- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Aynı dert bende de var çok sinir oluyorumArkadaşlar bunca yasadigimiz sikintidan sonra biraz komik bir problem ama sormak istedim. Benim burun killarimla basim dertte. Burnumu kulak çöpüyle temizledigim icin mi bilmiyorum hepsi disari cikiyor ve kötü gözüküyor. Kulak copuyle geri iceri itiyorum ama bu seferde sanki burnumda afedersiniz sanki sümük var gibi tikali hissediyorum. Onceden bu kadar kil var miydi burnumda . Hic boyle bir problemim yoktu.
Rica etsem özelden foto atar mısınız eskiden nasıldı yeni hali nasıl oldu bende biraz endişe ediyorumGenelde 6 ay 1 sene içinde düzelir deniliyor ki çoğu kişinin de düzeliyor ama benim düzelmedi , gülmekten soğudum fotoğraf çekmeyi nerdeyse hayatımdan çıkardım, burnum ile yanağım çok tuhaf duruyor, burun derim burnuma yapışık güldüğümde burnumun yüzümün diğer yerleriyle hiç alakası yok gibi kendinden bağımsız yani , 2 sene oldu artık değişecek diye beklemiyorum, umarım senin düzelir, genellikle düzeliyormuş ama benim değişmedi çok üzülüyorum.
korkutma beniGenelde 6 ay 1 sene içinde düzelir deniliyor ki çoğu kişinin de düzeliyor ama benim düzelmedi , gülmekten soğudum fotoğraf çekmeyi nerdeyse hayatımdan çıkardım, burnum ile yanağım çok tuhaf duruyor, burun derim burnuma yapışık güldüğümde burnumun yüzümün diğer yerleriyle hiç alakası yok gibi kendinden bağımsız yani , 2 sene oldu artık değişecek diye beklemiyorum, umarım senin düzelir, genellikle düzeliyormuş ama benim değişmedi çok üzülüyorum.
Aman korkma canım 6 aya kadar hala şişlikler tam anlamıyla İnmemiş oluyor, yani biraz daha bekle, umarım düzelir ki büyük çoğunluğun düzeliyor ama benim düzelmedi malesef 2. Yıla girdim artık değişmiyor da olduğu gibi kaldı. Dilerim senin düzelir kontrollerini düzenli yap , bol şans diliyorum, umarım sonucu dilediğin gibi olurkorkutma beni(( 4. Aya giriyorum eskiye rağmen iyi ama hala tam duzelmis degil
Sizinle hemen hemen ayni tarihte olmuşuz galiba ayın 13de olmuştum ben :) ne durumda şişliğiniz memnun musunuzBenimde 19. Günüm aynı sorun bende de var üst dudağım hala hareket etmiyo gülünce çok kötü bir ifade oluyo yüzümde gülmekten utanıyorum düzelmicek diye çok korkuyorum
Çok güldüm canım yorumuna ama bu halde hiç gülmek istemiyorumBen miki fareye benziyorum gülmeye çalışınca
Evet aynı gün olmuşuz hatta bende ayın 13ünde oldum. Şuan şişliklerin var evet özellikle burnumun sol tarafı çok şiş. Sizin ne durumda :)Sizinle hemen hemen ayni tarihte olmuşuz galiba ayın 13de olmuştum ben :) ne durumda şişliğiniz memnun musunuz
Yaa evet benimde sol taraf daha şiş ve delikler de farklılık var beklemedeyimEvet aynı gün olmuşuz hatta bende ayın 13ünde oldum. Şuan şişliklerin var evet özellikle burnumun sol tarafı çok şiş. Sizin ne durumda :)
Bekliycez artık mecbur inşallah düzelirYaa evet benimde sol taraf daha şiş ve delikler de farklılık var beklemedeyim
Merhaba benimde öyle 2 ay oldu sizin düzeldi mi?Allah aşkına biri cevap versin gülüşü eskiye dönmeyen var mı? Gülüşümü özledim gülerken çok kötü görünüyorum burnum değişti diye gülüşüm ağız yapımda değişik görünür mü yoksa sacmaliyorummu
merhaba, siz kime ameliyat oldunuz?Benim 4.ncu aydan sonra tam burun ucu kibarlasmaya basladi. Kalin deriliyim.
Normal geçiciMerhaba kizlar 6 gun once burun estetigi oldum, acik ameliyatti. Kanatlardan da kesildi. Ilk iki gun yuzum daha sisti, ozellikle yanaklarim. Simdi sisler azaldi, yani disaridan bakanlar farkedemez ama ben yanaklarimda sislik hissediyorum uyaninca. Kalin derili burnum var ve burun ucum tas gibi su an. Sorun su, ameliyattan sonra gulusum bozuldu. Gulunce hafifce disetleri gozuken bir insandim ve simdi ust dislerimin yarisi gozukmuyor ve gulerken dudagim yukari kalkar bayagi kalin dururdu, simdi ipincecik oldu, gulerken yukari kalkmiyor. Zaten tam olarak gulemiyorum, agzim aciyor. Bu durum gecici midir kizlar? Geciciyse ne kadar surede gecer? Yasayanlar cevap yazarsa cok memnun olurum.
Ne kadar sürede geçiyor acaba?G
Normal geçici
2 ayNe kadar sürede geçiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?