- 12 Eylül 2014
- 210
- 40
- 123
- 29
- Konu Sahibi maviumuttur-
-
Aynısı şu an bende var ama geçiyormuş en azından 2 ay beklememiz lazım ama ben kesinlikle doktora hatırlatıcam belki masaj falan verirBöyle işte görün istedim daha iyi anlaşılır var mıdır yaşayan bunu
Benim gördü çıkar çıkmaz kendi dedi kemiğin olduğu yer ne kadar sismis masajda verdi yapıyorum hergün ben anlamıyorum bence aynı ama annem diyo iniyor belkide ben üzülüyorum diye diyodur bilmiyorumAynısı şu an bende var ama geçiyormuş en azından 2 ay beklememiz lazım ama ben kesinlikle doktora hatırlatıcam belki masaj falan verir
Yaa çok sağol sayende içim o kadar rahatladi kii böyle ailemdekiler söylüyor ama onlar üzülmeyeyim diye yapıyo inşallah iner diye düşünüyorum artık aynaya bakmaktan bi hal oldum :)inecek canım rahat ol. zaten öyle geniş kemik olmaz kemer olmaz yani. küçük bir çıkıntı olsa anlarım da bu baya şişmiş yani ödem oldugu çok belli.
evet inmiş :) çok güzelmiş burnun,öncekini bilmiyorum ama bu güzel duruyorKizlaar bakar misiniz inmiş sanki sisi ?
Lütfen evet diyin
Çok taktım kafaya ya
Çok sağol canım ya önceki kemerli ve ucu düşükdü :)evet inmiş :) çok güzelmiş burnun,öncekini bilmiyorum ama bu güzel duruyor
Canım ne durumda burnun? Aynı sorun bende de varYa bilmiyorum ben burda kimseye rastlamadim ondan biraz da telaslandim ayni benimde canim kemik gibi geliyor elime doktorlada konuştum ödem dedi oda
Ameliyatm istediği gibiymis bekliyorum işte inmesini
Benim indi bayagi yani yine var ama ilk günkü fotoğraflarimla karşılaştırnca anlıyorum farkı inmis bayağı inşallah daha da iner :) senin kac gün oldu canım ? Iner seninde yeniyse?Canım ne durumda burnun? Aynı sorun bende de var
alçılar çıkalı tam 19 gün oldu. Yani ameliyat olalı da 26 gün oldu. Benim de ilk günlere göre fazlasıyla indi ama geriye kalan şişlik o kadar sert ki ve artık inme hızı yavaşladı çok korkuyorum. Senin alçılar çıkalı ne kadar süre olduBenim indi bayagi yani yine var ama ilk günkü fotoğraflarimla karşılaştırnca anlıyorum farkı inmis bayağı inşallah daha da iner :) senin kac gün oldu canım ? Iner seninde yeniyse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?