Burun ameliyatı olucam yardım edin.

beyzacık nasıl mahvoldu burnun? bende mayısta ameliyat olmayı düsünüyorum güneslenmenin ne gibi bir etkisi var acaba?

beyzacık nasıl mahvoldu burnun? bende mayısta ameliyat olmayı düsünüyorum güneslenmenin ne gibi bir etkisi var acaba?

canım albumume bi bak istersen once cilt lekelenmeleri oldu sonra yamuldu ve en son kıkırdaklarım fırladı yerinden kemer olustu tekrar ama su var kıbrıstaydım ozamanlar ve hergun güneş aldım abartılı sekilde

bende burun estetiği ameliyatı oldum doktorumun adı tuğrul maral 2 sene oldu ameliyat oladı hiçbir sorumun yok memnunum yani.benim ameliyatım etilerde bi hastanede oldu ama doktor hala o hastanedemidir bilemiyorum zaten hastane ismi vermekte yasak sanırım

2-3 doktor ismi vermişsin.. benim burda ki arkadaşların fotolarından gördüğüm kadarıyla sorduğun doktorların hepsi çok iyi fakat ben olsam tercihimi emre ilhan' dan yana kullanırdım..

sanırım daha çok barış çakırın adı geçiyo, ayrıca önceden burun şekline uygun heykeltraşla tasarım yapıyomuş,çok mantıklı, düşünsenize ameliyat sonrası nasıl bir burunla karşılaşacağınızı önceden görüyosunuz....

bu arada hangi doktor bilmiyorum ama , burdan forumdan duymuştum bi doktora da önceden resimlerinizi gönderiyomuşsunuz ve size ameliyat sonrası burun resminizi gönderiyomuş ayrıca ne gibi müdahalede bulunacağını da belirtiyomuş...

ben malatyada bilge türk bilene oldum burnum hala şiş daha sonra resimlerimi koymayı düşünüyorum bi bakarsınız

arkadaşlar ben de fethi orak a ameliyat olmayı dusunuyorum fakat ben de panik atak var ve burnumdan nefes alamama dusuncesi beni boguyor acıkcası ameliyat sonrası cok mu zor oluyor nefes alma durumunuz nasıldı cok sacma gelebilir ama korktugum tek sey buu

evet biraz zor oluyo ama kendi kendinizi sakinletirmeye çalışın, bana bi doktor demişti ki: hiç kimse burun ameliyatı sonrası nefes alamıyorum diye ölmedi korkma.... gerçekten bu söz çok doğru. biraz zor nefes alıyosunuz tabi bir anda anestezi sonrası kendinize gelince eskisi gibi nefes almayı bekliyosunuz ve alamayınca biraz huzursuz oluyosunuz ,ama bu duruma zamanla alışıyosunuz. çok sürmüyo bu durum ....ben ameliyattan bikaç gün önce burnumu üstten elimle sıkmıştım bakalım ağzımdan nasıl nefes alabilicem diye, çok da zor değilmiş.

o kadar panik olmayın, benim ameliyatımdan 1 ay önce bi arkadaşım olmuştu onun yanında kaldım çok zor mu diye görmek istedim açıkcası, o kadar zor bi durum olsaydı belki de vaz geçerdim. ama vazgeçmedim, kendi kendinizi korkutmayın boş yere...

cok tesekkur ederim yorumun için:) doktorun sözü beni de cok rahatlattı gerçekten.peki kaç gun suruyor bu durum tamponlar alınınca rahatlık oluyor mu bi de son bi sey soracagım nezle oldugumuzda burnumuz tıkanır ya onun gibi bir his mi ??

evet tamponlar çıkınca rahatlıyosun, ama asıl rahatlık ameliyattan 1 gün sonra,çünkü artık o duruma vücudun alışıyo .aslında tam olarak burun tıkanıklığı gibi değil ama nasıl anlatılır bilmiyorum ki .sadece şunu söyliyeyim çok zor değil gerçekten.ameliyattan sonra ablam aramıştı ilk sorduğu şey pişmanmısın oldu, hayır demiştim o halde bile, işte şimdi de sana söylüyorum ben ameliyat açısından hiç pişmanlık duymadım hala da duymuyorum. sadece burnumdaki şişlikler inmediği için sonucu bilemiyorum o biraz beni huzursuz ediyo, ama bu durum da her ameliyat olan kişinin bahsettiği bişey, bekliyorum bakalım ...umarım senin için her şey yolunda gider. son olarak bişey söyliycem doktorunu iyi araştır....

ben lazerle yapılan burun ameliyatlarını öneriyorum kesinlikle.
şişlik, morarma, ağrı, kesi, dikiş, tampon yok.
coşkun levent taşçı ve ali duman bu konuda uzman bildiğim iki cerrah.

cnm tatile gidecem demissin ama bende hazıranda olmayı dusunuyorum gunesten cok iii korumak gerekıyo dıye duymustum ne kadar dogru bılmıyorum daha doktorla gorusmedım

Cnm sana şöyle söyliyim kime gidersen git bence gel haziranda yapalım burnunu der.. Ama sana şöyle bir örnek vereyim odalardaki ışık bile etki ediyormuş düşün yani tabiki 50 koruma faktörlü krem kullanman gerekicek her halukarda ama çok sakınman gerekicek ve eğer o şekilde güneşlenir, güneşe fazla maruz kalırsan, morluklar dövme gibi kalır dedi doktor.. Benim şahsi fkrim haziranda ameliyat olma..

Benim ameliyatım bu perşembe arkadaşlar. Ameliyatta baygın oluyosun zaten ondan korkmuyorum danş.(tbi inş. aksilik çıkmaz) sonrasından tedirginim, ama şişme morarma v.s. herşey kişinin kendi yapısıyla deri yapısıyla, kendine nasıl baktığıyla alakalı.. oyüzden herşeye hazırlıklı olun derim:)

sagol canım içimi cok rahatlattın ben fethi orakı dusunuyorum ama hala araştırma içindeyim karar veremedim bir türlü:93:

kızlar herkese allah kolaylık versin ben ameliyat olalı 40gn kadr oluyor suan çok iim hiçbi sorun yok sizde kafanızda çok büyütmeyin herşey kendiliğnden gelişiyo 2 hafta sonunda unutuyosunz bile amelyt olduğnzda morluklrda tamamn geçio..
yalnız bide bu doktor araştırma ikilemde kalma mevzuu var ben görüştğm ilk doktora 1 hafta sonra burnumu emanet ettim önemli olan rahatlık ve size o güveni vermesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…