Yarın burun ameliyatı olacağım. Çok büyük sağlık sorunlarım oluştu burun yapımdan dolayı artık ameliyat kaçınılmaz

Ne bademcik iltihabından kurtulabildim ne faranjit ne de bronşit, artık tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor üstelik burnumda kanamalar da başladı. Ancak olmuşken estetik de yapılsın ki hem sağlık hem de görüntü yönünden burnum huzura kavuşsun istedim ancak çok korkuyorum kendimi bir türlü hazır hissedemiyorum. Eski tampon hikayelerini duydum ve beni çok korkuttu ancak yarınki ameliyatım sonrasında silikon tampon uygulanacakmış. Sağlık sebeplerinden ameliyatım acil olarak belirlendiği için hiç araştırma da yapamadım.Ameliyat olanlar ameliyat sonrası süreçlerini anlatabilirler mi? Belki daha rahat girebilirim ameliyata...[/QUOT
merhabalar,yaklaşık bir ay önce Ömer Ekine estetik olmak üzere hacettepe hastanesine gittim.1600 lira fiyat verdiler,ömer bey orda ameliyat yetkisinin olmadığını İpek Hanımla ameliyata gireceklerini söyledi.sanırım cok hasta olduğu ve estetik amaçlı hasta çok olmadığı için ameliyat öncesi uzun uzun görüşmeler yapmadık,önceleri İpek Hanımla ilgili genç ve duyulmamış olmasından dolayı tereddütlerim vardı fakat ameliyata girdim ve gerçekten çok memnunum,ameliyat sonrası İpek Hanım her aşamada beni takip etti,Çok sorunlu bi burnum olmadığı için biraz da mükemmelliyetçi olduğumdan belki herseyi ince ince sordum sürekli sabırla beni sakinleştirdi,çok doğal kibar bir burna sahibim artık,iyileşme sürecim de çok kolay oldu,8.gün alçım çıktı,9. gün işe başladım,evet dedikleri gibi silikon tampon uygulanırsa hiç acımıyor,hastanede yoksa herhangi bi medikalden alabilirsin.hayatından bi hafta feda edip kalan ömrünü güzel bi burunla geçirceksin,bence değer :)İpek Hanım yılbaşının ertesi gün bile hastanedeydi,benimle ilgilendi,pazar günü hatta iş çıkışı yediden sonra gittiğimde bile ordaydı ve benimle ilgilendi,içim rahat etmezse daha düşük bi ücretle revizyon yapabileceğini anlattı.özel hastanelerde bile göremeyeceğim nezaket sabır ve ilgiyi gösterdi,tabi güzel burun da cabası.özelde 4bin 5bin gibi ücretlere çökük yada yüzünüze uymayan yapay duran burunlar yaptıracağınıza işini ciddiye alan ciddi bi kurumda Hacettepede Ipek Hanım'a ameliyat olmanızı öneririm.Ben de aylarca forumlarda gezdim,nasıl bi kararsızlık olduğunu iyi bilirim.