Hepinize geçmiş olsun.Ben de yarın ameliyat olacağım.Şu ana kadar stres yoktu fakat başlıyor gibi.Umarım pişman olmayacağım bir operasyon geçiririm.Eşimden başka kimsenin haberi yok.Vazgeçirmelerinden korktuğum için söylemedim.Bayrama gidebilirsem eğer o zaman görecekler.Dualarınızı bekliyorum.Sonrasında tecrübelerinizden faydalanmak için tekrar uğrayacağım.Acil şifalar..
Doktorum bana pomad sürmemi söylemişti ve gerçekten de çok faydasını gördüm hemen yumuşamıştı
Evet adı falan önemli değil demişti bende eczaneden rastgele almiştımPomad merhem mi
Çok teşekkür ederimAmeliyata aağlıkla girip sağlıkla çıkın allahın izniyle. İnşaallah çook güzel geçer ameliyatınız ve istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Dualarım sizinle
Geçmiş olsun az kalmış inşallah okyanus spreyi kullanmıyormusun ?Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar,tek tek yazamadim cunku fazla yazamiyorum egildigimde burnum fazlaca sizliyor. Bugun kulak temizleme çubuğunu suya bandırıp yavaş yavaş o kabuklaşmaları temizledim. Zor oldu ama yavaş yavaş hallettim. Tam bu sorun halloldu derken bide silikon tamponlarin içi tıkandı. Ne güzel nefes alıyordum,neden böyle oldu anlamadim. Şimdi nasıl uyuyacağım kara kara onu düşünüyorum. Tamponlar ve atel Çarşamba günü alınacak 3 gün daha bu şekilde dayanmam lazım yanii. Yüzümde çok sismedi ama burnum kocaman bir şekilde şuan,umarim bu sekilde kalmaz. Gerçekten zorlu bı sürecmis. Ameliyat olcak arkadaşlara da şimdiden çok geçmiş olsun,umarım herşey diledigimiz gibi olur
Yaaa ne güzel senin adına sevindim, artik süreci tamamen atlattın sayılır,tampon ve alçıdan sonrası hemen geliyor. İnsllah birkaç ay içinde burnun yüzüne tamamen oturacak. Benim kardesim de oldu ilk zamanlar tikaniyordu şuan 3. Ayında ve hrsey gecti. Bende bu gunleri dusunerek dayanıyorum suan:) Bu arada doktor bana antibiyotik agrı kesici ve teramisin krem verdi. Sanırım okyanus suyunu tampon çıkınca vercek. Kremi sürüyorum günde 3 defaGeçmiş olsun az kalmış inşallah okyanus spreyi kullanmıyormusun ?
Benim bugün alçı tampon ve dikişler alındı bayagı rahatladım ama yine tıkanıyor tabi burnum.
Darısı basına inşallah ben bundan sonrasını grip olmuşumda gececek gibi düsünmeye çalısıyorum :)Yaaa ne güzel senin adına sevindim, artik süreci tamamen atlattın sayılır,tampon ve alçıdan sonrası hemen geliyor. İnsllah birkaç ay içinde burnun yüzüne tamamen oturacak. Benim kardesim de oldu ilk zamanlar tikaniyordu şuan 3. Ayında ve hrsey gecti. Bende bu gunleri dusunerek dayanıyorum suan:) Bu arada doktor bana antibiyotik agrı kesici ve teramisin krem verdi. Sanırım okyanus suyunu tampon çıkınca vercek. Kremi sürüyorum günde 3 defa
Bakalım bundan sonra neler bekliyor bizi,şuan okadar çok merak ediyorum ki alçının altında nasıl bir şey var :)Darısı basına inşallah ben bundan sonrasını grip olmuşumda gececek gibi düsünmeye çalısıyorum :)
Bende antibiyotik agrı kesici ve krem kullandım tampon varkende okyanus suyu kullandım doktordan doktora degişiyor demekki.
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar,tek tek yazamadim cunku fazla yazamiyorum egildigimde burnum fazlaca sizliyor. Bugun kulak temizleme çubuğunu suya bandırıp yavaş yavaş o kabuklaşmaları temizledim. Zor oldu ama yavaş yavaş hallettim. Tam bu sorun halloldu derken bide silikon tamponlarin içi tıkandı. Ne güzel nefes alıyordum,neden böyle oldu anlamadim. Şimdi nasıl uyuyacağım kara kara onu düşünüyorum. Tamponlar ve atel Çarşamba günü alınacak 3 gün daha bu şekilde dayanmam lazım yanii. Yüzümde çok sismedi ama burnum kocaman bir şekilde şuan,umarim bu sekilde kalmaz. Gerçekten zorlu bı sürecmis. Ameliyat olcak arkadaşlara da şimdiden çok geçmiş olsun,umarım herşey diledigimiz gibi olur
Bende hiç ellemiyorum,hafif hafif sızlıyor cunku daha tam olarak gecmedi acısı. Hemen carsamba olsun tamponlar ciksin istiyorum :) dedigin gibi sabretmemiz lazım başka yolu yok gibi :) umarım tampon çıkınca benimki de biraz iner cunku şuan benimkide pancar gibi :) :)Tamponlar çıkınca çok rahatlayacaksainiz,tampon varken biriken kanlar benim de tamponu tıkadı,alamiyodum burnumdan nefes,okyanus suyu bile fayda etmiyordu. Tamponlarım alındı resmen yandı burnumun içi ve çok da rahatladım. Okyanus suyu ve diğer burun fisfislarima devam ediyorum akıntı oluyo burnumdan bu da rahatlattı. 3 gün kalmış dayanin ve sakın oynamayın acmak için ne olur olmaz
Gerçi ben bisey olur diye hiç ellemedim ama doktor paldır küldür burnumu temizledi tamponları çıkardı bişey olmadı :) Bir de benim de burnum kocaman duruyo patlıcan gibi,ama tamponlar çıkınca biraz daha indi. Sizin de öyle olacak.
Burun ameliyatı sabır isteyen bişeymiş, insana sabrı öğretiyor.
Sabırlı olacağız başka yolu yok
Kızlar tamponlardan sonra burun içinde şişlik oluyormu ? Alttan baktıgımda bi tarafta bi bombe var şiş gibi umarım kıkırdak falan egrilmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?