Revizyon düşünüyormusunBenimde yarin bitiyor 3 ayim. Benim gülüsum ve bakislarim düzeldi. Ama burnumdan memnun degilim. Ucu hala cok büyük. Ve kavisli bir burun. Kavisi sevmiyorum ucuda şiş olunca daha kavisli duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Revizyon düşünüyormusunBenimde yarin bitiyor 3 ayim. Benim gülüsum ve bakislarim düzeldi. Ama burnumdan memnun degilim. Ucu hala cok büyük. Ve kavisli bir burun. Kavisi sevmiyorum ucuda şiş olunca daha kavisli duruyor
Yok canim. Ucu sis hala inse biraz kavis azalir diye düşünüyorum. Olmazsa dolgu yaptiririmRevizyon düşünüyormusun
Bencede kavisi azalır gibi geliyo şuan şiş eminim uç tarafa inmiştir o yüzden daha kavisli görünüyodur olmazsa dolgu iyi fikir canımYok canim. Ucu sis hala inse biraz kavis azalir diye düşünüyorum. Olmazsa dolgu yaptiririm
Evet banada öyle geldiucu cok sis oldugundan oyle gozukmuyor mu cok bariz bi sislik var ucunda
Isaallah öyledir. Tabi birde isaallah ucu şistir. Doktorumun ucunu küçültmediginden korkuyorumucu cok sis oldugundan oyle gozukmuyor mu cok bariz bi sislik var ucunda
En son burun ucu şişliği iniyoIsaallah öyledir. Tabi birde isaallah ucu şistir. Doktorumun ucunu küçültmediginden korkuyorum
Bilmiyorumki herkeste farklı oluyo galiba baksana ben hala gülüşüme kavuşamadımEvet doktorumda oyle dedi. Ama beninkinde 3 ayda hic degisim olmadi. Yavas yavas küçülmeye baslamasi lazim degilmiydi
Strestendir çok fazla takma kafana dicem ama elinde değil biliyorum bende ayni şeyleri yaşadım son zamanlarda biraz daha iyiyimBiran evvel duzeliriz isaallah. Artik psikolojik olarak çöktüm. Strestenmidir nedir asiri derecede sac kaybi yasiyorum.
Doktora gittim ameliyatlardan sonra vücudun tepki olarak sac veya tirnak kaybi verbicegini soyledi. Saclarimda bile beyazlar artti sankiStrestendir çok fazla takma kafana dicem ama elinde değil biliyorum bende ayni şeyleri yaşadım son zamanlarda biraz daha iyiyim
Düzelir merak etmeyin bende öyleydim düzeldiMerhaba arkadaşlar şuan 2 ayım dolmasına bir kaç gün kaldi ve gülüşüm hala cok farklı gülünce kendime bakmak istemiyorum içim acıyo ben en cok gülüşümü severdim boyle kalmicak dimigülüşü degisen oldumu lütfen tecrübeliler bi yardim etsin
![]()
Nasıl duzelcek peki :/Doktora gittim ameliyatlardan sonra vücudun tepki olarak sac veya tirnak kaybi verbicegini soyledi. Saclarimda bile beyazlar artti sanki![]()
İnşallahDüzelir merak etmeyin bende öyleydim düzeldi
Bende baş ağrısı olmadi ama herkeste farklıdır bu durum. Doktora danışsan daha iyi olurKızlar bende olamayı düşünüyorum çok zor mu ağrı bende migren var ameliyat sonrası baş ağrısı olur mu