kızlar herkese allah kolaylık versin ben ameliyat olalı 40gn kadr oluyor suan çok iim hiçbi sorun yok sizde kafanızda çok büyütmeyin herşey kendiliğnden gelişiyo 2 hafta sonunda unutuyosunz bile amelyt olduğnzda morluklrda tamamn geçio..
yalnız bide bu doktor araştırma ikilemde kalma mevzuu var ben görüştğm ilk doktora 1 hafta sonra burnumu emanet ettim önemli olan rahatlık ve size o güveni vermesi:)
bende istiyorum ama maddi açıdan zorluyor
Benim ameliyatım bu perşembe arkadaşlar. Ameliyatta baygın oluyosun zaten ondan korkmuyorum danş.(tbi inş. aksilik çıkmaz) sonrasından tedirginim, ama şişme morarma v.s. herşey kişinin kendi yapısıyla deri yapısıyla, kendine nasıl baktığıyla alakalı.. oyüzden herşeye hazırlıklı olun derim:)
Merhaba arkadaşlar çok uzun bir süredir doktor araştırıyorum kendime.. Bir sürü doktordan birkaça indirdim, burası kafamı çok karıştırdı iyi diyenler ve kötüleyenler var ama resim koyna pek yok. Emre İlhanla görüşmem var ama yoğun olduğu için mayısa kadar ameliyat tarihi veremiyecek sanırım. Ben okadar bekleyemem tatile gidicem haziran gibi, kabus olur bana tatil. Abdulkadir Glöksele mi gitsem? ya da Veli Arslan? Önereceğiiz doktorlar var mı lütfen resimliler önersin. Burun sonuçta okadar önemli ki..
evet biraz zor oluyo ama kendi kendinizi sakinletirmeye çalışın, bana bi doktor demişti ki: hiç kimse burun ameliyatı sonrası nefes alamıyorum diye ölmedi korkma.... gerçekten bu söz çok doğru. biraz zor nefes alıyosunuz tabi bir anda anestezi sonrası kendinize gelince eskisi gibi nefes almayı bekliyosunuz ve alamayınca biraz huzursuz oluyosunuz ,ama bu duruma zamanla alışıyosunuz. çok sürmüyo bu durum ....ben ameliyattan bikaç gün önce burnumu üstten elimle sıkmıştım bakalım ağzımdan nasıl nefes alabilicem diye, çok da zor değilmiş.
bnde dün muayeneye gittim.18 nisanda barış çakıra ameliyat olucam.
sen ameliyat mı olmak istiyorsun yoksa bu yorumu doktor fethi bey için mi yaptın ?
canım albumume bi bak istersen once cilt lekelenmeleri oldu sonra yamuldu ve en son kıkırdaklarım fırladı yerinden kemer olustu tekrarama su var kıbrıstaydım ozamanlar ve hergun güneş aldım abartılı sekilde
ameliyattan korkmaya gerek yok ki. öncesi ve sonrası beklemek ve sabretmek işte zor olan bunlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?