burun ameliyatı sonrası eğrilik ACİL!!!!

Kızlar bugün alçım alınıp bant yapıştırıldı burnumu ilk kez gördüm. Bariz şekilde sağa doğru yamukluk vardı.
çok üzgünüm, çok mutsuzum burnumda ameliyat öncesi gözle görülür eğrilik yoktu.
Burun deliklerim de farklı. Biri uzun biri yamuk.
Bu durumun olabileceği ama geçici olduğu söylendi.
Inanılmaz moralim bozuk. Bu eğrilik geçer mi???
Lütfen bana yaşadıklarınıızı yazın. Desteğe ihtiyacım var.
:KK43:(((((
ağlamaktan şiştim

mrb..kadinlar kulubune yeni uye oldum ve ilk yorumumben 12 gun önce burun estetigi oldum.alci 5 gun sonra cikti.sanki egrilik var dedim doktoruma,daha sis gecer demisti bana.iki kasimin arasi sis halen.özellikle burnunun ici cok sis.krem verdiler gunde iki kez kullan diye burun deliklerine.ama masaj yap diyrn olmadi hic de duymamistim.burun ucum cok sis yamukluk görunumu ordan geliyor sanirim.bende sizler gibi cok tedirginim

Yok canım geçmiyor benim burnumda egrilik yoktu burnumda gayet güzeldi kemigim içeri doğru büyüyordu ameliyat oldum estetik degil ama ameliyattan sonra burnum yamuldu şimdide estetik istiyorum :KK43:bence başka doktora git benim doktorumu birde o hafta özel hastahaneye aldılar böyle bir doktoru düşünün :olamaz:

ben kombine ameliyat oldum..burun karin germe ve lipo..yani yag aldirma.öyle olunca baya zorluk cektim burnuna tam "konsantre"olamamistim.ama simdi az daha iyiyim 12 ci gun.burun ucum cok sis.öyle olunca kendime ferahlik veriyom duzelir diye

Kızlar bugün alçım alınıp bant yapıştırıldı burnumu ilk kez gördüm. Bariz şekilde sağa doğru yamukluk vardı.
çok üzgünüm, çok mutsuzum burnumda ameliyat öncesi gözle görülür eğrilik yoktu.
Burun deliklerim de farklı. Biri uzun biri yamuk.
Bu durumun olabileceği ama geçici olduğu söylendi.
Inanılmaz moralim bozuk. Bu eğrilik geçer mi???
Lütfen bana yaşadıklarınıızı yazın. Desteğe ihtiyacım var.
:KK43:(((((
ağlamaktan şiştim
Merhaba burnunuzdaki eğrilik düzeldi mi acaba ben de 18 gün önce eğrilik ve estetik amaçlı ameliyat oldum burnum şuan çok eğri ne yapacağımı şaşırdım doktorum odemlerden ya da kıkırdak hafızasından kaynaklı olabilir dedi 6 ay beklememiz lazım dedi ama o çok rahat. Ben huzursuzum cevap verirseniz çok sevinirim

• Merhaba arkadaşlar. Yardıma ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 1 ay önce burun estetiği oldum. Nefes alma sorunum vardı 3 yıl önce kırılan bir burun ve doğuştan Eğrilik sonucu bu operasyonu zorunlu olarak oldum. Ama 1 ay geçmesine rağmen hiç nefes alamıyorum eskisi gibi hiç fark yok. Ayrıca masajlarımı düzenli yapıyorum ama burun üzerinde kemer gibi minik bir şişkinlik var ama bana kemik gibi geliyor çünkü git gide belirginleşiyor. Ayrıca önden bakılınca burnumda sola doğru Eğrilik görüyorum Geçmiyor Buda. Burun deliklerim Orantısız ve alttan bakınca burnumun sol delik kısmı daha havada görünüyor. Doktoruma her gidişimde ödemden diyor lakin ödemlerim inmesine rağmen bu dediğim sorunlarda en Ufacık bir gelişme yok. Özellikle de nefeste!!!! Ona kalsa 1 yılda nefes alırmışım ! Operasyonu geçiren Arkadaşlarım lütfen bana bir Şeyler söyleyin Kafayı yemek üzereyim :KK43:
Merhaba burnunuzdaki eğrilik düzeldi mi ben de 18 gün önce ameliyat oldum çok eğri burnum lütfen cevap verin

mrb..kadinlar kulubune yeni uye oldum ve ilk yorumumben 12 gun önce burun estetigi oldum.alci 5 gun sonra cikti.sanki egrilik var dedim doktoruma,daha sis gecer demisti bana.iki kasimin arasi sis halen.özellikle burnunun ici cok sis.krem verdiler gunde iki kez kullan diye burun deliklerine.ama masaj yap diyrn olmadi hic de duymamistim.burun ucum cok sis yamukluk görunumu ordan geliyor sanirim.bende sizler gibi cok tedirginim
Merhaba burnunuzdaki eğrilik düzeldi mi ben de aynı durumdayım yardımcı olur musunuz ne durumdasınız

Back
X