burun ameliyatı sonrası eğrilik ACİL!!!!

_berrak

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
409
17
298
43
İzmir
Kızlar bugün alçım alınıp bant yapıştırıldı burnumu ilk kez gördüm. Bariz şekilde sağa doğru yamukluk vardı.
çok üzgünüm, çok mutsuzum burnumda ameliyat öncesi gözle görülür eğrilik yoktu.
Burun deliklerim de farklı. Biri uzun biri yamuk.
Bu durumun olabileceği ama geçici olduğu söylendi.
Inanılmaz moralim bozuk. Bu eğrilik geçer mi???
Lütfen bana yaşadıklarınıızı yazın. Desteğe ihtiyacım var.
(((((
ağlamaktan şiştim

Tatlim geccek hepsi sabır bak benim 25. Günüm aynı sorunlar bendr de var ama sabır dr. Mutlaka şikayetlerini şöyle çekinme

Sağol cnm çok kötüyüm şimdi. öyle bir görüntü beklemiyordum.
Ucu düzgün ortası eğri çok garip

canım bende 1 ay oldu ameliyat olalı zamanla iyileşiyor . doktorun ne diyor bu duruma bi şey söylemedi mi

doktorum yoktu hemşire bantı yapıştırdı. doktorumla yrn görüşücem. muayene edicek

tatlım benim 3. ayım. benim de yamukluk vardı sağa doğru ve burun deliklerim farklıydı. ama şimdi herşey normalleşiyo. ve o zaman burun şiş değil gibi duruyodu ama hakikaten şişmiş şimdi anlıyorum. hiçç dert etme. ben dert etmedim iyi ki de moralimi bozmamışım diyorum. hala çok hafif yamuk ama ilk günlerdekiyle alakası yok. o yüzden herşey düzelcek. bak bu forumdaki herkes sabır diyo başka bişey demiyo. sabır. herşey güzel olcak inşallah

lütfen dokror ismini yazın da bilgi edinelim

essii çok sağol canım yaa, bana ancak sizler moral verebiliyorsunuz. benimle aynı şeyleri yaşamış, aynı aşamalardan geçmiş ve fikrini yazıp desteğini esirgemeyen sizlerde olmasanız heralde halim dumandı

canım su yazıdan snra o kadar endişeliyim ki alçım 6 gün snra çıkıcak aynı seyi yaşıyacam diyekorkuyorum hala düz yatıyorum doktor rahat uyuyabilirsin demesine ragmen :18: rica etsem özelden yada burdan foto atabilir misin

Son düzenleme:
bende amalıyat ollaı 15 gun oldu bendede hafifi bi eğrilik var burun delıklerımden bırı kucukk.cokk bellı degıl ama ben farkedıyorumm.insallah duzelırr.

inş. düzelir cnm.

burnumda bant yapışık şu an ve belli olmuyor eğrilik.
burun ucum düzgün ama ortası eğri çok acayip

sakın telaş yapma ağlama canım. çünki bir sürü forumda ve bloglardada okudum onlarca kişi alçıdan yamuk çıktı diye uzulup aglamışlar ama ancak ikinci aydan itibaren hepsinin gözle görülür şekilde düzeldiklerini söylediler ve resimlerini bile gördüm rahat olmaya çalış içini sıkma aklına kötü şeyler getirme. ancak yarın doktorunla konuştuğunda dahada rahatlıcaksın bak gör.

gizemmm çok sağol cnm ya.
ağlamaktan öldüm. çok mutsuz hissediyorum kendimi.
çoğu yerde şöyle bir yazı okudum .''alçıdan burnunuz çıktığında şekli neyse sonradan şişsede genelde yeniden o şekle dönüyor''
demişler,
eğer öyleyse diye düşünüp perişan oluyorum

cnm bugün ameliyattan sonraki 15. günüm ilk alçı alındığında burnum sola bakıyordu sol deliğim düz ve uzun sağ deliğim yuvarlak ve küçüktü. şu an sola aynada 2 saat incelersem hafif bi yamukluk kaldı ve deliklerim arasında azıcık bi fark kaldı şişlikler nedeniyle olduğunu söylemişlerdi bende inanmayıp kahrolmuştum. ama şu an daha 15. günde böyle düzelme olunca anladım ki zaman önemliymiş. bnm dr um ilk bir ay şeklinde hiçbirşeye takılma çünkü burnunun en çirkin halini göreceksin demişti haklıymış üzme sakın kendini düzeliyor şişlikler indikçe bnm mesela sol tarafla çok uğraşılmış solum daha çok şişmiş ondan yamuk duruyormuş

ya şu sizin yazdığınız yazılar olmasa yemin ederim kafayı yicem.
çok sağolun.
okadar umutsuzdum ki anlatamam.
inşallah benim de düzelir. nolur düzelsin ya, ağlamaktan gözlerimin içi yanıyo.

Canım gerçekten dert edilcek hiçbişey yok. Benim burnum bildiğin yamuktu yani. Her açıdan belli oluyodu yamukluk. Ama burdaki arkadaşların dediği hep aynı şeydi. Düzelcek sabır düzelcek sabır:) ki düzeliyo çok rahat ol. Bak hala çok düzgün demiyorum ki 3. Ayımdayım. Ama eskisinden eser yok. O kadar ciddiyim. Hepimiz istiyoruz şahane bi burunla karşılaşalım ama öyle olmuyo malesef. Hiç sıkma canını üzülmene değmiyo çünkü. Rahat ol. Herşey yoluna gircek sen yap masajlarını bak nası düzelcek küçülcek o burnun:):)

İNŞALLAH BİTANEM İNŞALLAH....
ÇOK İSTİYORUM bunu.
kendimi şiş patates gibi bir buruna alıştırdım, geçecek nasılsa dedim ama yamuk hiç düşünmemiştim.
bir de şunu düşünüyorum, burnumun ucu düzgün, sadece ortası yamuk
çok garip gerçekten yamuk olsa ucu da yamuk olması lazım dedim. hemşire de aynanın karşısına geçirdi beni. bak burun gelişin tam dudak üstünde dedi. yamuk olsa burdan itibaren yamuk gelir dedi.
inş. öyledir.
ortası ödemden yamulmuştur.
hepimiz istediğimiz gibi burunlara sahip olalım inşallah. az buz değil sonuçta yaşadıklarımız.
ameliyatı ayrı, ameliyat sonrası ayrı stresmiş.

Kizlar merhaba benimde arkadasim iki hafta once ameliyat oldu alcisi cikti gecen haftada.burun yandan cok guzel ve duzgun fakat onden yamuk.doktor odemlerin var masajini yap duzelicek dedi bende gecen hafta ayni doktora ameliyat oldum yarin alcim cikicak masaj cok onemli sanirim bu ameliyatta cunku yegenim gecen sene estetik oldu ve masajlarini ihmal ettigi icin burunda yamulma var simdi ben sunu merak ediyorum sizlere doktorunuz gunde kac kez masaj yapmanizi soyledi arkadasima uc kere yap gunde demis gosterdigi sekilde yeterlimi

canım merhaba alçın çıktı mı?
burnun nasıl beğendin mi?
yamukluk var mı?
benim bantlarım pazartesi açılacak. sanki biraz azaldı gibi yamukluk
masaj daha verilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…