Burun ameliyati sonrası delik farkı

Handan pulat

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
3
0
16
36
Altı gün önce burun ameliyatı oldum. İki delik arasında çok fark var birisi diğerinden daha aşağıda deliği dar ve uzun diğeri daha yuvarlak ve yukarda dehşet belli. Çok üzgünüm ameliyat yeni iken yapılabilecek bir şey olur mu çok üzgünüm herşey güzel olacak derken daha berbat oldu ağlıyorum üç gündür

Eklentiler

• IMG_20230104_112457.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 495
Daha çok yeni fazla ödemli böyle farklılıklar olabilir bence üzülmeyin çok şiş şuan revizyon 1 yıl sonra yapılıyor kontrolde Bi doktorunuza sorun isterseniz

Geçmiş olsun öncelikle, alttan böyle peki önden duruşu nasıl? Önden de deliklerdeki farklılık belli oluyor mu? Bende sizinle aynı durumu yaşadım sizi üzmek istemem ama benimki bir buçuk ay oldu hala ilk günkü gibi. Tabi benim bir buçuk ayıma bile erken diyorlar sizinki hayli hayli çok erken, inşallah ikimizinki de ödemdir ve geçer. 6 ay, 1 yıl dolunca müdahale edilebilir belki, şimdi yapılacak hiçbir şey yok beklemekten başka

Bir yıl sonra ne gibi bir müdahale ediliyor ki ben bir daha ameliyat olmayı göze alamam ki

Bir yıl sonra ne gibi bir müdahale ediliyor ki ben bir daha ameliyat olmayı göze alamam ki
Ben de tam bilmiyorum ya, doktoruma sorduğumda ödemdir geçer demişti, geçmezse ufak bir işlem yaparız demişti ama dediği işlem nedir henüz bilmiyorum. Eğer yeni bir ameliyat ise dediğiniz gibi bende korkarım, bakalım artık inşallah ihtiyacımız kalmaz ikimizinde

Benim burun deliklerimde sizinkinden daha fazla belirginlikte farklilik var alttan bakılınca.Onden ve yandan bı sorun yok.Sizi üzmek istemem ama bu böyle kalıyor.Odemle falan alakası yok.Revizyon 1 sene sonra öneriliyor.

Son düzenleme:
Dolgu

Önceki burnunuzda da deliklerde çok farklılık varsa ameliyattan sonra tamamen simetrik yapılamıyo diye biliyorum bence önden görünüşünde çok bi sıkıntı yoksa takmayın

Merhaba benim de deliklerimde farklılık var 1. Aydayım. Bana da doktorum 2. Ayda bakalım ufak bi kesiyle düzeltiriz rahatsız olursan dedi ama nası bi işlemden bahsediyo anlamadım açıkçası

Üzülmeyin bence şuan daha çok yeni bende oldum ameliyat bende eğrilik hissediyordum sürekli ama 1 ay sonrasında o his geçti, 3 hafta arkadaşım oldu tam görüntü sizinki gibiydi ben bile dedim olmamış burun delikleri eşit değil derken şuan 3. Haftası o eşitsizlik kapandı

Bence deliklere çok takılmayın önemli olan burnunuzun sağlam yapıda olması düzgün nefes almanız ve deforme olmaması burun deliklerim benim de ilk başlarda birbirinden çok farklıydı ki benim burun deliklerime işlem yapılmamıştı kendi deliklerim, nostril retainer kullanın mutlaka özellikle kesili burun deliklerinin hem eşit iyileşmesini sağlıyor hem de ödemler bi taraftan diğer tarafa kaymiyor ben çok faydasını gördüm. Doktorunuza danışarak burun delik ölçünüze göre edinin mutlaka. Ayrıca henüz çok erken emin olun heer gün değişecek üzülüp ağlamanıza gerek yok :)

Merhaba benim de deliklerimde farklılık var 1. Aydayım. Bana da doktorum 2. Ayda bakalım ufak bi kesiyle düzeltiriz rahatsız olursan dedi ama nası bi işlemden bahsediyo anlamadım açıkçası
Geçmiş olsun, ameliyat sırasında burun deliklerinize de bir işlem yapıldı mı acaba? Benim deliklere hiç dokunmamasina rağmen asimetri oluştu

Yani burun kanatlarımda dikiş yoktu sadece burun altımda vardı bide burnumun başka yerinde bi asimetri yok sadece bi delik daha yukarı bakıyor yani

Burun deliklerinize hiç takılmayın derim.Benim de ikisi böyle farklıydı.Daha dar olan nefes alırken hareket ediyordu .Farklı memnuniyetsizliklerim vardı.Revizyon olurken doktorum deliği de düzelteyim dedi.Çok güzel düzeltmiş şimdi düzelttiği daha büyük ve içi semsert kıkırdak dolu.Diğeri ise ilk ameliyattakinden daha kapalı hale geldi.Sağdaki sorun şovdakine geçti.Valv yetmezliği vb oluşup nefes alırken kapanmazsa hiç müdahale ettirmeyin derim çünkü sizden başka kimse görmeyecek.

Yani burun kanatlarımda dikiş yoktu sadece burun altımda vardı bide burnumun başka yerinde bi asimetri yok sadece bi delik daha yukarı bakıyor yani
Benimde aynen öyle oldu ya, deliklere bir işlem yapılmadığı halde delikler başka yöne bakıyor

Benimde aynen öyle oldu ya, deliklere bir işlem yapılmadığı halde delikler başka yöne bakıyor
Benim doktorum delikleri tamamen simetrik yapamayız demişti ameliyattan önce ama yani önden bakıldıgında belli olmasa takmıcam. Önceden burun deliklerm gözükmediği için deliklerdeki farklılıkta belli olmuyodu şimdi belli oluyor yani :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…