Burun ameliyatı sonrası gülüşü değişen var mı :(

20180804_205411.webp

Evet doktorumda oyle dedi. Ama beninkinde 3 ayda hic degisim olmadi. Yavas yavas küçülmeye baslamasi lazim degilmiydi

Biran evvel duzeliriz isaallah. Artik psikolojik olarak çöktüm. Strestenmidir nedir asiri derecede sac kaybi yasiyorum.

Biran evvel duzeliriz isaallah. Artik psikolojik olarak çöktüm. Strestenmidir nedir asiri derecede sac kaybi yasiyorum.
Strestendir çok fazla takma kafana dicem ama elinde değil biliyorum bende ayni şeyleri yaşadım son zamanlarda biraz daha iyiyim

Strestendir çok fazla takma kafana dicem ama elinde değil biliyorum bende ayni şeyleri yaşadım son zamanlarda biraz daha iyiyim
Doktora gittim ameliyatlardan sonra vücudun tepki olarak sac veya tirnak kaybi verbicegini soyledi. Saclarimda bile beyazlar artti sanki :KK43:

Merhaba arkadaşlar şuan 2 ayım dolmasına bir kaç gün kaldi ve gülüşüm hala cok farklı gülünce kendime bakmak istemiyorum içim acıyo ben en cok gülüşümü severdim boyle kalmicak dimi :KK43: gülüşü degisen oldumu lütfen tecrübeliler bi yardim etsin :KK43:
Düzelir merak etmeyin bende öyleydim düzeldi

Back
X