Burun ameliyatı sonrası gülüşü değişen var mı :(

Kızlar Ameliyattan sonra ne yediniz içtiniz ?
Ameliyat gunu aksamina corba filan. Ertesi gun hersey serbest. Ama tabi üst dudagi kiprdatmak zor olduğu icin yemekte zorlaniyorsunuz. Kizkardesim gunlerce çorba icmisti. Benim yiyip icmemi cok etkilemedi. 2 gun sonra et bile yedim yani

Ameliyat gunu aksamina corba filan. Ertesi gun hersey serbest. Ama tabi üst dudagi kiprdatmak zor olduğu icin yemekte zorlaniyorsunuz. Kizkardesim gunlerce çorba icmisti. Benim yiyip icmemi cok etkilemedi. 2 gun sonra et bile yedim yani
Kişiden kişiye degişiyor galiba
Peki aynadan bakınca alcı yamuk gibi duruyor bu beni korkutuyor sizde nasıldı ?

Arkadaşlar ben de yaklaşık 18 gün önce ameliyat oldum şişliğim fazla hayliyle ama dengesiz derecede şişlik olması normal mi bir de ellemeye korkuyorum doktor krem sür temizle dedi ama korkarak dokunuyorum şeklini bozarım diye düzelir mi birkaç ay sonra

Ilk başlarda çok şişlik olur krem sür bastirmadigin sürece sorun olmaz şeklini bozmazsın korkma :)

Aynen önden duruşu hala kötü krem ve temizlemeye çalışıyorum hafif hafif teşekkürler inşallah şu süreci atlatırız kolayca :)

Kızlar bu okyanus spreyi göze zarar verirmi ki ?
Gözüme sıçradı gibi oldu bi sıkıntı yok şimdilik ama yinede sormak istedim, bu süreçte daha çok soru sorarım ben

Kızlar bu okyanus spreyi göze zarar verirmi ki ?
Gözüme sıçradı gibi oldu bi sıkıntı yok şimdilik ama yinede sormak istedim, bu süreçte daha çok soru sorarım ben
Sıkıntı olmaz :) öyle olduğu zaman gözünü yıka sorun yok :)

Sıkıntı olmaz :) öyle olduğu zaman gözünü yıka sorun yok :)
Gözü yıkayamıyorum henüz alçım çıkmadı ve ıslanmaması gerekiyor :) ıslak pamukla sildim inşallah bi sorun olmaz herşeyden korkar oldum zaten panik bi insanım

Arkadaşlar bunca yasadigimiz sikintidan sonra biraz komik bir problem ama sormak istedim. Benim burun killarimla basim dertte. Burnumu kulak çöpüyle temizledigim icin mi bilmiyorum hepsi disari cikiyor ve kötü gözüküyor. Kulak copuyle geri iceri itiyorum ama bu seferde sanki burnumda afedersiniz sanki sümük var gibi tikali hissediyorum. Onceden bu kadar kil var miydi burnumda . Hic boyle bir problemim yoktu.

Aynisi benim içinde geçerli eskisine kıyasla daha fazla ama temizledigim zamanlarda tek tek döküluyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…