- 26 Aralık 2022
- 3
- 0
- 16
- 36
- Konu Sahibi Handan pulat
-
Geçmiş olsun öncelikle, alttan böyle peki önden duruşu nasıl? Önden de deliklerdeki farklılık belli oluyor mu? Bende sizinle aynı durumu yaşadım sizi üzmek istemem ama benimki bir buçuk ay oldu hala ilk günkü gibi. Tabi benim bir buçuk ayıma bile erken diyorlar sizinki hayli hayli çok erken, inşallah ikimizinki de ödemdir ve geçer. 6 ay, 1 yıl dolunca müdahale edilebilir belki, şimdi yapılacak hiçbir şey yok beklemekten başkaAltı gün önce burun ameliyatı oldum. İki delik arasında çok fark var birisi diğerinden daha aşağıda deliği dar ve uzun diğeri daha yuvarlak ve yukarda dehşet belli. Çok üzgünüm ameliyat yeni iken yapılabilecek bir şey olur mu çok üzgünüm herşey güzel olacak derken daha berbat oldu ağlıyorum üç gündür
Bir yıl sonra ne gibi bir müdahale ediliyor ki ben bir daha ameliyat olmayı göze alamam kiGeçmiş olsun öncelikle, alttan böyle peki önden duruşu nasıl? Önden de deliklerdeki farklılık belli oluyor mu? Bende sizinle aynı durumu yaşadım sizi üzmek istemem ama benimki bir buçuk ay oldu hala ilk günkü gibi. Tabi benim bir buçuk ayıma bile erken diyorlar sizinki hayli hayli çok erken, inşallah ikimizinki de ödemdir ve geçer. 6 ay, 1 yıl dolunca müdahale edilebilir belki, şimdi yapılacak hiçbir şey yok beklemekten başka
Ben de tam bilmiyorum ya, doktoruma sorduğumda ödemdir geçer demişti, geçmezse ufak bir işlem yaparız demişti ama dediği işlem nedir henüz bilmiyorum. Eğer yeni bir ameliyat ise dediğiniz gibi bende korkarım, bakalım artık inşallah ihtiyacımız kalmaz ikimizindeBir yıl sonra ne gibi bir müdahale ediliyor ki ben bir daha ameliyat olmayı göze alamam ki
DolguBen de tam bilmiyorum ya, doktoruma sorduğumda ödemdir geçer demişti, geçmezse ufak bir işlem yaparız demişti ama dediği işlem nedir henüz bilmiyorum. Eğer yeni bir ameliyat ise dediğiniz gibi bende korkarım, bakalım artık inşallah ihtiyacımız kalmaz ikimizinde
Önceki burnunuzda da deliklerde çok farklılık varsa ameliyattan sonra tamamen simetrik yapılamıyo diye biliyorum bence önden görünüşünde çok bi sıkıntı yoksa takmayınAltı gün önce burun ameliyatı oldum. İki delik arasında çok fark var birisi diğerinden daha aşağıda deliği dar ve uzun diğeri daha yuvarlak ve yukarda dehşet belli. Çok üzgünüm ameliyat yeni iken yapılabilecek bir şey olur mu çok üzgünüm herşey güzel olacak derken daha berbat oldu ağlıyorum üç gündür
Merhaba benim de deliklerimde farklılık var 1. Aydayım. Bana da doktorum 2. Ayda bakalım ufak bi kesiyle düzeltiriz rahatsız olursan dedi ama nası bi işlemden bahsediyo anlamadım açıkçasıBen de tam bilmiyorum ya, doktoruma sorduğumda ödemdir geçer demişti, geçmezse ufak bir işlem yaparız demişti ama dediği işlem nedir henüz bilmiyorum. Eğer yeni bir ameliyat ise dediğiniz gibi bende korkarım, bakalım artık inşallah ihtiyacımız kalmaz ikimizinde
Üzülmeyin bence şuan daha çok yeni bende oldum ameliyat bende eğrilik hissediyordum sürekli ama 1 ay sonrasında o his geçti, 3 hafta arkadaşım oldu tam görüntü sizinki gibiydi ben bile dedim olmamış burun delikleri eşit değil derken şuan 3. Haftası o eşitsizlik kapandıAltı gün önce burun ameliyatı oldum. İki delik arasında çok fark var birisi diğerinden daha aşağıda deliği dar ve uzun diğeri daha yuvarlak ve yukarda dehşet belli. Çok üzgünüm ameliyat yeni iken yapılabilecek bir şey olur mu çok üzgünüm herşey güzel olacak derken daha berbat oldu ağlıyorum üç gündür
Geçmiş olsun, ameliyat sırasında burun deliklerinize de bir işlem yapıldı mı acaba? Benim deliklere hiç dokunmamasina rağmen asimetri oluştuMerhaba benim de deliklerimde farklılık var 1. Aydayım. Bana da doktorum 2. Ayda bakalım ufak bi kesiyle düzeltiriz rahatsız olursan dedi ama nası bi işlemden bahsediyo anlamadım açıkçası
Yani burun kanatlarımda dikiş yoktu sadece burun altımda vardı bide burnumun başka yerinde bi asimetri yok sadece bi delik daha yukarı bakıyor yaniGeçmiş olsun, ameliyat sırasında burun deliklerinize de bir işlem yapıldı mı acaba? Benim deliklere hiç dokunmamasina rağmen asimetri oluşt
Geçmiş olsun, ameliyat sırasında burun deliklerinize de bir işlem yapıldı mı acaba? Benim deliklere hiç dokunmamasina rağmen asimetri oluştu
Benimde aynen öyle oldu ya, deliklere bir işlem yapılmadığı halde delikler başka yöne bakıyorYani burun kanatlarımda dikiş yoktu sadece burun altımda vardı bide burnumun başka yerinde bi asimetri yok sadece bi delik daha yukarı bakıyor yani
Dolgu geçici bir çözüm oluyor değil mi?
Bende çözüm olmadı. Çünkü vücut kabul etmeyince tek bir yerde toplanıyor .Dolgu geçici bir çözüm oluyor değil mi?
Benim doktorum delikleri tamamen simetrik yapamayız demişti ameliyattan önce ama yani önden bakıldıgında belli olmasa takmıcam. Önceden burun deliklerm gözükmediği için deliklerdeki farklılıkta belli olmuyodu şimdi belli oluyor yani :/Benimde aynen öyle oldu ya, deliklere bir işlem yapılmadığı halde delikler başka yöne bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?