.

Bende Abdulkadir beye ameliyat oldum alçılarım çıksın bakalım o zaman önerip önermeyeceğimi söylerim

Göksel Bey e ameliyat olan arkadaşlar ameliyat sonrasında ağrı olyor mu?

dün ameliyat oldum hiç ağrım yok sadece tuhaf bir his var oda şişlikten. Zaten reçete yazıyor ağrı kesici antibiyotik burun damlası falan veriyor onları içtim sabah çok iyi geldi.

Ben doktorumu buldum arkadaşlar,darısı sizin başınıza:) bu hafta Emre Bey e ameliyat oluyorum, inş. şikayetlerimden kurtulurum. biraz toparlanayım bilgi veririm inş.

hımmm.
ameliyat sonrası durumlarınızı paylaşır mısınız arkadaşlar

Son düzenleme:
cnm tatile gidecem demissin ama bende hazıranda olmayı dusunuyorum gunesten cok iii korumak gerekıyo dıye duymustum ne kadar dogru bılmıyorum daha doktorla gorusmedım

cnm tatile gidecem demissin ama bende hazıranda olmayı dusunuyorum gunesten cok iii korumak gerekıyo dıye duymustum ne kadar dogru bılmıyorum daha doktorla gorusmedım

inan cok dogru ben gecen sene yaptırmıstım mayısta ve hiç dikkat etmedim kendime hep gunesteydim 4 ay sonra bi baktım burnum mahvoldu salı gunu revizyon oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…