Burun ameliyatı olucam yardım edin.

resimlerini görebilirmiyimmm

Merhaba, ameliyat oldunuz mu? Nasıl geçti biraz anlatır mısınız?

ben yaklaşık iki ay önce Emre İlhan'a ameliyat oldum. sağolsun istediğim gibi yaptı. çok doğal görünüyor. dün akrabalarımız misafirliğe geldiler. hiçbiri burnuma estetik yaptırdığımı anlamadı.

böyle mesaları görünce şaşırıyorum ve üzülüyorum ben:84:.size tuhaf gelen bana ne kadar sıradan.bende burnumdan doğru düzgün nefes alabildiğimi hiç hatırlamam.hep ağzımdan alırım.anormal bir durumda olduğumu farkediyorum ağzımdan nasıl nefes alırım diye kaygılananları görünce.bende ameliyat olmayı düşünüyorum.Neyse iyi tarafından bakayım.enazından tecrübeli olduğumdan ağzımdan nasıl nefes alırım diye kaygılanmama gerek yok

Son düzenleme:
bende revizyon olmak istıyum ama kıme olmam gerektıgı konusunda kararsıszım aklımda emre ılhan var ama okadar hayal kırıklıgından sonra cok ısabetlı karar vermekte zorlanıyorum

sen ameliyat mı olmak istiyorsun yoksa bu yorumu doktor fethi bey için mi yaptın ?

evet kızlar karar vermek cok zr ama amelıyat olmak ısteyıpte maddı acıdan zr durumda olan arkadaslarda var hıc moralınızı maddı acıdan bozmayın aklınıza yapabılıcgınızı kyduktan sonra herseyı asarsınız .ben sımdıden bırıkım yapıyorum

canım albumume bi bak istersen once cilt lekelenmeleri oldu sonra yamuldu ve en son kıkırdaklarım fırladı yerinden kemer olustu tekrar ama su var kıbrıstaydım ozamanlar ve hergun güneş aldım abartılı sekilde

evet kızlar bende 2 amelıyat ve basarısız bır amelıyat gecıren olmus bırı olarak gunes ve klıma ortamlarında fazla bulunmamanızı önerırım

güneşten dolayı lekelenmeyi anladımda nasıl yamukdu onu anlamadım? ne zor işmiş ya offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…