Merhaba arkadaşlar çok uzun bir süredir doktor araştırıyorum kendime.. Bir sürü doktordan birkaça indirdim, burası kafamı çok karıştırdı iyi diyenler ve kötüleyenler var ama resim koyna pek yok. Emre İlhanla görüşmem var ama yoğun olduğu için mayısa kadar ameliyat tarihi veremiyecek sanırım. Ben okadar bekleyemem tatile gidicem haziran gibi, kabus olur bana tatil. Abdulkadir Glöksele mi gitsem? ya da Veli Arslan? Önereceğiiz doktorlar var mı lütfen resimliler önersin. Burun sonuçta okadar önemli ki..
Merhaba arkadaşlar çok uzun bir süredir doktor araştırıyorum kendime.. Bir sürü doktordan birkaça indirdim, burası kafamı çok karıştırdı iyi diyenler ve kötüleyenler var ama resim koyna pek yok. Emre İlhanla görüşmem var ama yoğun olduğu için mayısa kadar ameliyat tarihi veremiyecek sanırım. Ben okadar bekleyemem tatile gidicem haziran gibi, kabus olur bana tatil. Abdulkadir Glöksele mi gitsem? ya da Veli Arslan? Önereceğiiz doktorlar var mı lütfen resimliler önersin. Burun sonuçta okadar önemli ki..
Ne zor bir karar insan okudukça kafası karışıyor aslında doğru kararı verdiğini düşündüğün anda olup kurtulacaksın.
Göksel Bey e ameliyat olan arkadaşlar ameliyat sonrasında ağrı olyor mu?
cnm tatile gidecem demissin ama bende hazıranda olmayı dusunuyorum gunesten cok iii korumak gerekıyo dıye duymustum ne kadar dogru bılmıyorum daha doktorla gorusmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?