Burun Ameliyatı Sonrası Maskenizi Nasıl Takıyorsunuz?

apple pie

23.08.2017:)
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
514
1.356
63
Arkadaşlar ben ameliyat olalı 10 ay oldu ama maskemi burnuma takmaya korkuyorum. Maske sadece ağzım kapalı dışarı çıkıp insanlari riske atmak istemediğimden markete bile gitmemeyi tercih ediyorum bu yüzden.

Ameliyat olanlara sormak istedim siz maskenizle burnunuzu kapatıyor musunuz? Doktorunuz bu konuda ne dedi sorun olur muymuş? Ben kendi doktorumla yaşadığım bi tartışma yüzünden doktoruma soramıyorum cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Ben de ilk bir ay neredeyse hiç çıkmadım kontrole de dediğiniz gibi Maskeyle sadece ağzımı kapatıp gidiyordum. Fakat artık teli yukarıdan boşluk oluşturacak şekle getirip takıyorum maskemi, burna hiç temas etmiyor. Geniş lastikli bir maske alıp deneyebilirsiniz.

Telsiz takmak sizin için en iyisi. Tabi o zaman da formaliteden takmış gibi olacak ama burna baya baskı yapıyo uzun süre maske takınca, dikkat edin.

Bende 1 yili doldurdum uzun sure takinca burun ucuma baski yapiyor tel yerinin aksine ama biraz bol maskeler tercih ediyorum.Tel yerinide bombeli yapiyorum tam oturmasin diye.Burnunuza artik bisey olacagini sanmiyorum fakat o huzursuzlugu yasadigimdan anlayabiliyorum.Ben hala gunes gozlugu bile takmadim o benim minnosum kiyamam onaa

Canım 5. Ay bitti doktoruma sordum bu saatten sonra bir şey olmaz bize de baskı yapıyor ağırlık hissediyoruz maskelerden dolayı dedi ama korkma yani ben telli kısmı bombeli ayarlıyorum öyle çok rahat ediyorum burnum maskeye değmiyor içerisinde boşluk kalıyor öyle bombeli yapınca yani telli kısmı ayarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…