burun ameliyatı sonrası eğrilik ACİL!!!!

mrb..kadinlar kulubune yeni uye oldum ve ilk yorumumben 12 gun önce burun estetigi oldum.alci 5 gun sonra cikti.sanki egrilik var dedim doktoruma,daha sis gecer demisti bana.iki kasimin arasi sis halen.özellikle burnunun ici cok sis.krem verdiler gunde iki kez kullan diye burun deliklerine.ama masaj yap diyrn olmadi hic de duymamistim.burun ucum cok sis yamukluk görunumu ordan geliyor sanirim.bende sizler gibi cok tedirginim

Yok canım geçmiyor benim burnumda egrilik yoktu burnumda gayet güzeldi kemigim içeri doğru büyüyordu ameliyat oldum estetik degil ama ameliyattan sonra burnum yamuldu şimdide estetik istiyorum bence başka doktora git benim doktorumu birde o hafta özel hastahaneye aldılar böyle bir doktoru düşünün

ben kombine ameliyat oldum..burun karin germe ve lipo..yani yag aldirma.öyle olunca baya zorluk cektim burnuna tam "konsantre"olamamistim.ama simdi az daha iyiyim 12 ci gun.burun ucum cok sis.öyle olunca kendime ferahlik veriyom duzelir diye

Merhaba burnunuzdaki eğrilik düzeldi mi acaba ben de 18 gün önce eğrilik ve estetik amaçlı ameliyat oldum burnum şuan çok eğri ne yapacağımı şaşırdım doktorum odemlerden ya da kıkırdak hafızasından kaynaklı olabilir dedi 6 ay beklememiz lazım dedi ama o çok rahat. Ben huzursuzum cevap verirseniz çok sevinirim

Merhaba burnunuzdaki eğrilik düzeldi mi ben de 18 gün önce ameliyat oldum çok eğri burnum lütfen cevap verin

Merhaba burnunuzdaki eğrilik düzeldi mi ben de aynı durumdayım yardımcı olur musunuz ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…