- 1 Haziran 2017
- 720
- 1.519
- 113
Arkadaşlar benim de bugün 5. Günüm. Silikonlar çıktı ama ben temizleyemiyorum korkuyorum iç dikişlere falan bişey olacak diye. Siz pamuklu çubukla mı temizliyorsunuz nasıl oluyor ?
Bana kulak cubugu önermedi doktorum.Arkadaşlar benim de bugün 5. Günüm. Silikonlar çıktı ama ben temizleyemiyorum korkuyorum iç dikişlere falan bişey olacak diye. Siz pamuklu çubukla mı temizliyorsunuz nasıl oluyor ?
Benim de aynı şekilde ya hiç nefes alamıyorum. Spreyler falan var ama bana mısın demiyor bıraktım bende o şekilde inşallah açılır kısa zamandaBen çok içeri sokmadan kulak çubuğuna deniz suyunu sıkarak uçta kalanları temizledim ama içeri tam temizlenmedigi için rahatlayamadım tam olarak. Burnumun içi dolu ve tıkalı.Tamponlar çıktığı ilk gün çok rahattı nefesim ama şuan eser yok ondan. Yine de ellememekte fayda var çok kurcalamayın derim ben.
Benim hala silikonlar duruyor, Çarşamba günü cikacak. Çıktıktan sonra sanırım spreyle temizlemek gerekiyor . Kulak çubuğu ile giriş kısımları neyse de iç kısımları ancak spreyle temizleriz bence. Silikonlar bı çıksın ozaman net fikrimi yazacağım :)Arkadaşlar benim de bugün 5. Günüm. Silikonlar çıktı ama ben temizleyemiyorum korkuyorum iç dikişlere falan bişey olacak diye. Siz pamuklu çubukla mı temizliyorsunuz nasıl oluyor ?
3 tane sprey var ama hiç açılmıyor burnum nedense anlamadım bende :) bu işin en zor kısmı tıkanıklıkmış ya gerisi halloluyor da senin de çıkınca biraz daha rahatlarsın cnmBenim hala silikonlar duruyor, Çarşamba günü cikacak. Çıktıktan sonra sanırım spreyle temizlemek gerekiyor . Kulak çubuğu ile giriş kısımları neyse de iç kısımları ancak spreyle temizleriz bence. Silikonlar bı çıksın ozaman net fikrimi yazacağım :)
İnşallah canım,sende spreyini aksatmadan kullan illaki açılacak yani. Orası şuan yara şeklinde iyileşmedi daha birkaç güne bence oralar iyice kabuk bağlar iylesir. Burunlarımıza sadece biraz zaman tanımamız lazım :)3 tane sprey var ama hiç açılmıyor burnum nedense anlamadım bende :) bu işin en zor kısmı tıkanıklıkmış ya gerisi halloluyor da senin de çıkınca biraz daha rahatlarsın cnm
Doğru diyosun canım hadi inşallah kısa zamanda :)İnşallah canım,sende spreyini aksatmadan kullan illaki açılacak yani. Orası şuan yara şeklinde iyileşmedi daha birkaç güne bence oralar iyice kabuk bağlar iylesir. Burunlarımıza sadece biraz zaman tanımamız lazım :)
Birsey olmamistir canim alçı korumuştur burnunu :) bu arada heyecanlı mısın :) tampon olayı beni çok heyecanlandırıyor da :)Bende hep kulak çubuğuyla temizledim :) Geceleri uykumdan kalkıp okyanus suyu spreyini burnuma sıkıp sıkıp temizledim hiç boş bırakmadım,kanın akıp tıkatmasına izin vermedim. Bugün ameliyat olalı tam 1 hafta oldu ve dün gece ağzım kapalı olarak sadece burnumdan nefes alarak uyudum. Başıma birkaç olay geldi bu süreçte umarım bir sıkıntı çıkmaz. Burnuma yastık düştü güm diye sonra gece kalkıp burnumu sertçe koluma vurdum. Bakalım bugün tamponlarım falan çıkacak hayırlısı olsun
Çok heyecanlıyım hemde umarım çoğu kişininki gibi benimki de ağrısız sızısız geçer :) Ama bir yandan da çıksın da kurtulayım diyorum bunaldım bayağıBirsey olmamistir canim alçı korumuştur burnunu :) bu arada heyecanlı mısın :) tampon olayı beni çok heyecanlandırıyor da :)
Seni okadar iyi anlıyorum ki , bende hemen kurtulmak istiyorum :) bu arada aldırdın mı nasıl geçti :)Çok heyecanlıyım hemde umarım çoğu kişininki gibi benimki de ağrısız sızısız geçer :) Ama bir yandan da çıksın da kurtulayım diyorum bunaldım bayağı
Hiç acı hissetmedim ya çok kolaydı. Burnunuzdan sadece bi şey çıkıyo yani hissettiğiniz tek şey o. Sadece dikişlerim alınırken çok az bir sızı oldu ama saniyelik. Korktuğum hiçbir şey gelmedi başıma :) Yalnız doktorum masaj verdi onu yapmak sanırım işkence olacak biraz ağrılı bir hareket ama mecbur :)Seni okadar iyi anlıyorum ki , bende hemen kurtulmak istiyorum :) bu arada aldırdın mı nasıl geçti :)
Hadi geçmiş olsun,bundan sonrası artık tamamen sabır :) insllah benimkide kolay olur :)Hiç acı hissetmedim ya çok kolaydı. Burnunuzdan sadece bi şey çıkıyo yani hissettiğiniz tek şey o. Sadece dikişlerim alınırken çok az bir sızı oldu ama saniyelik. Korktuğum hiçbir şey gelmedi başıma :) Yalnız doktorum masaj verdi onu yapmak sanırım işkence olacak biraz ağrılı bir hareket ama mecbur :)
Kesinlikle kolay olur hiç dert etmeyin sıkıntının büyüğünü atlattık :)Hadi geçmiş olsun,bundan sonrası artık tamamen sabır :) insllah benimkide kolay olur :)
Aynen öyle,ameliyatı hele o ilk günleri atlattık ya gerisi gelir :) bu arada burnundan memnun musun ödem durumu vs. Nasıl? Benim burnum şuan resmen pancar gibi de :)))Kesinlikle kolay olur hiç dert etmeyin sıkıntının büyüğünü atlattık :)
Yaa alçı varken burnum resmen kocamandı çok korkmuştum ama şu an hala ödemli olmasına rağmen çok beğendim. Bu hali bile yeter bana ödem inmese de olur :)Aynen öyle,ameliyatı hele o ilk günleri atlattık ya gerisi gelir :) bu arada burnundan memnun musun ödem durumu vs. Nasıl? Benim burnum şuan resmen pancar gibi de :)))
Senin adına çook sevindimm inşallah daha da güzelleşicek zamanla :) bakalım benim alçı çıksın genel görünüm nasıl olcak aşşırı merak ediyorum:)Yaa alçı varken burnum resmen kocamandı çok korkmuştum ama şu an hala ödemli olmasına rağmen çok beğendim. Bu hali bile yeter bana ödem inmese de olur :)
Hiç kötü düşünmeyin kesinlikle çok güzel olacaktır :)Senin adına çook sevindimm inşallah daha da güzelleşicek zamanla :) bakalım benim alçı çıksın genel görünüm nasıl olcak aşşırı merak ediyorum:)
İnşaallahh :)Hiç kötü düşünmeyin kesinlikle çok güzel olacaktır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?